Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Zezaj ti, zezaj...
CROW - pravi si drug. Vidi Wilk kako me zeza..
Hvala ti..
CROW - pravi si drug. Vidi Wilk kako me zeza..
Hvala ti..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako baš želiš da uživaš:crow:greshish...
meni smor u zadnje vreme...
a i na poslu me nezrviraju...
8) pa mi raspravljanje bash godi.
na karmu loshe utichu losha dela.
recimo ovaj kopernikus...
on upropashcava svoju laganjem, izvrtanjem, vadjenjem iz kontexta...
moja karma uziva 8)
Ja sam zaista mislila da si ti ozbiljan čovek...Kapernaum:Ako baš želiš da uživaš:
Jednog je dana srela vrana
Orla na nekoj santi leda.
Šacnula ga je sa svih strana,
Pa reče prva, preko reda:
Znaš, ti si or'o, ja sam vrana,
Smatra se skoro da si car.
K'o Standard Oil si sav bez mana
Što ne predjemo onda na stvar?
Ja sam ti vrana bez gavrana,
Zasto da zalud gubimo vreme,
Samo ćurana veže zabrana,
Nema dileme za boeme!
I kao ženska i kao ženka,
Mnogim se čarima mogu da dičim,
Nisam ti neka meka femka,
Garantujem ti - necu da cičim.
Ako te usrećim malim muškarcem -
Polovnim orlom, tim bolje za nas;
Jednom sam rodila dete s komarcem,
Smejem se zato i dan - danas!
Skinuvši krunu, orao reče
Posto je izgubio svaku nadu:
Od tebe nema gadure veće -
Ali si jedina ptica u gradu.
Jelena-84:Trudim se da odgovorim akone na sva,onda bar na meni postavljana pitanja.
A crow jw tacno odgovorio na moje pitanje(prvi put da je uopste odgovorio),i cestitam.
Mislila sam bas na pojavu pisma,ali nisam rekla Svetog Pisma,nego svakog pisanog traga.Na osnovu raznih pisanih tragova,dolazi se do predpostavki i njihovom proverom dolazi se do cinjenica.Pa posto se moze poci od svakog pisanog dokumenta,moze se poci i od Sv.Pisma.Zato se i njegova verodostojnost proverava.
To ima ko vec vekovima radi za nas,a i mi smo pozvani da se uveravamo u Njegovu istinitost.
Ako malo bolje pogledas,videces da se istorijske i Bibnlijske cinjenice poklapaju.Dogadjaji koje opisuje i Stari i Novi zavet imaju svoje opravdanje i mesto u istoriji.Ni Hriscani ne uzimaju kao jedini istorijski izvor Sv.Pismo,vec kao jedan od,a za svoju veru uzimaju u obzir kako Sv.Pismo tako i pouke Sv.Otaca.Tako hriscanstvo nije staticna filozofska i religiozna misao i iskustvo,vec se bogati daljim iskustvima kroz zivote i istoriju.
Znaci,hriscanstvo nije hermeticki zatvorena celina,ona otvara vrata mnogim iskustvima pa i tvom,i svacijem,ali pod uslovom da je srce iskreno i otvoreno da primi odgovore.Zato hriscanstvo proucava i druge religije,i u razlikama nalazi identitet.
Zato je svakom dobrom hriscaninu poznata i jevrejska,i muslimansma i indijska,samanska i druge filozofije.One cesto imaju i zajednickih tacaka.
Vede jesu istorijski dokaz za Induse i budiste.Ovde niko ne porice njihova postojanja i verodostojnost,tj.oreginalnost.
Bilo bi lepo da kada iznosite cinjenice koristite oreginale,a ne prepeve.
I zato mislim da je kapernaum zasluzio da mu barem zapamtite ime.On je jedini iscrpan,tacan i najargumentovanijeg stava od svih nas.
Bi da li si ti dobro pratila njihove postove šta pišu i kako se ponašaju. Kao što sam rekao nemamo više obraza od dvaBi2:Ja sam zaista mislila da si ti ozbiljan čovek...

Jelena-84:A zar Anstajn,Dostojevski,Tolstoj,Nice,Grte,Tesla....i ostali koji su spominjani nisu geneji?
Akhenaton:Mozes li onda da mi objasnis zasto u svakom Jevrejskom pisanom istorijskom izvoru stoji da je bog stvorio adama 3761. g. p.n.e, a u svakom Vizantijskom izvoru stoiji da je to bilo 5508. godine p.ne.Jelena84:Potvrdjeno kroz istorijske izvore,od praistorije do sada,pomine se stvaranje sveta na razlicitim njenim krajevima,sa istim pocetkom.
Ajd da vidimo tvoje objasnjenje, posto tvrdis da svi istorijski izvori isto kazu?
Jelena84:Trudim se da odgovorim akone na sva,onda bar na meni postavljana pitanja.

Jelena-84:Nemam ga u rukavu.Ako ti je toliko bitno poslacu ti kad nadjem.Ne zelim da lupetam kao neki.
Kada nadjem odgovor pusticu ti ga verovatno na pp.Nisam sigurna da ce se ovde uopste raspravljati o istoj temi za koji sat vec.
Nisam rekla da sve znam.I kad nemam odgovor ja to priznam prvo sebi pa ga nda potrazim u vise izvora.