Istine i zablude o bombardovanju 1999.

Ko lupeta gluposti vidi se iz tvog pisanja.
Pavković je 2005. izručen Međunarodnom sudu za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu. Sud ustanovljava da je Pavkovićev doprinos udruženom zločinačkom poduhvatu bio značajan, budući da je koristio snage VJ koje su mu bile na raspolaganju za teroriranje i nasilno proterivanje civila kosovskih Albanaca iz njihovih domova. On je imao nameru da prisilno raseli albansko stanovništvo Kosova radi osiguravanja dalje kontrole državnih vlasti nad pokrajinom.Pavković je, u datim okolnostima, mogao razumno predvidjeti da će snage VJ i MUP izvršavajući njegova naređenja činiti ubojstva, silovanja i hotimična uništavanja džamija.

2009. je proglašen krivim po svim tačkama optužnice i osuđen na 22 godine zatvora za deportacije, prisilna premeštanja, ubistva, progone i druga nehumana djela. Zajedno sa njim, osuđeni su i Vladimir Lazarević, Nikola Šainović, Dragoljub Ojdanić i Sreten Lukić. Prvooptuženi Slobodan Milošević je umro u pritvoru a Milan Milutinović je oslobođen optužbi.

O pa sada je druga/i utica.

Kako su sada recenice prosto prosirene sa razumevanjem pisane.
utice ma ko da si , trebalo bi da skuzis da uzroci povlace i posledice.

Napad na moju zemlju a izgleda da ona nije tvoja je doneta mimo svih postojecih zakona i medjunarodnog prava. TO BI TI TREBALO BITI JASNO. Kao sto su jamerikanci i jenglezi izmislili pricu da sadam ima oruzje za unistavanje sveta i Napali zemlju i unistili je i sto je najvaznije ,ostavili je u takvom haosu da ce se jos stotinama godina ubijati izmedju sebe a sve zarad interesa odredjenih veoma uticajnih kriminalaca koji se kriju iza " UTICAJNI BOGATI Ljudi".....

Trebalo bi da imas barem neka saznanja iz Psihologije mase da bi i dobio odgovor sta se desava kada Ti- Ljudi ---- Nisu u stanju da svoj bes, svoje nezadovoljstvo iskale na napadacu. Trebalo bi da znas ,barem do sada da je reakcija NAZALOST uvek okrenuta prema NEVIINIMA i koji stradaju.........

Svako od onih koji su pocinili zlocine ,trebaju da odgovaraju ali Na zalost ovog momenta ta druga strana drzi STAP i tera OVCE da rade sta oni hoce pa i da se igraju Sudjenja.

Da Te podsetim da je ovog momenta maning- obican vojnik USra drzave, objavio snimke iz Iraka gde se vidi UBIJANJE nevinih lica pa i novinara i....Da li su oni mozda sudjeni za RATNI ZLOCIN koji su pocinili.

Zato , nemoj vise ni pisati , niti nam davati odgovore koje nema veze sa mozgom ...........

:)
Ajd ljudi polako, pa zar jedno musavo dete da vas izbacuje iz takta?

Pre svega Istina o bombardovanju 1999. godine je da je SRJ bila na strani Istine - to jest Boga.

Branila je VJ Svetu zemlju Kosovo i Metohiju od genocidom nad Srbima, tamo naseljenih šiptara i njihovog konstantnog pljuvanja na naš Hrišćanski odnos ka njima - zlikovcima. Ne samo da im je bilo malo što su proterali i maltretirali (ubijali) Srbe od kad su došli tamo pod turcima, što su našima otimali zemlju i dovodili ih u bezizlaznu situaciju, da ako hoće da sačuvaju decu od maltretiranja, moraju da prodaju imovinu (plaćenu narko parama), što su direktno oteli Crkvenu i (od komunista) zaplenjenu imovinu Srba, što su se ponašali kao najgore kabadahije, već nisu ni najosnovnije stvari plaćali: stanarinu, struju, vodu, komunalije,...

Već su krenuli da dižu ustanak i da proteruju ono malo preostalih Srba sa Srpske zemlje, da ih otimaju i prodaju telesne organe kao na pijaci, bogatim zapadnim gnjidama. Da ruše prastare spomenike Srpske države, Crkve i Nacije, ali i najobičnije spomenike ljudi po grobljima. Da pucaju na pripadnike milicije i vojske, krijumčare oružje, isl. A sve to uz zdušnu podršku zapadnih tzv. demokratija, koji voli da se predstavlja pod imenom: "svet".

