Није у питању никаква завера, Запад своје непријатељство према Истоку уопште не крије. Под Исток сматрам чак и Јапан и Ј. Кореју. Јапански произвођачи аутомобила повуку целу серију кад се појави нека грешка, док ови на Западу нису тако поштени. Кинески аутомобили нису квалитетни и безбедни као западни, то је и будали јасно. Међутим са том разликом између њих се претерује, а она је све мања како време пролази. Ти си много или наиван или злонамеран ако мислиш да је све на Западу поштено и транспарентно и да смо криминал измислили ми Срби. Претпоставимо и да је ADAC објективно тестирао кинеска возила, ко зна које је возило у питању (ово на првом снимку ми изгледа као неко старије генерације) и на крају питање да ли је снимак уопште ADACов. Не знам за тебе али мени Youtube уоште није поуздано средство информисања.
Дакле да резимирам, мој закључак је, кинеска и руска возила заостају у безбедности као и другим стварима за возилима из развијених земаља али се са том разликом ПРЕТЕРУЈЕ и она се полако али сигурно смањује (у случају кинеских возила, не руских). Иду ми на ****** приче како се кинеска возила крше као да су од картона а Фиат Пунто и Дачија Логан/Сандеро су као чврста и стабилна возила. Није него.