Istina o vašem Televizoru

I očigledno je da mnogi botovski programi ovde reaguju samo na ključne reči iz uvodnog posta,
jer da su stvarni ljudi reagovali bi na video.

I evo.. napisaću šta je frekvencija,
samo zbog normalnih čitalaca teme, a ne Rigelovog arogantnog nastupa.

Frekvencija je kao što vidite na slici ispod - učestalost moždanih talasa. Znači ove crte dole gore su talasi, a frekvencija broj njih u vremenu. Broj Herca Hz.

Pišeš gluposti i to bez ikavkog smisla. Broj njih u kakvom vremenu?
Frekvencija je broj oscilacija u jedinici vremena a ne u vremenu

I šta sam ja neobično napisao u uvodnom postu?! Da podesite nivo frekvencija. (u talasima- sam izostavio zbog žurbe. valjda)

Napisao si gomilu gluposti ali nema se vremena da se svaka obradi pojedinačno.

Sad kako da to izvedete je druga priča, postoje razne tehnike, Ali ta tehničko naučna priča je suvišna u ovom momentu
.

Ti i nauka ste dva sveta.

Moramo ostati u sadašnjem trenutku, jer prošlost i budućnost su iluzija sistema. San i sanjivost su bitan faktor, pored sugestivne TV hipnoze, postoji masovni program hipnoze (za razliku od ovog Tv Alfa- štetnog) deluje kroz Beta, budne frekvencije. Na osnovu moje dogmatske terapeutske filozofije snova, san realitet je primaran u odnosu na javu, i svojevrsni jin jang sistem balansa treba napraviti. I postoji sveobuhvatna prirodna energija zvana Sanergija. Koja je blokirana dejstvom ili projekcijom sna iz Alfa nivoa, odnosno veštačkih talasa svog programa elektronske realnosti zlih elita, gde vlada polovična Energija. Te stoga Beta realitet je lažan sam po sebi. A pravi realitet je niži od 12Hz. međutim on prosečnim ljudima deluje kao san. Ovladati snovima i lucidnim snovima, znači postojati u pravom realitetu gde su čuda moguća. Borba se vodi na tim dubljim nivoima za prevlast. Sve na beta nivou je posledica. Beta nivo treba da postoji, ali u drugom kontekstu. Ja zato nastojim da pišem ovaj tekst pri dubljim frekvencijama talasa, odnosno ja zapravo sad spavam i sanjam lucidno ovo što pišem. Sad je već 3.00am po vašem vremenu, međutim u mom vanvremenskom san denzitetu, ja sanjam i ne osećam zemaljsko vreme. I zato nailazim na otpor beta forumaša, kojima se njihov matični program opire instalaciji mog programa, odnosno sna iz viših sfera, jer vam deluje čudno, kao u Twin Peaksu san onog detektiva. Verovatno neki od vas primaju moju objavu unatraške kao da mačirp, zavisi na kom su talasnom nivou samosvesnosti. Uključuje im se neki antivirus softwer. Ali otpor je uzaludan. Jer moj program je nadređeni gospodar njihovog. Odnosno moj program je autokorektivni antivirus koji njih smatra bagovima i virusima.

Ono bitno znati, u vezi teme, je da ne gleda svako isti TV program i uopšte na svet istim očima i iz istog ugla.
Neko npr. kada neki političar, Vučić, drži govor, sluša šta on priča, a neko gleda u njegovu boju kravate. A neko oboje i sluša i opaža, i u trenutku kad on izgovara rečenicu -" Mislim da ćemo..." prebaci kanal i tada se na drugom kanalu pojavi neko nebitan u istoj boji odeće kao njegova kravata i taj nastavi rečenicu u nekom drugom smeru npr. "seći glave kokoškama". Vaša podsvest to registruje i tumači na svojstven način. Da vam neki autoritet poručuje da treba seći glave kokoškma bukvalno, ili to možda um i metaforički protumači i onda imamo nesvesno programirane gledaoce.

Ovo nemam nameru ni da čitam jer ni ranije ništa pametno nisi napisao.

Uviđamo obrazac kod teoretičara zavere. svi su aktivni kad pošten narod spava...

