Izgleda je onda Bajo upravu. Neka postavi pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боже сачувај да Турци забране хришћанство, па одрекли би се огромног дела прихода. Све везано за цркву је опорезовано у Османској држави. Зато и Руси и Румуни временом шаљу све мање милостиње српским црквама јер тиме индиректно финансирају непријатеља (оно наравно не значи да је српска црква у служби Турака, већ да не може да постоји ако им не плаћа "рекет" - уосталом због дугова је и укинута)!За то нисам сигуран, мислим на неки прецизнији догађај који је више морално погодио Србе.
Конкретно ради се о одмазди за Банатски устанак (који је букнуо у току "Дугог рата")![]()

Нешто ми се јавља да је Стефан ПрвовенчаниА следеће питање...Како се звао први Србин за кога знамо да је свирао гусле?

Нешто ми се јавља да је Стефан Првовенчани![]()

Хехе, увек ми је било лакше да одговарам на питања него да их смишљам. Пуцај

Који српски владар је прешао јадранско море и освојио Сипонто у данашњој Италији?
Zasto prvi predsednik vlade kraljevine SHS nije bio Nikola Pasic?
Због енглеских критика на рачун Николе Пашића и да би се сачували ''добри'' односи између Србије и Енглеске (наводно) - Љуба Давидовић рече због Пашићевих година и наводио да Пашић све спорије ради.
Postavio sam malo nekonkretno pitanje. Svakako da ima vise razloga, ali na jedan konkretan sam mislio. U pitnju je Pasicev potpis na jedan dokument. Koji?
Како се звала прва битка грађанског рата између Лазаревића и Бранковића?