Историјска сваштара (1941-1945)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Само се ти правдај, имамо ми тога још...
Па сигурно да имате!
Економски историчар, већ 16 година штанцује те нео-четничке материјале за текућу употребу. А о подметачинама (као са овом фотографијом где се види петокрака на рукаву) и да се не прича.
Без скрупола и стида то се чини свакодневно!

Ево ја знам за једно село у Босни где су партизани побили Хрватске цивиле.
Али то вам не смета, за вас националисте је то вероватно плус.

Pa ti ne znaš ni osnovna gramatička pravila !

- - - - - - - - - -

Па сигурно да имате!
Економски историчар, већ 16 година штанцује те нео-четничке материјале за текућу употребу. А о подметачинама (као са овом фотографијом где се види петокрака на рукаву) и да се не прича.
Без скрупола и стида то се чини свакодневно!
Tako mator,jednom nogom već u grobu a druga se priprema i pišeš takve gadosti.

Pa ti ne znaš ni osnovna gramatička pravila !
- - - - - - - - - -
Tako mator,jednom nogom već u grobu a druga se priprema i pišeš takve gadosti.
Ево, ничим изазван и непозван, јавио се вечити писац књиге од 15 страна. Да нам подели *пацке'' из правописа и да се попне на овог мог маторог.

Ја сам замолио секташе да се разиђу са теме и не трују је...ово је тема о злочинима партизана на српским народом, само зато што је српски...ти злочини су огромни и стравични, превише је доказа о њима да би се правио овакав циркус...зато секташи, примирите се ине грешите своју душу...
Па није ово твоја приватна прћија да би ти одређиво ко и када ће на било коју тему.Јеси ли неки ,,Надмодератор'' са овашћењима да селектујеш кориснике.
Кад год зажелим ја ћу на било коју тему. И увек када манипулишеш, ево ме. Ту си немоћан!

Па није ово твоја приватна прћија да би ти одређиво ко и када ће на било коју тему.Јеси ли неки ,,Надмодератор'' са овашћењима да селектујеш кориснике.
Кад год зажелим ја ћу на било коју тему. И увек када манипулишеш, ево ме. Ту си немоћан!

Tо колики си секташ и колики су комунисти били крвници српског народа говори то са каквим жаром наступаш на овој теми, а на теми рецимо о "тамо неким хрватским, усташким злочинима над Србима" ни једно једино слово ниси написао...нити их икада осудио...то те толико не брине...и све би то било ок да ти овде конструктивно наступаш и оповргаваш аргументовано оно што је изнето, али погледај само своје постове па реци да не правиш циркус...кажем, негирање злочина партизана и комуниста над српским народом који су огромни и стравични нека иду на твоју душу али ту ће морати и модератори да реагују

Ја сам замолио секташе да се разиђу са теме и не трују је...ово је тема о злочинима партизана на српским народом, само зато што је српски...ти злочини су огромни и стравични, превише је доказа о њима да би се правио овакав циркус...зато секташи, примирите се ине грешите своју душу...

Nema zlocina partizana Koco.....:nono3: To su vase cuvene cetnicke lazi koje poiznaje ceo svet.

Ima samo zlocina cetnika i njihove brace po kami - ustasa.

I za te zlocine POSTOJI GOMILA SLIKA- ZIVIH DOKAZA!.

Ali, ne postoji NI JEDNA JEDINA slika gde partizani kolju BILO KOGA!

Ako ima postavi, da vidimo da GOVORIS ISTNU!

Jedna slika vise govori od MILION reci! :rtfm:

Poslednja izmena:
Tо колики си секташ и колики су комунисти били крвници српског народа говори то са каквим жаром наступаш на овој теми, а на теми рецимо о "тамо неким хрватским, усташким злочинима над Србима" ни једно једино слово ниси написао...нити их икада осудио...то те толико не брине...и све би то било ок да ти овде конструктивно наступаш и оповргаваш аргументовано оно што је изнето, али погледај само своје постове па реци да не правиш циркус...кажем, негирање злочина партизана и комуниста над српским народом који су огромни и стравични нека иду на твоју душу али ту ће морати и модератори да реагују
Не тртљај!

Бедно да бедније не може бити...али тако то изгледа када истина изађе на видело...само чемер и јад код другова...немоћ и безнађе када се суоче са истином...и то се овде јасно види...ја те искрено жалим, стварно не осећам ништа друго...ал видиш зашто сам те замолио да не трујеш тему...па зато што немаш ништа конкретно, нити један против аргумент на изнето већ имамо само лупетања...веруј ми, доживљавам трансфер блама док читам твоје постове...

него, истраживачу велики, де провери и ови људи кога имају међу пријатељима на фејсбуку и да не живи можда неко од њих у Немачкој :mrgreen:

КОРИШЋЕНА ЛИТЕРАТУРА:

„Граховачка трагедија у злом времену“, Радомир Булајић
„Породица и родбина Вукашиновића из Зубаца 1555 – 1998“, Рајко Пантов Вукашиновић
„Жртве комунистичког терора у требињском крају“, Јоле Мерћеп
„Пакао – или комунизам у Црној гори“, Глас Црногорца, Цетиње, репринт
„Либера, виа, виа“, Мина Ковачевић
Архив Војно-историјског института Београд

А пре свих Саво Скоко (зашто га игноришеш) на кога се Путица позива, а у чијој књизи се налази највећи списак партизанских злочина над Србима...

SLIKE Koco, SLIKE...

Slike gde patrizani nekoga kolju....

Pa da i vrujemo....Na bla, bla, bla - niko ne veruje.....

Narocito kada je bla, bla, bla - frisko.