Navikao ih je Kralj Aleksandar i komunizam, na uravnilovku dobra i zla, da mogu tako da se ponašaju!
Eto tu je jedan od grehova nas Srba, što tu nezahvalnu gamad odmah po padu komunizma nismo proterali nazad u albaniju, naplatili sa kamatom sve njihove neplaćene račune, terali na robiju zlikovce, već smo glumili neki lažni komunizam i lažnu samilost, pa tako ostavljali zločince bez kazne i neraščišćene račune.

Ali uzevši sve i naše i njihove grehove skupa, šta je trebalo raditi 1999. nego braniti svoju zemlju i narod?
I zaista 1999. sam Bog je ratovao za nas, zato što nam onakva navodna sila, ništa nije mogla, sve dok smo smelo išli za Pravdom i Istinom!

Zabluda o bombardovanju 1999. je da smo mi tad bili pobeđeni u bilo kom smislu. Jel Istina (Bog) ne može biti pobeđen. Što smo malaksali, nije veliko čudo sa obzirom kakvo smo narodno rastrojstvo imali vekovima unazad. Ali bez obzira na likovanje i maltretiranje brojnih hijena koje su navodno pobedile Boga 1999. Božje Strpljenje ima granice i NIKADA ta njihova "pobeda" (tačnije po-beda), ne samo da neće biti jasna (jer ne može), nego će na kraju borbe biti njihov SIGURAN PRETEŽAK PORAZ!

I Hitler je dugo likovao i "pobeđivao", ali je na kraju borbe otišao u krečanu i poliven benzinom dobio predznak večne vatre za svoje gluposti i gadosti.

Tako će se i SAD, Evropska unija, Ujedinjene Nacije, NATO i ostali "svet", koji je omogućio sva ove ogromne nepravde i zločine, jednoga dana naći u središtu večnog pakla, u sramoti i smradu bez kraja, zato što su velike neistine, nepravde, gnusobe omogućili i sprovodili.

Znači džabe šiptari likuju i vesele se, NIKADA oni neće živeti na Kosovu i Metohiji, dal će ih odatle proterati Srbi, ili Mongoli, zavisi od ponašanja nas Srba, ali Sam Bog im neće Dati da žive na zemlji prepunoj ubijenih Pravednika, od njihove ruke. A SAD i Evropska unija, NIKADA neće imati više vlast na Kosovu i Metohiji, jer su oni krepili ruke zlikovcima, ubijali i tamničili Pravedne od ko zna kada do danas.

Sve su to opšti principi opstajanja ovog sveta, samo treba biti strpljiv i NIKAKO ne ići za Bogobornim budalama. Zato što nikada neistina i nepravda nije imala konačnu pobedu na ovom svetu, kao što neće nikada ni imati. Ali ko je god išao za neistinom i nepravdom u trenutku njenog samoduvanja, takođe je osetio dubinu pravog poraza.

Stvari su veoma proste (i teške), biti uz Istinu i Pravdu i ne žestiti se đavoljim šiljkanjima i duvanjima, zato što je on pred Bogom najobičniji smrdljivi dimčić, a kamo li njegove sluge na zemlji, kojekakve SAD, NATO, EU, nezavisno kosovo (glupa li naziva), Mormoni i slično. Sve je to za vremena, a muke od đavola moramo trpeti, zato što smo i mi mnogo grešili, bez ikakvog pokajanja. Uostalom na muci se poznaju junaci.

Ti ponisti onda presudu iz Haga, Pavelic je isto sluzio vojsci i drzavi kojoj se zakleo na vernost, i on znaci ne moze da bude kriv ni po jednom osnovu ?
Pavkovic je cinio ratne zlocine.

Prvo da bi ti mogla da razumes da je NDH ,proizvod Nemacke agresije na zemlju JUGOSLAVIJU ,bez objave RATA, Kuzis li vec jednom.

To se desilo i sada da su nemci ali sada udruzeni i sa drugima isto TO URADILI.

Davati nalog za BOMBARDOVANJE I UBISTVA I UNISTAVANJE kako materijalnih dobara, tako i nevine dece je ZLOCIN i to su svi medjunarodni Cimbenici rekli i napisali...A da to su INTELEKTUALCI, Profesori, Filozofi, naucnici rekli....Pa da li su i bler i klinton odgovarali za svoje zlocine.......

