*iskander
Ističe se
- Poruka
- 2.657
300.000 (trista hiljada) siptara nije imalo drzavljanstvo Republike Srbije, reci mi kako bi trebalo da se postupa prema onima koji na divlje udju u neku drzavu? Da ih asimilujes ili da ih vratis odakle su dosli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1999. nije, vracena je u clanstvo tek sledece godine.SR Jugoslavija je bila clanica UN.
Milose, za pocetak - dobrodosao ti nama!Poz svima, nov sam ovde na forumu jbga mnogo me zainteresovala tema. Strasno me zanima zasto je nakon skoro 3 meseca bombardovanja potpisana kapitulacija, nije mi jasno moral u narodu i vojsci je bio velik, znam to ziveo sam u peci, sretao sam stalno vojsku i policiju, ljudi su bili motivisani i znali su za sta ratuju, ni dan danas nemam pojma zasto je potpisana predaja, cuo sam par verzija jedna je da je neko pripretio Milosevicu da ce sa sravni beograd sa zemljom ako ne potpise a druga da je vojsci nestalo puscane municije i da je bukvalno bilo u rezervi za jos samo par nedelja ratovanja pa su navodno svu municiju iz srbije poslali na Kosovo, da nije ostalo municije za vojsku u Srbiji, mislim ostatku srbije, e sad cuo sam i da nato nije mogao da izdrzi jos nedelju dana bombardovanja pa su blefirali i rekli Milosevicu da ce da sravne beograd pa je poklekao, imate li kakva saznanja o tome i sta mislite koliko bi jos izdrzali bombardovanje da nije potpisan ovaj sporazum u Kumanovu.
Izvinjavam se ako ima gresaka u pravopisu, 3 razreda srednje skole cine svoje![]()
300.000 (trista hiljada) siptara nije imalo drzavljanstvo Republike Srbije, reci mi kako bi trebalo da se postupa prema onima koji na divlje udju u neku drzavu? Da ih asimilujes ili da ih vratis odakle su dosli?
Ni meni to baš nije jasno, nije mi bilo jasno tada a nije ni sada. Čini mi se da je država slabo pripremila narod za rat a i kada je počeo nisu smeli da izađu pred narod i kažu mu da će biti dug i krvav. Posle 77 dana su morali da ga nekako prekinu, mislim da su se vlastodršci zabrinuli za svoje fotelje. Sećam se izjave Drecuna nakon povlačenja sa KiM da bi ovaj narod ratovao koliko treba samo da mu ne diraju struju i da može da gleda Pink. Bio je jako ljut i nezadovoljan kumanovskim sporazumom i povlačenjem. Meni je brat bio u rezervi u PVO i bilo mi je drago što ludilo prestaje ali sam u isto vreme osećao lični poraz zbog toga jer sam bio svestan da je to kapitulacija.
Ja ne verujem u tu priču omuniciji isto kao što ne verujem ni u tu priču o sravnjivanju Beograda. Od II svetskog rata tj. tačnije mislim od vijetnama nije bilo masovnih bombardovanja gradova. Mislim da Milošević nije bio siguran u podršku koalicije na vlasti, opozicije i naroda da nastavi borbu, uplašio se da se narod ne digne i ne okači ga na neku banderu. Ne znam, samo pretpostavljam.
Kako to da nemaju drzavljanstvo,a zive u Srbije ? Sto ih ranije nisu vratili ?
Ne pije ti vodu prica.
Bombardovanje Srbije smo, mislim mi Srbi, gledali uzivo, sta ce nam dokumentarni film? Ako je zlocina bilo sa obe strane, sto se onda kriva samo jedna? Sto se tice siptara na Kosovu i Metohiji, pa, tih 300.000 bez drzavljanstva SRJ je zapravo i malo, koliko je njih doslo iz Albanije jos za vreme SFRJ, pa bi sad da otimaju ono sto nije ni vase, ni njihovo, vec vekovima nase.
NATO MILOSRDNI AVIJATIČARI
Milosrdni anđeo je izmišljeni termin kojim je Miloševićeva propaganda nazivala NATO bombardovanje SRJ.NATO nikada nije koristio ovaj naziv, a vojna intervencija zapadnog saveza protiv SR Jugoslavije iz 1999. se zvanično nazivala Operacija Saveznička sila (en. Operation Allied Force), dok se u oružanim snagama SAD koristio izraz "Operation Noble Anvil" (Operacija Plemeniti nakovanj).
Kako su bez drzavljanstva kada su im na granici sa Albanijom i Makedonijom bili proterani, policija Srbije oduzimala licna dokumeta i registarske tablice ???
Kako neko nema drzavljanstvo, a ima licnu kartu i registrovan auto ?

kupis fals licnu kartu od ibrahima i auto sa prekucanim brojevima od fadilja i imas drzavljanstvo ?
mozda, na okupiranom kosovu dok ne odu ameri ...
Sto su im oduzimali ',fals''licne karte na granici ? lolololololololol
ko im je oduzimao licne karte na granici ? albanski granicari ?
Srpska policija ? Tvoji istomiljenici su to branili da u ratu vaze ',druga pravila'',ali su priznali.
srpska policija je sprovela siptare koji su krenuli u bezaniju od nato bombi dokle su mogli.
Srpska policija je proterala Albance,sto je i dokazano na sud.
onaj sud koji vodi istragu protiv svog glavnog tuzioca ?
Pavkovic & co koji su organizovali humanitrnu katastrofu nad kosovskim Albancima sada robijaju.
Kako to da nemaju drzavljanstvo,a zive u Srbije ? Sto ih ranije nisu vratili ?
Ne pije ti vodu prica.