- - - - - - - - - -

А када бивши партизан и пуковник ЈНА пише о тзв. левим скретањима у Херцеговини, јел онда и он четнички фалсификатор?

Sve sto je napisano nakon 1988. godine o 2 sv. ratu od strane srpskih pisaca i istoricara je - LAZ.

Samo SLIKE Koco, BEZ VASIH TRABUNJANJA....

SLIKE KOCO SLIKE, da vidimo kako kolju partizani:

sMPIBYe.jpg

Da VIDIMO istinu KOCO , kao ovde.......

У многим крајевима, као нпр у Пријепољу, партизани су побили више него саме усташе...а методе су готово свуда биле усташке, па их је сам народ поредио са усташама...

Najbrutalniji zločin izvršen je u logoru u Malom Lošinju,gde su Titovi borci četnike klali i bacali u more o čemu je CKKPH izvestio jedan od starešina jedinice koja je učestvovala u ovoj akciji:

-Prilikom likvidacije četnika na Lošinju ostvarivalo se klanje po ustaškoj metodi. Tamo je poklano i nekoliko mladića od 15-16 godina, i čiji je otac bio u partizanima.Klanje, mrcvarenje i bacanje po obali mora bilo je i u Karlobagu. Klanje je vrlo negativno delovalo na narod. Samo zbog ovoga, porede nas sa ustašama.

(426-7). VA, NOP, MF CKKPH,r5, s 212-215

SLIKE KOCO, SLIKE, MANI LAZNOG CETNICKOG BLA, BLA, BLA......

SLIKE KOCO, SLIKE, MANI LAZNOG CETNICKOG BLA, BLA, BLA......

пропустио си шта сам написао...више сам за документа него комично монтиране слике ;) а споменици су наравно највећи сведоци...народ зна каква је то злочиначка црвена багра била..дођи тамо па им реци, ако смеш наравно ;)

постоји ли документ где народ четнике пореди са усташама? као овде партизане...а ово је чак документ ЦККПХ

Klanje je vrlo negativno delovalo na narod. Samo zbog ovoga, porede nas sa ustašama.

пропустио си шта сам написао...више сам за документа него комично монтиране слике ;) а споменици су наравно највећи сведоци...народ зна каква је то злочиначка црвена багра била..дођи тамо па им реци, ако смеш наравно ;)

постоји ли документ где народ четнике пореди са усташама? као овде партизане...а ово је чак документ ЦККПХ

Klanje je vrlo negativno delovalo na narod. Samo zbog ovoga, porede nas sa ustašama.

Crna CETNICKA trojka kolje:

AFMVtYW.jpg

tako su tvrdili i da su u vraniću zločin izvršili prerušeni partizani :roll:

Можда ти проко знаш?

Crna CETNICKA trojka kolje:

AFMVtYW.jpg

комично монтиране слике или војничка шала, што свако нормалан може да види...али како год нису тема...оваквим наступом само показујеш да немаш нити један против аргумент на изнето...мислио сам да ћете бити у стању да бар умањите ове стравичне злочине партизана над српским народом ал ето, шта је ту је...пошто се то не може, ајде да испамујемо тему по старом обичају...ал џаба...истина изашла на видело

Poslednja izmena:
kako sad da ti valjaju hrvatski izvori kad si do sada uvek bio protiv takvih izvora za koje si tvrdio da su ustaški, lažni i td ??

:hahaha:

ово нису хрватски извори већ комунистички, несрећо...

знаш ли зашта је скраћеница ЦККПХ??? или не дај Боже VA, NOP, MF???

а питање остаје једноставно...

hrvatskih komunista :D

pazi sad, kad su u pitanju hrvatski komunisti, onda su ti izvori po volji?

bar nisi rekao, kao što znaš, da su ustaše :roll:

- - - - - - - - - -

dvostruki aršini kočo :thumbdown:

- - - - - - - - - -

od situacije do situacije, kako ti odgovoara

nisi za ozbiljnu raspravu....

zbogom

Збогом :D

п.с. заправо српских комуниста у хрватској војсци...да си писмен извалио би...ал потпуно свеједно:D

Poslednja izmena:

Cetnici i ustase su POTPUNO ISTI:

1. paramilitarne formacije zasnoivane na nacionalnoj osnovi

2. rukovodjene religijom, parvoslavljem i katolicizmom

3. pocinitelji najstvaricnijih zlocina

4. osnovno sredstvo mrcvarenje i ubijanja u obe grupe - NOZ

5. obe grupe se odevale u crna odela

6. obe grupe ubijele SRBE

7. obe grupe zajedno begale ispered Crvene Armiije...

KOJA JE RAZLIKA?

U BRIJANJU: ustase su se uredno brijale, a cetnici bili zarasli u bradurine....

TO JE JEDINA RAZLIKA.

- - - - - - - - - -

комично монтиране слике или војничка шала, што свако нормалан може да види...али како год нису тема...оваквим наступом само показујеш да немаш нити један против аргумент на изнето...мислио сам да ћете бити у стању да бар умањите ове стравичне злочине партизана над српским народом ал ето, шта је ту је...пошто се то не може, ајде да испамујемо тему по старом обичају...ал џаба...истина изашла на видело

Daj ti sad neku "montiranu sliku" kako kolju partizani nekoga?:rtfm:

Sve slike koje sam postavio su ORGINALI, nikakve montaze.

У овом издању доносимо наставак приче о монструозном злочину Саве Ковачевића и Драгице Правице у требињском селу Радачки бријег, Љубомир, гдје су 27. фебруара 1942. године стријељали 18 стараца и младића.

Ta mani se vasih laznih prica i bajki DAJ SLIKE
!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back