Koča
Elita
- Poruka
- 15.249
Sta vam je ljudi.....kad vam kazem.....ta kabadahija i solo drinker shpajizar je prodo kenjkavog Dragoljuba za tanjir pecenja, kupanje u kadi i dobru jebbacinu. Smem da se zakunem.
Овако је Калабић говорио о комуњарама...и знаш ти врло добро колико вам се замерио...с тога не чуде овакве твоје бљувотине али где мислиш да ће ово проћи...ово можеш да продаш само браћи хрватима...оберучке ће прихватити

Комунисти!
Ми смо два света: између вас и нас нема помирења!
Ви хулите на Бога - ми за њега гинемо, сматрамо га својим заштитником!
Ви рушите породице и Српство, а ми истичемо као главна начела наших стремљења, без којих би нам и сама борба била штура и бескорисна!
Ал кажем, на ту причу стављена је тачка...можеш да блебећеш унедоглед...можда би ти неко од твојих и да одговор али се не усуђује јер постоји ваљда читавих 6 верзија илити бајки ОЗНЕ

Nikola Kalabić ubijen pre hvatanja Draže
VALJEVO - Valjevski Osnovni sud zvanično je proglasio mrtvim Nikolu Kalabića, komandanta Gorske garde Jugoslovenske kraljevske vojske u otadžbini tokom Drugog svetskog rata. Pored toga što je ozvaničio Kalabićevu smrt 65 godina posle njegove pogibije, sud je prihvatio i argument da je Kalabić ubijen dva meseca pre hvatanja Draže Mihailovića, čime je doveo u pitanje dugo važeću verziju da je nekadašnji geometar iz Valjeva izdao svog komandanta Ozni.
http://www.blic.rs/vesti/srbija/nikola-kalabic-ubijen-pre-hvatanja-draze/mpy7s3c
Poslednja izmena: