Istorija studentskih protesta

Оно што ми се не свиђа код статуса КВО је циклична историја!
Одржавањем оваквог стања цела Србија ће пожелети да се одцепи од Београда није ми јасно да ли то овај режим и ради или они који га држе од споља на томе раде.
Слободан Милошевић је желео да "хомогенизује" Србију и заратио са пола света и изгубили смо све што смо требали да изгубимо.
Да ли у оваквом сценарију замрзнутог конфликта мође да се деси да режим зарати против дела свог народа и распарча Србију и то буде завршни чин ове драме?

Да ли у оваквом сценарију замрзнутог конфликта мође да се деси да режим зарати против дела свог народа и распарча Србију и то буде завршни чин ове драме?
To će da se desi ako duboka država uspe da potkopa Rusiju iznutra. Nadajmo se da neće u tome uspeti.

PS. Koaliciji Hrvatske, Albanije i Kosova juče se priključila Turska, tako da... Antisrpski NATO blok je spreman. Čeka se (sprema se) povod.

Nisam slušao dalje od 30-ak sekundi od zaustavljenog minuta i u tome je rekao sve u principu tačno.

Jedino što bih dodao jeste da se izuzetno preuveličava značaj ProGlasa. Najbolji način da se opiše značaj i uloga ProGlasa jeste u onome što je Mila Pajić rekla na onom famoznom snimljenom sastanku u Novom Sadu, koji je išao na Informeru (u jednoj jako kratkoj rečenici).

Краљево 16.04.2025.
FB_IMG_1744845349601.jpg

Ниједан председник ово никада није успео.

Ovo je njegov MO od Briselskog sporazuma pa preko brojnih sporazuma sa MMF-om na ovamo - sve protiv nacionalnog interesa.

Ali, ne znam kako ne vidi da otkako su protesti počeli on doliva benzin na vatru? Sad je rešio da protiv sebe okrene i poslednju apolitičnu čistačicu sa univerziteta. Koja je njegova poenta? Da jedemo kolače pošto nema hleba? :think:

Ovo je njegov MO od Briselskog sporazuma pa preko brojnih sporazuma sa MMF-om na ovamo - sve protiv nacionalnog interesa.

Ali, ne znam kako ne vidi da otkako su protesti počeli on doliva benzin na vatru? Sad je rešio da protiv sebe okrene i poslednju apolitičnu čistačicu sa univerziteta. Koja je njegova poenta? Da jedemo kolače pošto nema hleba? :think:
Или то или да изврши задата обећања која су га држала на власти њему су Срби препрека на власти.

Нови попис у присуству свих инспекција и независних тела.
Има нас највише 4.5 милона гласача!
Наравно кад имаш милион , милион и по непостојећих , расељених у штеку сваке изборе ћеш добити сви мртви гласају за тебе!
Без правог пописа не вреде избори ништа увек побеђије онај за кога мртви гласају. Данас је Велики Петак не желимо да мртви гласају за Вучића.

Па да уопштим да никог директно не прозивам ок ја живим у Београду на води ви слободно србујте до Јапана , и шибајте Трибале ,Винчанце и шта год хоћете имате медијски простор мало лупајте ћушке Карађорђевићима али не дирајте Обреновиће они су ми заштитни знак.
Дакле говорим о Србија глобал иако има ту неких истраживача који су прошли искрено али на крају је следио Рагнарок српско име Бизус тако настао Бизантион град а (Б) Исус? слично као Х постало немо Б и настао Исус од Бисус.

Није сад то толико битно имало је логике и оправдања због ситуације политичке овога онога.....
Али кад те неко тера да мрзиш своју децу или деца родитеље због власти и партије ту престаје све РАЦИОНАЛНО и почиње ирационално и болесно.
Разумем страх људи који су своје вредности идентификовали кроз друштвене потврде и потврђивања сви људи то имају у себи мање или више али да тако нешто настане да ако оде један човек и систем настаје апокалипса и смак света да себе више не виде у другачијем систему вредности да само овакав систем може да им потврди квалитете и вредности ......озбиљан проблем.....

Back