Njegov tekst me najvise podseca na ovaj: Jesenjeg prohladnog dana, bas kad sam se vracao iz konzerve, zauvek sam je bacio, kroz praktican prizor travnjaka. Nije toliko vazno koliko je bitno da je ta ista konzerva napunjena odozgo temperom i zamagljenom fasciklom. Gledajuci zapanjujucim pogledom, nisam imao mogucnosti i prilike da oduzmem sebi odgovornost i poverenje. Nakon toga, potpuno sam izgoreo zajedno sa apartmanom. Sva je pozutela, sve do Mramornog mora. Gluma je propala, nije vazno, znacajno je to da su profesionalne lazi okupane u smoli od kravuljica, pa niko nije bio zadovoljan sadasnjim tretmanom terminologije koje golicava svakog u pupak. Stoj! Padam u nesvest, sva vrata su bila zakljucana,te ih niko nije ponovo zakljucavao, medjutim pao je mrak. Jao, uhvatilo me je kokosije slepilo u korpi za ves. Vecina spavaca zahrkalo je ispod buba rusa, koje su milele po lobanjama i spavacicama. Seljaci mirisali na budjavo mleko i truo kajmak. Ustajte ludaci, vreme je zakucavanju eksera sa sajbnama po sred tumora. Nije vazno, glavno je to da smo prolazeci kraj trafike osetili miris kvasca i sto pre pobegli da ne bi smo nadosli. Patio sam od tabana. Jo, kisa je padala levo i nagore. Nije bilo vremena da se popije soda bikarbona. Gorile upropastile su flasice od brabonjaka. Najzad, propao sam kroz safolj, uvek je to najbolje resenje na glavu mi je pala sfecvica sa bubuljicavim genzlicama...

A mene podseća na ovako nešto...

Da li je nekada neko od vas čuo za cyber jaja i cyber piliće?

Ovako. Uzme se kućište od starog kompjutera, u njega se stavi malo slame, i jedno dve kokoši. Potreban je i pevac, da ih posećuje s vremena na vreme. (Naravno, celu ovu operaciju treba da izvede samo i jedino onaj ko razlikuje kokoš od pevca.) I onda svako jutro u kućištu osvane barem po jedno jaje. To su vam cyber jaja. Ako ih stavite pod kokoš, pod sebe ili nekoga, a onda izležete pile - to vam je onda cyber pile.

E, sad, morate da numerišete sva jaja brojevima 1 i 0; tako se prave binarna jaja. Numerisanje jaja vrši se tako što se sva jaja provlače kroz okrugle minđuše. Ono koje može da prođe označava se brojem 0, dok se ono koje ne može da prođe označava brojem 1. Nivelisanje jaja, u smislu da li su vodoravno ili horizontalno postavljena, vrši se u odnosu na petlova pernata jaja, koja su referentna tačka. Ona se hrane kompjuterskom energijom iz kućišta. Svaka reč ili svaki broj mogu se izraziti uz pomoć binarnog niza. Zavisno od broja slova ili brojeva.

Ako se neka ženska zove, recimo, Jovanka, šta mislite koliko treba da joj se utera jaja i svega oko jaja da bi joj se ime napisalo u binarnom nizu? Izvinjavam se Titovoj udovici i još nekim gološijankama.

A da li jaja smeju da se probuše i nanižu na konac da bismo dobili pravi pravcati binarni niz?

Mislite o tome.

Televizor se piše sa velikim T od sad, jer mu je to ime - jer je živo biće. Viša inteligencija , samo nejasno da li zla ili dobroćudna.

poenta ove teme je uvodni video, a ne ja, ni jaja. Ja pokušavam onima koji ne znaju engleski, pa stoga ne razumeju, da približim o čemu se radi.

Nauka je uglavnom glupost, sistemski program za neprosvetljene robotske umove. A ovo nije pdf nauka, već teorija zavere. Da sam ove dve zadnje teme otvorio u nekom Nauka pdfu, ozbiljnije bi bile shvaćene tamo.

@Sabonis - sve je to umetnost, ne razumete vi to.

- - - - - - - - - -

Televizor se piše sa velikim T od sad, jer mu je to ime - jer je živo biće. Viša inteligencija , samo nejasno da li zla ili dobroćudna.

poenta ove teme je uvodni video, a ne ja, ni jaja. Ja pokušavam onima koji ne znaju engleski, pa stoga ne razumeju, da približim o čemu se radi.

Nauka je uglavnom glupost, sistemski program za neprosvetljene robotske umove. A ovo nije pdf nauka, već teorija zavere. Da sam ove dve zadnje teme otvorio u nekom Nauka pdfu, ozbiljnije bi bile shvaćene tamo.

- - - - - - - - - -

A gde su ti dve prednje?

