- Poruka
- 33.959
@leki1 sam zaboravila, evo ti prilike da nam objasniš 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što i tema kaže, nasuprot ''brojnim lažima demonstranata i studenata'' volela bih da pročitam neku istinu od strane predsednika.budi konkretnija
Kao što i tema kaže, nasuprot ''brojnim lažima demonstranata i studenata'' volela bih da pročitam neku istinu od strane predsednika.
E pa za ovo moram da ti dam i srceRekao - postaviću Lagertu za supermoderatora na krstarici. I evo.

Pa ne znam, čekam da me pristalice AV obavesteKoje istine?
Ja ne znam sta je on ikada rekao da je potpuna istina.Pa ne znam, čekam da me pristalice AV obavestenjih nešto nema, ne znam zašto
![]()
Pravi otac mu je Šiptar Fahri Musliu pa nije ni čudno što voli i hvalisa Murata. Albanci su se kao turski vazali i janičari borili u sastavu turske vojske (vazali i janičari ukupno 13 hiljada) protiv Srba na Kosovu 1389 i žestoko dobili po nosu. Inače ovaj šiptarski "novinar" Fahri Musliu je rekao da je ponosan što njegov sin vlada Srbima i čak se zahvalio Vučiću jer je on navodno izjavio da Kosovo nije Srbija.
Kako sam to pitanje postavlila na jednoj drugoj temi i nisam dobila odogovor

Šta znate o Zoranu Djindjiću i zašto ga Bakir Izetbegović voli ko brata?Pravi otac mu je Šiptar Fahri Musliu pa nije ni čudno što voli i hvalisa Murata. Albanci su se kao turski vazali i janičari borili u sastavu turske vojske (vazali i janičari ukupno 13 hiljada) protiv Srba na Kosovu 1389 i žestoko dobili po nosu. Inače ovaj šiptarski "novinar" Fahri Musliu je rekao da je ponosan što njegov sin vlada Srbima i čak se zahvalio Vučiću jer je on navodno izjavio da Kosovo nije Srbija.
vucic izjavljuje srbima da je kosovo srbija, samo da bi potom potpisao sporazume koji jasno i glasno priznaju kosovsku drzavnost u svemu osim imenu (mada moze se vrlo lako diskutovati da je to formalno priznanje)Pravi otac mu je Šiptar Fahri Musliu pa nije ni čudno što voli i hvalisa Murata. Albanci su se kao turski vazali i janičari borili u sastavu turske vojske (vazali i janičari ukupno 13 hiljada) protiv Srba na Kosovu 1389 i žestoko dobili po nosu. Inače ovaj šiptarski "novinar" Fahri Musliu je rekao da je ponosan što njegov sin vlada Srbima i čak se zahvalio Vučiću jer je on navodno izjavio da Kosovo nije Srbija.
Izvini, gde sam ih dobila? Ne smeta da ih ponovo dobijem, slobodno citiraj te odgovore il svoje mišljenje.Ne znam na koju temu misliš, zaista. Niti mi je cilj da ova tema nekoga izazove na svađanje, jer normalni ljudi ne pribegavaju banalnim svađama već iznođenju mišljenja.
Добила си их, и нису ти се допали.
Да ли је смисао ове теме да се те свађе наставе?
Види са супермодом да састави теме, јер су о- истом...
Izvini a ko je govornik? Ne shvatam kako je ovo Vučićeva istina? Ako misliš na to da je AV protiv ulaska u EU il nešto slično, onda imamo kratko pamćenje..