Istorijska podloga konačnog izdanja srpskog grba i zastave

И џаба по 20. објаснити да то нису спуштена крила, него повијена уназад јер је орао у полету, спрема се да полети, кад ће се опет неко након свега појавити и поновити причу о спуштеним крилима.

Стварно су ови форуми тотално губљење времена. Не знам је ли та проклета масовност интернета томе допринела, али више не памтим кад сам са неким дискутовао или читао неку дискусију, стално неко прегањање са некима који поенту не би препознали ни да их удари по носу.

Фала, фала!

Чита се Грахас. то би било ирско измишљено за Љубодраг. Ето, волео сам тај језик па сам га научио, знамо га ја и три ирске бабе, остало је прешло на енглески. Тако ћемо и ми са ћирилицом... па ће латиничари пљувати српски грб и смишљати ми немачки утицај.... еј, земљо моја (иначе немам ништа против латинице, али греота да изгубимо ћирилицу. више од 80% нас сад пише само латиницом)

Слажем се ...

slucajno naleteh na verziju sa referenduma o simbolima srbije iz 1992... ovo je bio predlog... po meni odličan! sa pravom nemanjićkom krunom i odlično uradjenim orlom!

attachment.php

Prilozi

• grb222b.jpg
    grb222b.jpg
    12,3 KB · Pregleda: 104
Cetiri Slova
Srbinova, takozvana Ocila (VASILEUS, VASILEON, VASILEION, VASILEUSIN!
Kralj Kraljeva Kraljuje Kraljevima - Car nad Carevima, - Gospod Isus
Hristos),
Nemojte da filozofirate, ta ceti ocila smo uzeli od Vizantijskog carstava,tj bili naslednici velikog carstava u 13-14 veka!
ZNAM TO DA 90% SRBA NE ZNA STA ZNACI!

A da li su bas slucajno ocila okrenuta naopako?

Back