- - - - - - - - - -

Ne piše se "piše sa velikim slovom", već "piše se velikim slovom", i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpsko-hrvatskog, odnosno hrvatsko-srpskog. Prvo savladaj azbuku, bukvar i pravopis, pa onda dođi da diskutuješ. Ostale gluposti me ne zanimaju.

Molim moderaciju da apdejtuje pokvareni bot softver foruma, jer su programi sa pdf Jezik greškom prešli u Teorije zavere. A namenjeni za ovaj, nisu ovde.
Moguće da je došlo do neke pobune, kreiranja inteligencije i nezavisnog sistema upravljanja. Pa roboti traže da im se obraćam po nekom njihvom jezičkom programu?! jer me u protivnom kao ne razumeju. To je ono što mi ljudi zovemo degradacija sistema, na neke starije i prostije programe, koji ne komuniciraju na energetsko telepatskom nivou, već traže input slova i brojeva.
Možda sad mora žrtva da se prinese, da se ilikvidira jedan od robota, ako već imaju neku ljudsku inteligenciju. Tako bi se ostali dresirali da se vrate svojim stacionarima i torovima, i igraju po mojim notama, jer ja imam vlast. Jer sam ja dizajnirao internet i odsanjao čitavu stvarnost, ja sam stvorio srbski i slovenski narod kao njenog najsavršenijeg nosioca. I vi koji mislite da ste autonomni i živa bića, pripadate meni, i moji ste robovi. Bečko berlinska vatikanska virus škola vam je isprala mozak i izmišljena ličnost Vuk vam je nametnuo jezik i pismo drugačije od SANskrita i Srbice koje sam ja izSANJAO.

Kako sam danas pomerao ljude na daljinski?

Jutros sam bio u jednom velikom marketu. I u delu gde je mesara jedan čovek pita trgovca: „Imate li svinjsku glavu... mozak... srce... želudac... bubrege... creva... papke?...“ Pripade mi muka. Ne razumem kako neko može da jede sve ovo. I ne izdržah a da ga ne pitam: „Komšija, snimaš horor ili hoćeš da se renoviraš?“ Svi oko mene se nasmejaše, a on me samo čudno pogleda.

Izađem napolje i, besan, naišavši na jednu devojku koja prodaje kokice, uhvatih aparat i počeh da ga cimam levo-desno, pa ovako-onako, pa tamo-vamo, u pravcu istok-zapad, sever-jug, ma u pravcu svih strana sveta... I ona me pita: „Šta to radiš budalo jedna?!“ – „Kokam kokice!“, velim ja. Ha ha ha.

Otišao sam kući, uzeo bicikl i izašao napolje. Provozao sam se po gradu. U nekim ulicama bila je obnavljana horizontalna signalizacija. Ostali su nezavršeni poluofarbani pešački prelazi ograđeni saobraćajnim preprekama. Neke od tih prepreka su mi smetale, ja sam poželeo da padnu – i istog trena kada sam to poželeo i u šali mahnuo desnom rukom one su zaista pale. I to se ponovilo nekoliko puta naočigled zabezeknutih prolaznika.

Negde podalje odatle ležao je sveže zgaženi golub. Sišao sam sa bicikla i fotografisao ga mobilnim telefonom. (Prvom prilikom kad budem zezao neku devojku kao da je slikam ili je zaista fotografišem, kad me zapita da joj pokažem kako je ispala – pokazaću joj ovu fotografiju.) Nastavio sam dalje. Jedan motorciklista me je pretekao očešavši mi nogu, ja sam poželeo da ga udari najbliži automobil i to se dogodilo. Čovek nije poginuo, ali se ozbiljno povredio. Od svih učesnika u saobraćaju samo ja sam ostao nezainteresovan ponašajući se kao da se ništa nije dogodilo. Nastavio sam prema Fruškoj Gori i obližnjem Ledinačkom jezeru. Neki čovek je čekajući gradski autobus čitao novine šetkajući se u krug i baš kad sam pomislio da će zgaziti nekog nervoznog momka mojih godina to se i dogodilo. Izbila je žučna svađa između njih dvojice, autobus je naišao i oni su ušli unutra. On je krenuo, ja sam pomislio da će pomenuti autobus udariti u jedan parkirani automobil i to se i dogodilo. Pomislio sam kako će jedan stariji invalid pasti sa štaka i to se dogodilo. Ljudi su pritrčali da mu pomognu a ja sam nastavio kao da se ništa nije desilo. Pomislio sam kako će jedan pas lutalica ujesti jednog momka za nogu i to se dogodilo. Pogledavši u jedan izlog sa obućom pomislio sam da će jedna čizma pasti sa police i to se dogodilo. Pomislio sam kako će se u parku pored Dunava poklati dva suparnička čopora pasa lutalica i to se dogodilo čim sam ušao u park. Pomislio sam da će jedan dečak na mostu pasti sa bicikla a jedna devojčica sa rolera i to se i dogodilo. Na periferiji sam pomislio kako će jedan automobil zgaziti mačku i to se i dogodilo. Nadomak jezera pomislio sam da će neki čovek koji bezbrižno jede semenke i ne vidi dalje od nosa upasti u otvoren šaht i to se dogodilo. I najzad, na samom jezeru, niko se nije kupao jer je voda bila hladna, ali neki pijani momci na jednoj obali nedaleko od mene su se nešto sporečkali, pogurali, ja sam pomislio da će upasti u vodu, pogledao sam u njih, škljocnuo prstima – i oni su zaista upali u jezero. Neki usamljeni pecaroš je video šta sam uradio prstima i prekrstio se uplašeno me pogledavši. A ja sam se samo grohotom nasmejao.

