Ko je rekao da se Titova vladavine nije zasnivala na kultu ličnosti i diktaturi?@Meliot ево зи прилике да чујеш неку другу страну од историчара па одлучиш да ли они лажу или википедија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je rekao da se Titova vladavine nije zasnivala na kultu ličnosti i diktaturi?@Meliot ево зи прилике да чујеш неку другу страну од историчара па одлучиш да ли они лажу или википедија.
Не ради се само о томе већ да ли су четници колаборационистичко смеће а комунисти борци против непријатеља. Да видиш шта се ту дешавало ако те уопште и занима. Да ли су комунисти ослободили Југославију.Ko je rekao da se Titova vladavine nije zasnivala na kultu ličnosti i diktaturi?
Komunisti jesu oslobodili Jugoslaviju od okupatora i kolaboracionista. Ja za četnike nikad nisam rekao da su smeće niti da su imali fašističku ideologiju, jesu izvodili diverzantske akcije protiv Nemaca ali su ujedno i sarađivali sa njima u borbi protiv partizana. Draža je igrao dvostruku igru i to ga je a kraju koštalo života. I njega i mnogih drugih nažalost.Не ради се само о томе већ да ли су четници колаборационистичко смеће а комунисти борци против непријатеља. Да видиш шта се ту дешавало ако те уопште и занима. Да ли су комунисти ослободили Југославију.
Комунисти ЈЕСУ или НИСУ се не прича са википедије већ погледаш стручњаке за ту област шта кажу шта имају.Komunisti jesu oslobodili Jugoslaviju od okupatora i kolaboracionista. Ja za četnike nikad nisam rekao da su smeće niti da su imali fašističku ideologiju, jesu izvodili diverzantske akcije protiv Nemaca ali su ujedno i sarađivali sa njima u borbi protiv partizana. Draža je igrao dvostruku igru i to ga je a kraju koštalo života. I njega i mnogih drugih nažalost.
Nažalost ne postoje objektivni istoričari kada jeu pitanju istorija iz Drugog svetskog rata na ovim prostorima.Комунисти ЈЕСУ или НИСУ се не прича са википедије већ погледаш стручњаке за ту област шта кажу шта имају.
Не могу рећи нити ти ни ја Комунисти ЈЕСУ З0 година и вероватно 50 година нешто пре него што смо се родили.
Нити ти нити ја нисмо историчари не познајемо материју архиве документа већ послушаш људе који су школовани за то и докторирали су погледаш доказе које су приредили а ти нађеш доказе којим би их оспорио па онда причаш ови јесу ови нису.
Не постоје осим тебе.Nažalost ne postoje objektivni istoričari kada jeu pitanju istorija iz Drugog svetskog rata na ovim prostorima.
Почињем да верујем да си клониран. Ког једног јединог историчара си ти читао а да није википедија?Nažalost ne postoje objektivni istoričari kada jeu pitanju istorija iz Drugog svetskog rata na ovim prostorima.
Nijednog ali se moj deda kao borac Treće krajiške brigade na Neretvi borio protiv Nemaca i četnika, film verodostojno to prikazuje, što mi je dovoljno da znam da su četnici bili u kolaboraciji sa Nemcima. I možete vi do sutra da se frljate papirima nekih tamo revizionističkih istoričara ali istina je samo jedna.Почињем да верујем да си клониран. Ког једног јединог историчара си ти читао а да није википедија?
Ко си ти уопште да тако нешто изјавиш а ниси прочитао ни један историјски роман камоли научни рад. Можда Прле и Тихи и одгледао Отписане и направио идеологију од домаћих серија "Орлови рано лете" и то је то. "Битка на Неретви".
Nema verodostojnije istine od priče učesnika tih događaja.
Ок борио се и мој деда на сремском фронту има орден храбрости па је одјебао стан о савеза бораца хтео је кућу да слави славу и остало.Nijednog ali se moj deda kao borac Treće krajiške brigade na Neretvi borio protiv Nemaca i četnika, film verodostojno to prikazuje, što mi je dovoljno da znam da su četnici bili u kolaboraciji sa Nemcima. I možete vi do sutra da se frljate papirima nekih tamo revizionističkih istoričara ali istina je samo jedna.
Sole mi pamet o četnicima i partizanima neki nazovi učenjaci koji se pozivaju na izvore koji njima odgovaraju. Nema verodostojnije istine od priče učesnika tih događaja.
Koji su bolji izvori? I oni su skloni kritici, ali su pouzdaniji od izvora tipa rekla-kazala.Zašto to misliš?
I tu je bio moj deda. Da su Sovjeti sami oslobađali Vojvodinu nikada ne bi i napustili Jugoslaviju i ona bi bila satelit SSSR-a kao i druge zemlje istočne Evrope. Ne može se očekivati da neko lije krv za nekog drugog a da taj neko drugi ni prstom ne mrdne za svoju slobodu.Сремски фронт је иначе био највећа кланица тек пунолетних младића да факултета из живота који су тотално беспотребно жртвовани на сремском фронту без обуке без ичега.
Koji su bolji izvori? I oni su skloni kritici, ali su pouzdaniji od izvora tipa rekla-kazala.
Ne razumem šta je to moj deda imao da brani svoje postupke u Bici ne Neretvi. Bio je razuman i bistrog uma celog životaSamo kažem da je velika greška reći da je neko učesnik zbog toga nužno najverodostoniji, iz prostog razloga što su oni upravo i najsubjektivniji. Čovekova priroda (to je naučno dokazana psihološka činjenica) je takva da će uglavnom braniti svoje postupke i na taj način jasno obojiti (da ne kažem i kontaminirati) svoje svedočanstvo.
Aман бре поубијали су се са неидправним минобсцачима враћале ду се у ровове.I tu je bio moj deda. Da su Sovjeti sami oslobađali Vojvodinu nikada ne bi i napustili Jugoslaviju i ona bi bila satelit SSSR-a kao i druge zemlje istočne Evrope. Ne može se očekivati da neko lije krv za nekog drugog a da taj neko drugi ni prstom ne mrdne za svoju slobodu.
Pa niko im nije namerno dao neispravne minobacače neko čista slučajnost. Revizionisti čas partizane ne svrstavaju u Srbe nego u izrode ali kad im zatrebaju srpske žrtve sete se Sremskog fronta i pobigije mladih Srba partizana.Aман бре поубијали су се са неидправним минобсцачима враћале ду се у ровове.
Ни једни ни други нису били српска војска већ југословенска иако су већину чинили Срби.Pa niko im nije namerno dao neispravne minobacače neko čista slučajnost. Revizionisti čas partizane ne svrstavaju u Srbe nego u izrode ali kad im zatrebaju srpske žrtve sete se Sremskog fronta i pobigije mladih Srba partizana.
Nema veze, revizionisti ne biraju sredstva za reviziju istorije Drugog svetskog rata na ovim prostorima.Ни једни ни други нису били српска војска већ југословенска иако су већину чинили Срби.
"Четници" су били југосовенска војска.
Наравно и изворна Црна Гора-Хрватска.Izvorna Srbija![]()
Наравно и изворна Црна Гора-Хрватска.
Сам си цитирао мапу а на мапи стоји тако и ти си се сложио с тим. Оно прави си Србин да комшији цркне крава.Ne, to je van vaseg dometa