Istine blokadera

Jel rade svi fakulteti jel ima neki da je još blokadi?
Onog momenta kada su studenti pod zahtjeve zatražili izbore izgubili su momentum.
Kako će završiti?Studentska lista će postati druga najjačka politička opcija u Srbiji na sramotu komplet opozicije.
Sutra počinju fakulteti da rade.
Mom studentu ostao samo diplomski a dao sve ispite za mesec dana:roll:
Sto ce reci i neka korist od ovog cirkusa sto bio

Jao pa ti si tata studenta, ja mislila neki dećkić 😂😂😂 Moj student sve lepo uspeva i da studira i da protestuje ;)
Ja sam se izjasnio jos kako su pocele ove demostracije ko sam i zašto me toliko interesuje ovo.
Nisam rekao da ne uspeva vec da za mesec dana dala sve ispite iz zadnje godine a to moze samo na mufte neke.
a sto se protesta tice nemoj samnom mnogo sam upucen u to vise nego sto mislis...
Kada bas hocu nesto da saznam imam svoje nacine:whistling:

Ja sam se izjasnio jos kako su pocele ove demostracije ko sam i zašto me toliko interesuje ovo.
Nisam rekao da ne uspeva vec da za mesec dana dala sve ispite iz zadnje godine a to moze samo na mufte neke.
a sto se protesta tice nemoj samnom mnogo sam upucen u to vise nego sto mislis...
Kada bas hocu nesto da saznam imam svoje nacine:whistling:
Biće da sam ja neupućena 😁

Pre nego što odgovorim moram da primetim da si opet, u startu nazvao lažnim i odbacio i samu pomisao da postoji mogućnost da jeste istina. Najnoviji izveštaj nekih mnogo stručnijih ljudi i od tebe i od mene je da jeste bilo ogromnih propusta i malverzacija. I ne, nisu stranački stručnjaci iliti blokaderski kako bi ih ti nazvao.
Građevina je vrlo egzaktna.
Imaš vrlo egzaktne propise.
Također i egzaktne propise o održavanju.
I to ne ovisi o jednoj osobi, ne može se Jovan nasisati večer prije pa upisati krivi broj i da to tako prođe. U građevini postoji ozbiljan sistem kontrole i nadzora.
Nadstrešnica ne može pasti bez ozbiljne korupcije na mnogo razina.
Kako to možemo znati?
Zato jer je vrlo nevjerojatno da su svi u lancu odgovornosti odjednom poludjeli.
Nisu, nego su bili korumpirani. Korupcija nije samo "Evo ti lova pa zažmiri", korupcija je i nepoštovanje pravila jer ćeš time nešto uštedjeti, a u konačnici opet ide neka lova u nečiji džep.
Nadstrešnica nije mogla pasti zato jer se nosivost sajle ustala na lijevu nogu, nego isključivo zbog korupcije.
Ne samo nemara, nego i korupcije.

P.S. poslovica glasi, od šume ne vidi drvo ;)
Ne znam vise sta da ti kažem osim sto sam konsultovao asistenta na brzinu
Screenshot_20251102_205833_Google.jpg

Back