Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.210
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја јако ценим неке људи код њега међутим он је сацршен лекар и докрор теорија завера.
Na mene si ovo adresirao pa ne znam koji je kontekst? Na šta se odnosi?
Odgledaj šta priča Nestorović ako nisi, a deluje da nisi. Obeležio sam deo.Ја јако ценим неке људи код њега међутим он је сацршен лекар и докрор теорија завера.
Ок да ли можемо срушити Вучића и ову ологархију сами без крви без помоћи са стране?
Мораш имати савезнике за циљ.
Милутин до краја обећава унијаћење са папом и на крају зајебе све окрене се Византији идентично и Дечански идентично и Душан.
Ни за време Немањића није постојало неко аутохтоно решење самих Срба који у својим проблемима нису укључили папу , запад ,Млетке, Мађаре, Бугаре, Византијце и кад су успели да заврше посао откачили су се од њих ком обојци ком опанци ево вам паре , територије неки уступци и платили смо вам помоћ нисмо изгубили суверенитет. То је политика.
Сад у 21. веку се очекује да један покрет изнутра сам од себе без Брисела без ичега ако којим случајем то не може онда боље Вучић јер смо навикли на вазелин он нас кара бар 2 пут дневно са вазелином не поцепа нам хемороиде е сад ови ако дођу можда ће нас хебати на суво то је та логика.
У Вучичевом режиму нема живота осим за једну малу олигархију и то је то уз распродају земље, ресурса, Косова, колонизацију, мигрантизацију крај већине сиромашних људи, наталитета, Вучић мрзи Србе њему треба послушнички народ све једно му је да ли ће то бити Сиријци, Индуси ко год али по његовим правилима.
На пропаганду ко је узео пареод USID тај је издајник нато плаћеник , усташа а он овде лепо објашњава у чему је проблем са тим.Na mene si ovo adresirao pa ne znam koji je kontekst? Na šta se odnosi?
И ја сам до сад али сам сад видео да исто ради што и Вучић само ајмо БРИКС, Русија.Odgledaj šta priča Nestorović ako nisi, a deluje da nisi. Obeležio sam deo.
Ni u jednoj maloj zemlji promena ne dolazi iznutra.
Da li je Nestorović taj koji je sposoban da nosi promenu. Sumnjam. Ali sam za njega poslednji put glasao jer sam ga ocenio da je najmanje loš.
Preletački niski start smatram suštinom profesorsko-advokatskog dela protesta.Али се сви јако боје како ће бити котирани у једном новом систему вредности који није Вучићев.
Код свих је исто да постану калуф на место калифа али да се не мења ништа. Никаква унутрашња решења нисам чуо од њега сем промене спољне политике. Што ништа не смета јер код њега има још екстра добрих људи од којих сам чуо много бољих ствари од њега а сам Несторовић је замењив и није проблем.
Биће пуно покушаја тога али је битно да је листа независна од свих њих. Што не значи да касније сви чије руке нису прљаве и стручњаци су требају дасе укључе у ово али не сад на почетку јер су ови сви свесно несвесно док не падне режим везани за Вучића.Preletački niski start smatram suštinom profesorsko-advokatskog dela protesta.
Да, да... Молим те, могу ли следећи пут да гласам грофа Роћка Драшковића као јошOdgledaj šta priča Nestorović ako nisi, a deluje da nisi. Obeležio sam deo.
Ni u jednoj maloj zemlji promena ne dolazi iznutra.
Da li je Nestorović taj koji je sposoban da nosi promenu. Sumnjam. Ali sam za njega poslednji put glasao jer sam ga ocenio da je najmanje loš.
мање зло
Sa studentima je završeno, neću reći "aj tolđa sou" još u februaru; video#1.
Od označenog narednih desetak minuta.
Eto, slaže se i Krinka5 sa ovim što je vilić rekao početkom aprila:
Kraj studenata se desio kada su krenuli u Strazburg i Brisel da im propadajuća EU rešava probleme u njihovoj zemlji. Paradoksalno od onih koji su uzrok problema Srbije (neokolonijalni model razvoja, RioTinto, Srbija kao izuzetna destinacija za nuklearni odpad...na kraju i sam režim ) tražiš i moljakaš pomoć. Time su se studenti blokaderi nulovali sa režimom i sebe pretvorili u kombi skupinu a bili su ili su bar delovali kao respektabilna društvena snaga.
Sa studentima je završeno, neću reći "aj tolđa sou" još u februaru; video#3.
Ništa u Srbiji bez Čvorovića, insajderska informacija o Srbinu iz Velike Britanije koji koordiniše vođe studentskih plenuma i sastavljanje tzv. "Studentske liste".
Originalni video i svedočanstvo prof. Čvorovića koji je odbio ponudu. Pabirče desničare i suvereniste da im budu fikusi u "Studenstkoj listi" - nacionalisti i konzervativci služe kao mamac za birače, ali budući da su u manjini, ne mogu odlučivati u skupštini.
"Srpska lista" je nastavak polukolonijalne vlasti, koja treba da ubrza ustupke Zapadu.