Ta dvostruka merila o Zakonu : Ja mogu i Ja smem jer sam najaci na svetu ,se sve vise i vise okrece protiv istih, tako da danas imamo da Sinovi( Afganistanci) ,napadaju svoje roditelje koji su ih i napravili i stvorili ( jamerikance , jaengleze) i ubijaju. Zar ne utice

Mora da smo nesto mnogo zgresili bogu.
Kad imamo ovakve kao Utah na forumu.

LOL debili evroatlanski LOL

Na žalost ima još takvih. Nisu baš u toj meri kao juca ali ih ima. Kada odem na pdf religija i pročitam kako neki ekstremni ateisti doživljavaju svoju zemlju i kakve su patriote prosto se postidim.

problem ovde u nasoj zemlji je sto ljudi jedni na druge gledaju ako si recimo simpatizer DSS ili SRS onda si patriota. ako si za Dveri i onda si patriota. ako si za SNS onda si izdajnik a ako si za DS onda si lopov. a ako si za neku stranku manjina, LDP, ili recimo ako si jevrej, onda velika vecina misli da te treba ubiti odmah. nisu u stanju da razdvoje misljenje na unutrasnjem planu od misljenja prema inostranim pitanjima.

Taman sam htela to da te pitam :lol:

To nije jedno lice, vec grupa koja se pod tim imenom pojavljuje i strola......
I ne ne zivi u jamerici jer nikad ama nikad je nije ponelo da odgovori nesto sto je pisano na jamericki a sleng jeziku da ne govorim.

Tako da ono sto je gore navedena osoba navela" da joj ostane u dooopetu, se mora popraviti sa jednine u MNOZINU....dopooupeta !!!!

A kako bre vi to ljudi znate? Nije valjda neko muvao "to", pa dobio neki šut? Mislim i meni je to sve čudno i smešno istovremeno, a doduše i ispod časti da pridajem značaj tome, ali otkud vi to saznaste?

Zato sto smo dobro obavesteni. Promenili su starog Utah jer je bio bas glup, sad je neoko drugi. Sasvim drugi sklop recenica i nacin izrazavanja.

LOL debili evrotalanski LOL

istorija se ponavlja..
narod slabo uvidja da velike imperije teraju male narode u robovlasnistvo---samo na perfidniji nacin...
posto ovo nije politika vec pdf vojska--samo da kazem---da su sve zemlje kojima je amerika i NATO naturio ili pokusao da naturi "demokratiju" postupili kao somalija...mozda bi se amerikanci malo i dozvali pameti...
a sta su uradili somalici---pohvatane marince su nabili na razanj-pekli...sve to lepo snimili i poslali u ameriku..."hrabra demokratska vojska" se povukla u rekordnom roku...
ako vec vlada drevni zakon prirode-sile...onda za pravdu tu nema mesta...zakoni su izmisljeni da brane slabe...posto su jaki toliko osioni---slabima treba dozvoliti sva sredstva u borbi...

tacno.

ovo sto su amerika i nato uradili srbiji jeste okupacija, samo za razliku od drugog rata u malo drugacijoj formi.

niko ne pominje rudnike na kosovu koje sada koriste (sto vise mogu) americke firme, niko ne pominje crkvenu zemlju
koju sada koriste siptari. niko ne pominje elektro-energetski sistem koji je srbija izgradila a koriste ga siptari, mrezu fixne i mob. telefonije
i jos mnoge druge stvari.

po meni, osim otimanja dela teritorije, ovo takodje spada u vrlo jasno otimanje srpske love i srpskih resursa, na sta mislim da niko nema
pravo, osim ako je osnov prava pravo jaceg.

Poslednja izmena:
...
---slabima treba dozvoliti sva sredstva u borbi...
Nemoj da preterujemo, ja prvi pljujem na Srbina koji bi prodavao šiptarske organe, silovao šiptarke, klao šiptarske bebe, krao šiptare i mučio šiptare!
To nije onda Srbin već sluga đavola, prvo bih takve uz tarabu, pa čovek mora biti čovek, a ne da bruka Srpstvo!
Zbog sličnih, smo i došli gde jesmo. Pa kako onda da Bog razlikuje Srbina od đubradi?

