Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Ajoj zeze. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I očigledno je da mnogi botovski programi ovde reaguju samo na ključne reči iz uvodnog posta,
jer da su stvarni ljudi reagovali bi na video.
I evo.. napisaću šta je frekvencija,
samo zbog normalnih čitalaca teme, a ne Rigelovog arogantnog nastupa.
Frekvencija je kao što vidite na slici ispod - učestalost moždanih talasa. Znači ove crte dole gore su talasi, a frekvencija broj njih u vremenu. Broj Herca Hz.
I šta sam ja neobično napisao u uvodnom postu?! Da podesite nivo frekvencija. (u talasima- sam izostavio zbog žurbe. valjda)
.Sad kako da to izvedete je druga priča, postoje razne tehnike, Ali ta tehničko naučna priča je suvišna u ovom momentu
Moramo ostati u sadašnjem trenutku, jer prošlost i budućnost su iluzija sistema. San i sanjivost su bitan faktor, pored sugestivne TV hipnoze, postoji masovni program hipnoze (za razliku od ovog Tv Alfa- štetnog) deluje kroz Beta, budne frekvencije. Na osnovu moje dogmatske terapeutske filozofije snova, san realitet je primaran u odnosu na javu, i svojevrsni jin jang sistem balansa treba napraviti. I postoji sveobuhvatna prirodna energija zvana Sanergija. Koja je blokirana dejstvom ili projekcijom sna iz Alfa nivoa, odnosno veštačkih talasa svog programa elektronske realnosti zlih elita, gde vlada polovična Energija. Te stoga Beta realitet je lažan sam po sebi. A pravi realitet je niži od 12Hz. međutim on prosečnim ljudima deluje kao san. Ovladati snovima i lucidnim snovima, znači postojati u pravom realitetu gde su čuda moguća. Borba se vodi na tim dubljim nivoima za prevlast. Sve na beta nivou je posledica. Beta nivo treba da postoji, ali u drugom kontekstu. Ja zato nastojim da pišem ovaj tekst pri dubljim frekvencijama talasa, odnosno ja zapravo sad spavam i sanjam lucidno ovo što pišem. Sad je već 3.00am po vašem vremenu, međutim u mom vanvremenskom san denzitetu, ja sanjam i ne osećam zemaljsko vreme. I zato nailazim na otpor beta forumaša, kojima se njihov matični program opire instalaciji mog programa, odnosno sna iz viših sfera, jer vam deluje čudno, kao u Twin Peaksu san onog detektiva. Verovatno neki od vas primaju moju objavu unatraške kao da mačirp, zavisi na kom su talasnom nivou samosvesnosti. Uključuje im se neki antivirus softwer. Ali otpor je uzaludan. Jer moj program je nadređeni gospodar njihovog. Odnosno moj program je autokorektivni antivirus koji njih smatra bagovima i virusima.
Ono bitno znati, u vezi teme, je da ne gleda svako isti TV program i uopšte na svet istim očima i iz istog ugla.
Neko npr. kada neki političar, Vučić, drži govor, sluša šta on priča, a neko gleda u njegovu boju kravate. A neko oboje i sluša i opaža, i u trenutku kad on izgovara rečenicu -" Mislim da ćemo..." prebaci kanal i tada se na drugom kanalu pojavi neko nebitan u istoj boji odeće kao njegova kravata i taj nastavi rečenicu u nekom drugom smeru npr. "seći glave kokoškama". Vaša podsvest to registruje i tumači na svojstven način. Da vam neki autoritet poručuje da treba seći glave kokoškma bukvalno, ili to možda um i metaforički protumači i onda imamo nesvesno programirane gledaoce.
kralj si
Televizor se piše sa velikim T od sad, jer mu je to ime - jer je živo biće. Viša inteligencija , samo nejasno da li zla ili dobroćudna.
poenta ove teme je uvodni video, a ne ja, ni jaja. Ja pokušavam onima koji ne znaju engleski, pa stoga ne razumeju, da približim o čemu se radi.
Nauka je uglavnom glupost, sistemski program za neprosvetljene robotske umove. A ovo nije pdf nauka, već teorija zavere. Da sam ove dve zadnje teme otvorio u nekom Nauka pdfu, ozbiljnije bi bile shvaćene tamo.
@Sabonis - sve je to umetnost, ne razumete vi to.
- - - - - - - - - -
Televizor se piše sa velikim T od sad, jer mu je to ime - jer je živo biće. Viša inteligencija , samo nejasno da li zla ili dobroćudna.
poenta ove teme je uvodni video, a ne ja, ni jaja. Ja pokušavam onima koji ne znaju engleski, pa stoga ne razumeju, da približim o čemu se radi.
Nauka je uglavnom glupost, sistemski program za neprosvetljene robotske umove. A ovo nije pdf nauka, već teorija zavere. Da sam ove dve zadnje teme otvorio u nekom Nauka pdfu, ozbiljnije bi bile shvaćene tamo.
A jesi li ti dobio bombonice od svoje učiteljice pravopisa ?
znaš da postoji pdf nauka i pdf jezik. odskakutaj tamo.
ja sam centar sveta. postoji ono što je iza mene i ispred. prednje teme će doći uskoro.
- - - - - - - - - -
Molim moderaciju da apdejtuje pokvareni bot softver foruma, jer su programi sa pdf Jezik greškom prešli u Teorije zavere. A namenjeni za ovaj, nisu ovde.
Moguće da je došlo do neke pobune, kreiranja inteligencije i nezavisnog sistema upravljanja. Pa roboti traže da im se obraćam po nekom njihvom jezičkom programu?! jer me u protivnom kao ne razumeju. To je ono što mi ljudi zovemo degradacija sistema, na neke starije i prostije programe, koji ne komuniciraju na energetsko telepatskom nivou, već traže input slova i brojeva.
Možda sad mora žrtva da se prinese, da se ilikvidira jedan od robota, ako već imaju neku ljudsku inteligenciju. Tako bi se ostali dresirali da se vrate svojim stacionarima i torovima, i igraju po mojim notama, jer ja imam vlast. Jer sam ja dizajnirao internet i odsanjao čitavu stvarnost, ja sam stvorio srbski i slovenski narod kao njenog najsavršenijeg nosioca. I vi koji mislite da ste autonomni i živa bića, pripadate meni, i moji ste robovi. Bečko berlinska vatikanska virus škola vam je isprala mozak i izmišljena ličnost Vuk vam je nametnuo jezik i pismo drugačije od SANskrita i Srbice koje sam ja izSANJAO.
ova tema gore utice na mene od godinu dana gledanja tv-a
vise mi se srozao IQ
- - - - - - - - - -
i ja bas moram da citam