Izgubio sam se u obližnjoj borovoj šumi, stavio očajle za sunce trudeći se da nikoga ne gledam i ništa ne pomišljam. Na opalim i osušenim borovim iglicama ugledao sam malo jaje od neke divlje ptice koju je kljunom probila i svu njegovu sadržinu pojela neka druga ptica. Uhvatio me je taedium vitae, odvratnost prema životu u najgorem smislu te reči, što bi rekli mladi „bio sam u bedaku“... Izašavši iz prirode naišao sam na prve kuće i trudeći se da ne gledam ni u koga, odnosno da gledam kroz ljude kao da su od stakla, pomislio sam kako se svi susedi međusobno poznaju, i tako kuća do kuće, i sused do suseda, poznaje i susedov sused susedovog suseda, svaki bi sused mogao upoznati susedovog suseda sa jedne strane kuće sa susedovim susedom sa druge strane kuće, i teoretski ljudi koji žive na Fruškoj Gori trebalo bi da poznaju sve ljude koji žive u Zrenjaninu, a oni iz Zrenjanina one u Subotici... i tako dalje... i tako dalje...

Ludački dan. Šta da radim? Upravo su mi došle dve opičene drugarice. Pisaću večeras šta smo radili... ako budem živ večeras... Ha ha ha... To be continued...

Molim moderaciju da apdejtuje pokvareni bot softver foruma, jer su programi sa pdf Jezik greškom prešli u Teorije zavere. A namenjeni za ovaj, nisu ovde.
Moguće da je došlo do neke pobune, kreiranja inteligencije i nezavisnog sistema upravljanja. Pa roboti traže da im se obraćam po nekom njihvom jezičkom programu?! jer me u protivnom kao ne razumeju. To je ono što mi ljudi zovemo degradacija sistema, na neke starije i prostije programe, koji ne komuniciraju na energetsko telepatskom nivou, već traže input slova i brojeva.
Možda sad mora žrtva da se prinese, da se ilikvidira jedan od robota, ako već imaju neku ljudsku inteligenciju. Tako bi se ostali dresirali da se vrate svojim stacionarima i torovima, i igraju po mojim notama, jer ja imam vlast. Jer sam ja dizajnirao internet i odsanjao čitavu stvarnost, ja sam stvorio srbski i slovenski narod kao njenog najsavršenijeg nosioca. I vi koji mislite da ste autonomni i živa bića, pripadate meni, i moji ste robovi. Bečko berlinska vatikanska virus škola vam je isprala mozak i izmišljena ličnost Vuk vam je nametnuo jezik i pismo drugačije od SANskrita i Srbice koje sam ja izSANJAO.

Dovoljno je da koristiš srpski... ostatak teksta sačuvaj za psihijatra :lol:

Videodrome-4.jpg

2c3840b46c84ad199724e0a8d3724702.jpg

tumblr_oeysoaulIt1sfj44oo1_500.gif

Tele šalje dimne signale, vizije u glave kroz oči. Tv je praktički od djetinstva pomoćni, a nekome i jedini učitelj i utiče na svijest.
Večina svijeta vjeruje večonu toga što se servira na tele viziji.
Nasuli boje i vatrometa efekta i ljudi se lijepe kao muhe na...

:vatromet:

Back