Истина о Сребреници

Šta ti imaš uopće pitati.
Postoje žrtve, postoje zločinci.

Hipotetski da je zapad djelovao na vrijeme ne bi se desilo 90%
svih zločina
bez obzira na strane u sukobu.
Jesu li oni možda krivi??
Јесте! Да је она служавка АБОРТИРАЛА Адолфа, не би било ЈАСЕНОВЦА, не би било
Пребиловаца, не би било спаљивања ЖИВИХ људи у ГЛИНСКОЈ ЦРКВИ, не би било НДХ,

а не би било ни тебе да КЕВЋЕШ! :mazipsa:

Imaš li ti odgovor na pitanje zašto nisu istraženi navodi muslimanskog komandanta ili ne?

Pitam vas već nekoliko puta i nikako da odgovorite!

Ako je tvoj odgovor "ne znam" onda se moramo zapitati drugu stvar.

Ako su tako krupne stvari neistražene onda znači da ni cijeli događaj nije potpuno rasvjetljen.

Slažeš li se?
Nisu istraženi navodi jer je to potpuno irelevantno. Odakle znam, ili znaš, što je i kako istraživano povodom toga? Možda su jednim telefonskim pozivom ustanovili da je dotični komandant, gle čuda, lažov.
Realni, da sam ja bio komandant tamo i ja bi pričao o stranim službama, drekavcima i marsovcima. Sami da budem manje kriv

Nisu istraženi navodi jer je to potpuno irelevantno. Odakle znam, ili znaš, što je i kako istraživano povodom toga? Možda su jednim telefonskim pozivom ustanovili da je dotični komandant, gle čuda, lažov.
Realni, da sam ja bio komandant tamo i ja bi pričao o stranim službama, drekavcima i marsovcima. Sami da budem manje kriv
Pišeš gluposti, sa ovom optužbom on je rizikovao život a nudili su mu i pare da ne priča.

Ne može biti irelevantno ako je neko mogao spriječiti ili čak pomagati da se desi ono što se desilo u Srebrenici 1995. godine.

Kakva je to glupost da je irelevantno?!

mladic.jpg

Ovo je veoma osjetljiva tema, razumjećeš da ja ostrašćeno gledam na nju. Što opet mene ne sprečava da podastrem i argumente.
Pa ja jedino za tebe i shvatam, odande si, ne mozes da budes ravnodusan ali opet ako je nesto zlocin, zverstvo, to i kazes, dok drugi cak i to ne.

Posle svega, sto je rekla Plavsicka na sudu pa posle povukla nazalost za te reci makar, ako se izgubi plemenitost i osecaj, ne vredi nista, ni teritorija, ni pobeda, ni sam zivot.

Pa ja jedino za tebe i shvatam, odande si, ne mozes da budes ravnodusan ali opet ako je nesto zlocin, zverstvo, to i kazes, dok drugi cak i to ne.

Posle svega, sto je rekla Plavsicka na sudu pa posle povukla nazalost za te reci makar, ako se izgubi plemenitost i osecaj, ne vredi nista, ni teritorija, ni pobeda, ni sam zivot.
Iako je to teško, mi moramo stepenovati zločine kako to čini i pravo.

Veoma je bitno, to određuje na neki način ratne namjere pa samim tim i onog ko je želio i započeo rat a to Srbi u Bosni nisu sigurno.

Jer prvi zločin ubijanja civila u Bosni se desio baš nad Srbima!! Prvi!!

Iako je to teško, mi moramo stepenovati zločine kako to čini i pravo.

Veoma je bitno, to određuje na neki način ratne namjere
pa samim tim i onog ko je želio i započeo rat a to Srbi u Bosni nisu sigurno.

Jer prvi zločin ubijanja civila u Bosni se desio baš nad Srbima!! Prvi!!
Dobro, ne uzrujavaj se samo.

Naravno, slazem se sa ovim gore podebljanim, pravno je itekako vazno, sustinski manje (objasnila sam vec zasto, da ne bude opet zabune).

Dobro, ne uzrujavaj se samo.

Naravno, slazem se sa ovim gore podebljanim, pravno je itekako vazno, sustinski manje (objasnila sam vec zasto, da ne bude opet zabune).
Moje mišljenje, a to potkrepljuje i svjedočenje Meholjića, o dešavanjima u Srebrenici 1995. godine je:

Neko je planski i smišljeno tri godine po Podrinju palio, ubijao i masakrirao srpske civile i sbe živo što je zatekao da bi 1995. godine izazvao odmazdu Drinskog korpusa koja je bila takva kakva je bila.

Taj "neko" mora da snosi odgovornost inače nema pomirenja niti pravde za žrtve.