Nemoj da preterujemo, ja prvi pljujem na Srbina koji bi prodavao šiptarske organe, silovao šiptarke, klao šiptarske bebe, krao šiptare i mučio šiptare!
To nije onda Srbin već sluga đavola, prvo bih takve uz tarabu, pa čovek mora biti čovek, a ne da bruka Srpstvo!
Zbog sličnih, smo i došli gde jesmo. Pa kako onda da Bog razlikuje Srbina od đubradi?

jedna od posledica okupacije je i ta da srbi ne mogu da se obracunaju sa pacovima koji su se pojavili svih ovih ratnih godina, pocevsi od milosevica pa zavrsno
sa onima koji su konkretno pravili sr... u ime srbije na najnizem mogucem nivou.

sa druge strane, posto se ovde radi o napadu na suverenu evropsku drzavu i mesanje u unutrasnje stvari koje je od samog pocetka opravdavano masnim lazima
protiv srba, etika ratovanja nije nesto na sta se preterano treba obazirati (jer je i sam napad na srbiju bio van svih etickih i moralnih normi, obicaja rata i suprotan
odredbama zenevske konvencije).

oni koji su napadali srbiju su podstrekavali zlocine protiv srba, te zlocine ignorisali i prikrivali, pruzali obuku zlocincima, logisticku i ostalu pomoc,opremu, itd.

Ова слика доле је свечани тренутак српске историје. То је слика српске коњице усликана на северу Космета под Звечан градом. Те 1912. године и тог момента усликаног доле, српска је војничка чизма крочила на тло Космета после тачно 457 година, скоро пет векова тј. још од пада Космета 1455. године. Пошто је историја учитељица живота као што је једном рекао један славни говорник, наши преци су прошли кроз велики и мучни период али су сачекали и тај тренутак да "Освете Косово". Није нама да поклекнемо.
"Изгубљено је оно само чега се ми одрекнемо"

58211333835149623016010.jpg

Prilozi

• 58211333835149623016010.jpg
    58211333835149623016010.jpg
    56,8 KB · Pregleda: 1

al se razumesmo...

al se razumesmo...
:)
Razumeo sam ja tebe brate kako treba.
Onaj isečak tvog teksta, malo je možda nekome mogao da smeta, ko ga ne bi shvatio kako treba. Pa rekoh da te nedoumice otklonimo. Inače se sa tvojim tekstom slažem u potpunosti, jel ga zato i nisam citirao u celosti.

Ovako je neko mogao da kaže: "Urađeno nam svašta, slabi smo, pa imamo pravo da budemo đubreta..."
Ne, mi nismo slabi i nismo đubreta, bar to nema šanse da nam iko otme nikakvom silom.

Mi, Srbi, moramo da pocnemo sa razbijanjem mitova koji nas tese i govore da smo veliki i slavan narod... nismo...
Nismo nista veci narod od drugog nekog naroda.
Ne mislite da je tako?
Pogledajte komsiju (prijatelja,poznanika,rodjaka) kog najvise mrzite...koje su njegove osobine koje mrzite?
Gramzivost?
Pohlepa?
Ili samo sto ima ljubavnicu mladju dvadeset godina od njega?

Ili je sama cinjenica da imate nekoga u okolini koga mrzite, dovoljna da kaze sve o vama?

Srbi moraju da se okrenu sebi, svom dvoristu i svojoj kuci i porodici.
Da nas ne interesuju Dacici, Vucici,Miskovici,Milosevici....
Kad jednom postanu neinteresantni narodu, videce se njihova snaga..ili slabosti..

Kad oslobodi svaki od nas svoj stan ili kucu od spanskih serija, "rialiti"-a, kica i sunda sa TV-a, onda mozemo da filozofiramo o istinama i zabludama iz 99-te.
Svetogrdno je pominjati Kosovo izmedju dva zalogaja koje pregrizemo izmedju dobrog filma na Pink Action i spanske serije....

Mrtvi smo.
Iznutra.

Dvorista su nam prljava, cerke i sestre su nam obucene kao kurvetine, alkosi vise ispred prodavnice od ranog jutra...a mi naklapamo o spasenju Srba i Srbije...

Pomozimo Srbima, sebi...Srbija ce biti bolja zemlja kada i mi postanemo bolji ljudi...

...

Jbesga...danas sam lose volje...sta ces....

Back