- Poruka
- 2.942
DeteSunca:U hrastove i borove, jesam li blizu????? Samo, molim te, ovaj put bez neukusnih izmena mog nicka!!!!
Pet bambija!
Sada teže pitanje - kako je došlo do promene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DeteSunca:U hrastove i borove, jesam li blizu????? Samo, molim te, ovaj put bez neukusnih izmena mog nicka!!!!
Poslala starija braca dva svetionika da nas izvedu iz tame te mesovite sume!!!Dlakava_Strvina:Pet bambija!
Sada teže pitanje - kako je došlo do promene?
Mongolska drzava koja je dugo imala vlast nad Rusijom. Tek reformama Petra Velikog su iskorenjeni ostaci njihove vlasti.tommy gun:usput dok razmisljate odgovorite ko su biel Zlatne Horde?
DeteSunca:Poslala starija braca dva svetionika da nas izvedu iz tame te mesovite sume!!!
Verovatno kao ti na mnogim podforumima (bez uvrede kolega naravno).Dlakava_Strvina:
Hm...
Kada bi danas došla neka dvojica sa istoka sa nekom pričom, kako bi završili?
(znaš šta znači ono HM)
Da odgovorim ja na ono moje pitanje posto vidim da niko nece
Ko je bio Zmaj od Nocaja?Stark_85:Polako ljudiDa odgovorim ja na ono moje pitanje posto vidim da niko nece
![]()
Monte Karlo je izgradio Karlo Luksemburski( tadasnji kralj Ceske) kako bi napravio neku vrstu antitezhe italijanskim primorskim gradovima( tzv. lombardijskoj ligi) sa kojima je bio uglavnom u neprijateljskim odnosima!
Sledece pitanjeKo je bio Zmaj od Nocaja?
Postavi sad ti neko pitanjce
Svaka mu cast! Ajde sad ti postavi pitanje
!