Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 36.731
Počeo bih sa ovim dokaznim filmom koji prikazuje "ničim izazvano" rušenje "zgrade 7":
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si ti zaključio, CIA onda džaba gubi vreme.bio sam na tom mestu.. i posle svega sam došao do nedvosmislenog zaključka da je
11. septembar namešten..
počeo sam da gledam sledeći dokumentarac o teoriji zavere da je 9.11, bio ritualno žrtvovanje mase ljudi...deluje dobro...evo videa a ima i knjiga koga interesuje "The most dangerous booki in the world" od autora S.K:Bain
@Grom_sa_neba!
U svakom slučaju, sljuljao ih je onaj ko vuče glavne konce u SAD-u.da su te avione sljuljali izraelci jer niko drugi tad nije imao takvu tehnologiju
Od brzine zavisi. Jesi video kako voda seče kamen?Od kada to tanka aluminijmska ploca, supleg objekta, od kog je izradjena spoljasnjost aviona, preseca pun celik, debljine odraslog coveka?!
Ne zavisi.Od brzine zavisi
fiziku i zakone fizike je svejedno da li manji, laksi objekat velikom brzinom udara u veci, tezi, stacionirani objekat ili veci, tezi objekat pri velikoj brzini udari u manji, laksi, stacionirani objekat.
Sa stanovista fizike je to isto i svejedno i zakone fizike to ne zanima.
Ne sece.Jesi video kako voda seče kamen?