Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.932
Voleo bih da mi neko navede sta su istinito rekli blokaderosi u zadnjih godinu danu.
Molim samo argumentovano i cinjenicno
Molim samo argumentovano i cinjenicno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

заyебали су и вучића по лагању. да постоји нобелова награда за лагање сигурно би добили. јбг треба и то знати.Voleo bih da mi neko navede sta su istinito rekli blokaderosi u zadnjih godinu danu.
Molim samo argumentovano i cinjenicno![]()
Naravno :@Lagerta da li biste bili ljubazni da navedete barem 3 istinite informacije blokaderosa u zadnjih godinu dana.hvala
To su opet sve floskule pitam za informacije prave koje sirite u zadnjih godinu dana.Naravno :
Korupcija je ubila 16 ljudi.
Ćacilend je ruglo i sramota države Srbije.
Na rukovodećim funcijama su samo članovi sns bez obzira na nestručnost.
Ruše nam se škole i vrtići.
Ako treba i argumentacija, tu sam![]()

Pre nego što odgovorim moram da primetim da si opet, u startu nazvao lažnim i odbacio i samu pomisao da postoji mogućnost da jeste istina. Najnoviji izveštaj nekih mnogo stručnijih ljudi i od tebe i od mene je da jeste bilo ogromnih propusta i malverzacija. I ne, nisu stranački stručnjaci iliti blokaderski kako bi ih ti nazvao.To su opet sve floskule pitam za informacije prave koje sirite u zadnjih godinu dana.
I pazi sta si navela kao istine
Ajde iz pristojnosti cu odgovoriti.
1.na koji način ste dokazali korupciju?toliko toga je ispisano i istražno u zadnjih godinu dana da ste vise smešni sa tim.
Vidi sad ovo, koji spin. Ja napišem o Ćacilendu, koji ne možeš ničim odbraniti a onda ti pribegavaš pominjanju štrajka?? Danas pada kiša. Jeste, moj pas se zove Džeki- komuinikacija2.cacilend ruglo?a nije ti ruglo sto ste varali decu da ne idu u školu i sto sada dali 10 ispita za metar dana...prevaranti iz prosvete.
To je opravdanje za postavljanje ljudi na rukovodeća mesta iako su nestručni?3.na svim rukovodeći funkcijama koje država određuje su članovi vladajuće dtranke svuda u svetu i bilo ko da je na vlasti.
Pronaći ću fotografije kako nam izgledaju škole po Srbiji.4.jelte ruse se škole i vrtići?čime dinamikom.
Nego evo ti jedna lepa karikatura samo za tebe
Pogledajte prilog 1806291
U smislu da predsednik države po ustavu nema nadležnost za mnoge stvari u koje se on meša.
Tačno. Poslednji slučaj : na medijima izošenje podataka u vezi slučaja pucnjave. Koliko se svi razumemo u neke istražne postupke,zar to ne rade istražni organi i to samo u slučaju kada je davanje takvih informacija potrebno radi otkrivanja počinioca?U smislu da predsednik države po ustavu nema nadležnost za mnoge stvari u koje se on meša.
Izgubili ste se u vremenu i prostoruPre nego što odgovorim moram da primetim da si opet, u startu nazvao lažnim i odbacio i samu pomisao da postoji mogućnost da jeste istina. Najnoviji izveštaj nekih mnogo stručnijih ljudi i od tebe i od mene je da jeste bilo ogromnih propusta i malverzacija. I ne, nisu stranački stručnjaci iliti blokaderski kako bi ih ti nazvao.
Vidi sad ovo, koji spin. Ja napišem o Ćacilendu, koji ne možeš ničim odbraniti a onda ti pribegavaš pominjanju štrajka?? Danas pada kiša. Jeste, moj pas se zove Džeki- komuinikacija
To je opravdanje za postavljanje ljudi na rukovodeća mesta iako su nestručni?
Pronaći ću fotografije kako nam izgledaju škole po Srbiji.

I to bi bilo to? Odgovor na sve napisano? Ok...Izgubili ste se u vremenu i prostoru
Sta da branim cacilend?bas me briga...
Promenio sam poruku...ajde da ispoštujem...pogledaj ponovo...I to bi bilo to? Odgovor na sve napisano? Ok...
ko ти рекао да је корупцијаNaravno :
Korupcija je ubila 16 ljudi.
Ćacilend je ruglo i sramota države Srbije.
Na rukovodećim funcijama su samo članovi sns bez obzira na nestručnost.
Ruše nam se škole i vrtići.
Ako treba i argumentacija, tu sam![]()
Već sam odgovorila, ali nisi pratio moje pisanje. Reagovanje na prvu mi liči na onu staru, istina boli. Mene ne pogađaju očigledna laganja, smešna su mi.ko ти рекао да је корупцијаили си и за то стручњак?
ко је коме дао паре а?

Izvini, ali je l tebi ovo zaista smešno? Pa ovo je nivo 3. razreda OŠ. Mislim da sam sebe spustaš ovakvim ''ilutracijama''Istinita informacija koju plasirali u zadnjih godinu dana uciteljice.ne pricas sa ovcom
Pogledajte prilog 1806328
mene ne vređaš, veruj mi.ја бих волео да знам шта је истина, јер аналогно томе можемо се питати за све светске несреће да ли је крива корупција.Već sam odgovorila, ali nisi pratio moje pisanje. Reagovanje na prvu mi liči na onu staru, istina boli. Mene ne pogađaju očigledna laganja, smešna su mi.
Znaš li koliko je ljudi optuženo u slučaju rušenja mosta u Italiji?ја бих волео да знам шта је истина, јер аналогно томе можемо се питати за све светске несреће да ли је крива корупција.
тебе што су убедили је сасвим друга ствар јер нешто мора бити а теби се то свиђа и тачка.
какав си ти академац ако не сумњаш у сваку изјаву. није то вера у Бога и догма или за тебе јесте.
не знам, не пратим и није ме брига.Znaš li koliko je ljudi optuženo u slučaju rušenja mosta u Italiji?
A kada ja pomenem neku kriminalnu radnju, odmah krene, a znaš li ti kako je u EU, USA i sl?? Čemu ti dupli aršini? Znači, ipak su neke teorije u pitanju, Bačulov i sl? Ok...не знам, не пратим и није ме брига.
прва сумња за надстрешницу ми је било на који начин је пала. пошто сам радио у грађевинарству (геодет) оно није природно обрушавање. сва даља дискусија шта се заиста десило је упитно за мене.
читај шта сам написао.A kada ja pomenem neku kriminalnu radnju, odmah krene, a znaš li ti kako je u EU, USA i sl?? Čemu ti dupli aršini? Znači, ipak su neke teorije u pitanju, Bačulov i sl? Ok...
pa nije mu bio cilj da vredjaIzvini, ali je l tebi ovo zaista smešno? Pa ovo je nivo 3. razreda OŠ. Mislim da sam sebe spustaš ovakvim ''ilutracijama''mene ne vređaš, veruj mi.
1.na koji način ste dokazali korupciju?toliko toga je ispisano i istražno u zadnjih godinu dana da ste vise smešni sa tim.