Filozofski i Pravni fakulteti Univerziteta u Istočnom Sarajevu, u Palama takođe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamantije ne unistavaj temu bezveze slikama starim 10 godina.
Svako zna otici na Google, ukucati Istocno Sarajevo i viditi te slike koje ti postavljas.
Ja sam se potrudio da postavim aktuelne slike iz 2012.
Da vas priupitam Sarajlije....
Da li Pazarić pripada Srbskoj?
Zasto se ova tema ne prebaci na putovanja. Kakve veze imaju ove zgrade koje podsecaju na Novi Beograd sa Politikom? I koga to uopste zanima?

Muslimani u B. Luci su odvoženi kombijem na stratišta ili u logore Manajča, Keraterm i ???? onaj ko je uspio pobjeći prije dolaska crvenog kombija nije matletiran i sačuvao je živu glavu.Barte da imas i malo mozga u glavi zapitao bi se zasto se do 2012. nisu vratili u Teheran i zasto prave sebi novi grad. Da li bi ti napustio kucu ako bi ti Alija rekao da je napustis ? Naravno da ne bi.
Srbi su napustli svoje kuce jer je u njih usla muslimanska vojska i policija. Niko razuman nece docekati tudjinsku cizmu na kucnom pragu. Ko je docekao taj je platio glavom ili bio sikaniran godinama.
Ne mora te neko bicem udarati da bi te protjerao, dovoljan je ulazak tudjinsku cizme. Nije niko ni muslimane iz BL vozio autobusom 1992. nego su sami otisli. Jel ni to nije protjerivanje ?
Grade zgrade po nekom tamo Istocnom Sarajevu, doduse leglo, čisto da imaju gdje prespavati, a 12 sati provode po šeher Sarajevu, što na poslu što po kahvama i sl.![]()
Zasto se ova tema ne prebaci na putovanja. Kakve veze imaju ove zgrade koje podsecaju na Novi Beograd sa Politikom? I koga to uopste zanima?
Znam gde su, svakako hvala na informaciji.Pretpostavljam da misliš na naselja Pazarić, Tarčin isl
Pomenuta naselja ne pripadaju RS već FBiH i nalaze se na putu od Sarajeva ka Mostaru...

Grad koji je nastao zbog politike i protjerivanja sarajevskih Srba je politicka tema.
Juso Golube baščaršiski,
pa na kafu na Baščaršiji dalaze ljudi iz skoro celoga sveta, pa zar ne bi prve komšije to smele ?
A da vidiš samo šta je Sarajevske raje u Tomu, Tušu isl u Lukavici...,
A među putnicima sa npr autobuske stanice u Istočnom Sarajevu bude nekada više Bošnjaka i inih,
nego Srba... Autoprevoznici iz RS i Srbije paze svoje putnike pa ih nederu sa cenama...,
povolniji su nego recimo Centrotrans...uzmi za primer cenu karti za BG
Znam gde su, svakako hvala na informaciji.![]()
Znaći, i ona ostala sela i naselja oko i iza Bjelašnice ne pripadaju RS-u?![]()
Dečak, smiri doživljaje !!!
Ti bi se trebao prvo malo potruditi, i pokazati elementarno vaspitanje ako ga imaš... !!!
Temu ti nije tajo ostavio u nasleđe da ti radiš sa njom šta hoćeš... !!!
I kažem sramota je da jedan nadobudni junoša koji npr nije rata video drži slovo o borcima i VRS,
i zaklanja se i očito pokušava da iskorišćava patnju i žrtve Ljudi i naroda koji za svoja vekovna ognjišta
, narod i Otadzbinu dadoše ono najvrednije što su imali, živote, zdravlje, isl !!!
Ali ne čudi me tako nešto od jednoga polaznika i sledbenika Laktaške škole,
čiji utemeljivač se i sam služi sličnim trikovima i manipulacijama... !!!
Filozofski i Pravni fakulteti Univerziteta u Istočnom Sarajevu, u Palama takođe...
![]()
Nije logicno da neko šetka po gradu kojeg je sa brda granatirao.
Ja u Beogradu nikad nisam bio niti cu ikada otici, ne zato što ga mrzim već mislim da taj grad za mene nije siguran. Vjerujem da bi mi život bio u opasnosti.
Ista stvar i sa Banja Lukom.
A što se tice autobusa sa stanice u Lukavici, u njima se ne bih vozio dzabe, a ne za pare.
Autobusi stari i prljavi da je to nevjerovatno.
Još jednom hvala, živ bio.Nema na čemu, tu smo da se razumemo i sarađujemo, !!!
Mada i ja više živim na drugoj lokaciji u Srbiji nego na ovoj o o kojoj je tema.
P.S. Bjelašnica i njena naselja npr Dejčići pripada najvećim delom FBiH,
možda nešto prema Trnovu RSu

A danas izgleda ovako kako je wwwlado jos na prvoj stranici pokazao.
![]()
Ides na Ignore jer ti je cilj da provociras.
Još jednom hvala, živ bio.![]()
Grad koji je nastao zbog politike i protjerivanja sarajevskih Srba je politicka tema.
Sada cu pitati moderaciju da li je to tako, jer su u prpincipu svi gradovi ovog sveta posledica nekih pobeda ili poraza.
Ta bre gradislista nikoga ne zanimaju, to je turizam, nema veze sa politikom.