Kennym
Obećava
- Poruka
- 53
Najbolji ist film je 300!!!!!! Tu nema dalje sta da se kaze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako moze neki savet..poslednjih nekoliko nedelja sam se bas nalozio na te istorijske filmove i pc igre..
Od filmova sam gledao sledece, pa vi preporucite jos neki, dobro bi mi dosao savet, hvala.
Troja
Alexandar
300
Nebesko carstvo
Hrabro srce
Novi svet
Vavilon
Evo jednog novijeg datuma,koji mi se dopao:
Mislim da treba razgraniciti sta je pravi istorijski film,pravljen na osnovu stvarnih aktera i dogadjaja,a sta istorijska fantastika.Na primer,legenda o Kralju Arturu i vitezovima okruglog stola je cista fikcija,tako da ne moze da bude istorijski film.Cak je i sam lik kralja Artura plod keltske mitologije,tako da tu nema osnova,da se bilo koji film na tu temu,proglasi za istorijski...Isto tako i "Ben Hur","Beovulf" itd...Ima dosta dobrih istorijskih filmova,kao recimo nemacki "Das boot" i "Der Untergang",kao i legendarna "Schindler's List" i Gibsonov "Braveheart".Svideli su mi se jos i "The Day of the Jackal","Enemy at the Gates" i "JFK"
![]()
Bukvalno svaki dan ga mogu gledati.
da dobro si rekao da treba razgraniciti....sta je istorijski a sta je film snimljen po istinitom dogadjaju
istorijski film,...zar je prica o podmornici istorija......ili je snimljen po istinitom dogadjaju,,,,,a takvih filmova imas koliko hoces....npr Enigma
jeste da je film hrabro srce dobar..samo je pitanje da li si ti cuo za Valasa pre filma..
mozda ce filmovi poput ovih koje si naveo .."The Day of the Jackal","Enemy at the Gates" i "JFK"...za hiljadu godina biti mit....
poenta filma je da su spartanci mudonje..300
ha ha ha
grohotom se smejem
ono vise lici na neki SF sa elementima istorije. Persijska cudovista, nebo iznad Sparte, Xerx![]()