Istorijski izvori za 11. septembar 2001. u Njujorku

gledao sam verovatno sve dokumentarce o ovome.. pročitao puno toga, živeo u USA od 2003 će do 2009 te... pričao sa Amerikancima al ne sa debilima nego sa školovanim i pametnim Amerima , bio sam na tom mestu.. i posle svega sam došao do nedvosmislenog zaključka da je
11. septembar namešten.. da su Amerikanci tj onaj bolesni Buš i ekipa sve namestili..kakav jbni Bin Laden ko zo jeb iz neke pripizdine da ra z je be ceo američki sistem, milijarde uloženih dolara, CIU itd na debilnu foru, ukrašćemo 5,6 aviona i srušićemo vam zgrade.. pa to ni u filmovima nema..to ni u Srbiji ne bi uspelo.. ok i pored toga istraživao sam, razgovarao itd

moj Sep 11

Ustajem to jutro u Toronto-u, malo pre sto ce se sve to desiti. Kuvam kafu i gledam CTV. Taman pa sam izucio vremensku progonzu i krenuo da se spremam da nadjem neki poso, kad na TV pocinje Breaking News. Gledam ja ono uletanje u zgradu i komentarisem - al' je dobra reklama za film, uradili CGi efekte toliko dobro da izgleda ko pravo! I sve cekam da vidim koji je film, a iz pozadine glave polako se dovlaci misao - ma nije moguce da je ovo realno! I tako sumnjicav okrenem na CNN. A CNN bruji - vibrira od komentara snimaka. I tako dok kontempliram sletanje aviona, utrcava drugi avion i slece u drugu zgradu. Ludilo. I taman dok idu snimci ovamo onamo odavde odande, pada prva zgrada! Sok. Zatim i druga - sok za sokom, a onda naravno pada i treca... reko sta je bre ovo - neko je amere sutnuo u jaja! Bice odmazda velika. Za to vreme 100.000 mudrosiranja na TV na svim stanicama. Naravno da nista nisam radio ceo dan, samo sam slusao, gledao i cudio se. Pad aviona negde, nesto pogodilo Pentagon. Opsta histerija.

Proslo neko vreme, odvijalo se sta se odvijalo i odjednom pojavljuje se film nekog lika koji je sabrao 2 i 2 i rekao, cekaj malo - ovde ima previse otvorenih pitanja i nelogicnosti koje pokusavaju da zabasure i propagandiraju. Ko da sam nedaj boze u nekom dubokom komunizmu na temu orvela - istina nije istina. To je prvi film koji me je uveo u svet teorija konspiracije.

Back