MathPhysics
Iskusan
- Poruka
- 5.328
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka vam cast bas ste brzi.Cak ste brzi i od mene.Srecna vam nova godina
a ono sto sam rekao da ste se raspricali odnosi se na to sto samo vas dvoje ucestvujete u kvizu i pricate,ali pridruzuje vam se i Alfred H![]()
Razumljivo Alfede, znam da ne može svako da ima brzinu i znanje kao Selkhet i ja. Zato ti ja pružam priliku da sada kada ona bude postavila pitanje daš tačan odgovor, a ja se velikodušno neću oglašavati do trenutka kada ti budeš postovao.
Razumljivo Alfede, znam da ne može svako da ima brzinu i znanje kao Selkhet i ja. Zato ti ja pružam priliku da sada kada ona bude postavila pitanje daš tačan odgovor, a ja se velikodušno neću oglašavati do trenutka kada ti budeš postovao.
Cezar nije bio car?
Ulazi covek u muzej i razgleda eksponate,i paznju mu privuce jedan koji je sadrzao skriptar i mac i ispod koga je bilo napisano:
Rimski car Gaj Julije Cezar je godine 50 p.n.e predao ovaj mac i skriptar svom generalu Marku Antoniju za vernu i odanu sluzbu.
Covek je pozvao kustosa i rekao mu da ovde ima greska.
Koju gresku je uocio covek?
Da ali to nije tacan odgovor
Pa onda ima više grešaka.
Ovaj deo bas nisam razumeo?![]()
Pitao je samo za jednu i nju smo naveli.
Do trenutka kada ti pošalješ post. Što znači da se već sada mogu oglasiti. Ipak, pošto još nema pitanja od Selkhet, i dalje ću se suzdržavati odgovaranja i dati tebi priliku da odgovoriš
.
Pa jest'.. mada mu ni Antonije nije bio podređen... nije bio u njegovoj službi, što smo malopre pomenuli...![]()
Nego Selkhet gde je pitanje![]()
Evo ga:
Ko je i kada zbacio sa prestola poslednjeg cara Zapadnog rimskog carstva?
Naravno.![]()
Postavljaj pitanje.![]()
Pitao je samo za jednu i nju smo naveli.
Izvinjavajte nisam lepo napisao tekst,ovakav nema logike.
Inace niste dali tacan odgovor.
Ko su bili Titani u starogrčkoj mitologiji?
Sinovi i cerke - Urana i Geje
Neke Bogove su zvali Titanima,e sad kako su izgledali to ne znam.Ko su bili Titani u starogrčkoj mitologiji?
Evo preformulisano.
Ulazi covek u muzej i razgleda eksponate,i paznju mu privuce jedan koji je sadrzao skriptar i mac i ispod koga je bilo napisano:
Ja,Gaj Julije Cezar godine 50 p.n.e predajem ovaj mac i skriptar svom generalu Marku Antoniju za vernu i odanu sluzbu.
Covek je pozvao kustosa i rekao mu da ovde ima greska.
Koju gresku je uocio covek?