Istorijski izvori za 11. septembar 2001. u Njujorku

gledao sam verovatno sve dokumentarce o ovome.. pročitao puno toga, živeo u USA od 2003 će do 2009 te... pričao sa Amerikancima al ne sa debilima nego sa školovanim i pametnim Amerima , bio sam na tom mestu.. i posle svega sam došao do nedvosmislenog zaključka da je
11. septembar namešten.. da su Amerikanci tj onaj bolesni Buš i ekipa sve namestili..kakav jbni Bin Laden ko zo jeb iz neke pripizdine da ra z je be ceo američki sistem, milijarde uloženih dolara, CIU itd na debilnu foru, ukrašćemo 5,6 aviona i srušićemo vam zgrade.. pa to ni u filmovima nema..to ni u Srbiji ne bi uspelo.. ok i pored toga istraživao sam, razgovarao itd

moj Sep 11

Ustajem to jutro u Toronto-u, malo pre sto ce se sve to desiti. Kuvam kafu i gledam CTV. Taman pa sam izucio vremensku progonzu i krenuo da se spremam da nadjem neki poso, kad na TV pocinje Breaking News. Gledam ja ono uletanje u zgradu i komentarisem - al' je dobra reklama za film, uradili CGi efekte toliko dobro da izgleda ko pravo! I sve cekam da vidim koji je film, a iz pozadine glave polako se dovlaci misao - ma nije moguce da je ovo realno! I tako sumnjicav okrenem na CNN. A CNN bruji - vibrira od komentara snimaka. I tako dok kontempliram sletanje aviona, utrcava drugi avion i slece u drugu zgradu. Ludilo. I taman dok idu snimci ovamo onamo odavde odande, pada prva zgrada! Sok. Zatim i druga - sok za sokom, a onda naravno pada i treca... reko sta je bre ovo - neko je amere sutnuo u jaja! Bice odmazda velika. Za to vreme 100.000 mudrosiranja na TV na svim stanicama. Naravno da nista nisam radio ceo dan, samo sam slusao, gledao i cudio se. Pad aviona negde, nesto pogodilo Pentagon. Opsta histerija.

Proslo neko vreme, odvijalo se sta se odvijalo i odjednom pojavljuje se film nekog lika koji je sabrao 2 i 2 i rekao, cekaj malo - ovde ima previse otvorenih pitanja i nelogicnosti koje pokusavaju da zabasure i propagandiraju. Ko da sam nedaj boze u nekom dubokom komunizmu na temu orvela - istina nije istina. To je prvi film koji me je uveo u svet teorija konspiracije.

počeo sam da gledam sledeći dokumentarac o teoriji zavere da je 9.11, bio ritualno žrtvovanje mase ljudi...deluje dobro...evo videa a ima i knjiga koga interesuje "The most dangerous booki in the world" od autora S.K:Bain

@Grom_sa_neba!

Naravno da je bilo ritualno zrtvovanje ljudi!

Kao sto je i Korona bilo jos i vece ritualno zrtvovanje...

A sad bas u caskanju s Bodulicom na susednoj temi o datumima i horoskopskim znacima provalih i ove neverovatne sinhronizitete ⬇️

https://forum.krstarica.com/threads...-s-njima-takvima.1028760/page-2#post-50940072

Znaci...
Neverovatno...

...

ima mnogo interesantnih stvari ali ja odbacim pola kao:
-javljeno da je jedan avion sleteo u vojnu bazu i putnici izasli
-video i audio eksplozija
-pentagon (iako javljeno da nema ostataka aviona)
-pad deonica tih avio kompanija pre udara
-niko nije preuzeo odgovornost za teroristicki napad (iako cudni neki teroristi)
-direkt energi oruzje
-itd

ono sto bode oci:
-najava u filmovima (Lone Gunman), stripovima, internetu, politicari
-vezba u stanju pripravnosti vojnih snaga bas na taj dan a svejedno neko naredio da se ne intervenise (isto se dogodilo i u Londonu, Madridu)
-ljudima je javljeno da ne dodju na posao i zna se ko je javio ali jos se istrazuje
-jedan od poznatih svedok (paradirali ga na tv-u kao heroja) ostao pri tvrdnji da je "elevator shaft" (najveci problem kod miniranja ovakvih zgrada jer nosi konstrukciju) je miniran 15 min pre udara aviona. Kolega poginuo a on ranjen.
-vatrogasci javili da je vatra pod kontrolom i postoje dokazi da je opasnost prolazila
-BBC javio da je WT7 pala 20min pre nego je stvarno pala (nesto nije islo po scenariju),
-WT7 (zgrada nije ni blizu WTC, inace u njoj nestali vazni papiri o korupciji koji su bas trebali biti objavljeni)
-agenti strane tajne sluzbe uhapseni jer su snimali i radovali se dogadjaju
-termite
thermite_wtc.jpg

brojke su uvek cudne. Kad se desi nesto neocekivano, kao tsunami ili pozar u nekoj diskoteci broj zrtava stalno raste.
Kad je sponzorisano onda brojke su preuvelicane da naprave efekat.
Javljeno i dugo se drzalo 50 000 (inicirano da je mozda i 150 000 jer ih toliko radi u zgradi), kad su stavili na papir palo na 6000! danas nije ni 3000. Ljudi nisu dosli na posao jer im je javljeno i mnogi uspesno evakuisani. Ima video prizemlja da je prazno. Jedini nesrecnici su vatrogasci, ljudi koji su radili svoj posao za razliku od svih ostalih struktura u drzavi.
Tako da ne verujem u neke rituale jer su mogli stvarno da naprave mnogo mnogo vise zrtava.

Back