Moje mišljenje, a to potkrepljuje i svjedočenje Meholjića, o dešavanjima u Srebrenici 1995. godine je:

Neko je planski i smišljeno tri godine po Podrinju palio, ubijao i masakrirao srpske civile i sbe živo što je zatekao da bi 1995. godine izazvao odmazdu Drinskog korpusa koja je bila takva kakva je bila.

Taj "neko" mora da snosi odgovornost inače nema pomirenja niti pravde za žrtve.
Moguce, ali nije na to trebalo nasedati, nije trebalo tako reagovati ako vec mislis da pred sobom imas lukavog i zlog neprijatelja a moguce i jaceg.

Zato sam protiv rata a narocito takvog, da kazem kvarnog na kub, to je bilo jasno od pocetka.

Sad da pisem sta je trebalo i sta je bolje bilo, pisala sam a i ne vredi, "posle bitke svi su generali pametni".

Мораш разумети једно... Схватити

Војна је акција

Срби после пед година ноћних упада одлучују да неутралишу војну способност непријатеља.

Напада је водило 200 - 300 Муџахедина акка Беливук .. неко акка Вучић је дрћао акка Беливику да плаши све Сребриначене ..

Тог јутра акка Беливук .. Орич наураћава све шшт пушку моће да носи ... не као у Господарима прстенова да бране Хелм дееп

већ наоружава да се 'пробије њих 200 . 300 до Тузле

У борбама .. у шуми ... ко на кога пуца зна се само по странама...

Агресивну живу силу .... ма како нехумано ... немаш довољно војске 'збринути....

Много њих страда и на лицу места .. без шстрељањаш

постоје снимци који су рађени у сврхе застрађивања где лица .. груп еводе на 'стрељање' ... с,

Ти снимци су разним каланима слани Мохамеданцима да би се оканули рата

На непослатим деловим види се како 'стрељани' устају

Баш те снимке кориете као крунске доказе .....

Нису страдали жене .. деца ... стари који су непокретни ... То није геноцид .....

Када је Америка кренула на Ираш .. све што им је стојало на путу је спалила и спрћила.

Ирашани су имали за две класе гор орује... нису имали хемисјско орућј е.. па су опет сви спаљени ... Зар то није геноцид ?

Жалост з амртвима је јасно....

ММежутим све ово је исфабриковано да би се сакрлило 1 200 000 побијених жена деце Срба за светскога рата

Да би се заташкао геноцид 70% целе поулације у Великом рату

Ово је само једна епизода , а када се у обзир узме да са свих страна ископавају мртве и доносе у поточаре, да има

више рака са истим именима, да су пронажена стотина жћивих .. а наводно стрељаних ....није реч о 'теорији завере'

Већ о плану

Срби треба да настану прво са Запада дрине а потом са истока

Тај план одговара свима около

Хрватима Мађарима Румунима Бугарима Албанцима Грцима

Свако ће да добије део територије .

Ако разумеш ово разми ... ако не и опет је твојј еправо

Moguce, ali nije na to trebalo nasedati, nije trebalo tako reagovati ako vec mislis da pred sobom imas lukavog i zlog neprijatelja a moguce i jaceg.

Zato sam protiv rata a narocito takvog, da kazem kvarnog na kub, to je bilo jasno od pocetka.

Sad da pisem sta je trebalo i sta je bolje bilo, pisala sam a i ne vredi, "posle bitke svi su generali pametni".

У безброј акција ЈНА је била навучена да 'слободно крене да се повлачи' у тих 10 година

Словенци Хрвати Муслимани ... само су чекали да буду ЈНА на чистини и све су их побили .....

Често су убијали межу ЈНА и словенце и хрвате и мохамеданце и македонце ... све са србима и црногорцима ....

За тај акт против државе нико никад није одговарао

Замисли да у предгражу париза

мароканци или алжирци .. граћани француске ... из групе јединица се окуп е... и отворе ватру на Французе Гале

Шта би се десило ?

Срби неће траћити освету на судовима .. Судови су одредили ко је 'лош момак'

Освета ће бити по старим принципима крвне освете ... старом завету око за око зуб за зуб .

Нека Усташе Муџахедини и Хрвати знају да изасваога необјашњивога нестанака че стојати њихов отворени ралу н који

су напаравули на крвавом пири '90их

Мораш разумети једно... Схватити

Војна је акција

Срби после пед година ноћних упада одлучују да неутралишу војну способност непријатеља.

Напада је водило 200 - 300 Муџахедина акка Беливук .. неко акка Вучић је дрћао акка Беливику да плаши све Сребриначене ..

Тог јутра акка Беливук .. Орич наураћава све шшт пушку моће да носи ... не као у Господарима прстенова да бране Хелм дееп

већ наоружава да се 'пробије њих 200 . 300 до Тузле

У борбама .. у шуми ... ко на кога пуца зна се само по странама...

Агресивну живу силу .... ма како нехумано ... немаш довољно војске 'збринути....

Много њих страда и на лицу места .. без шстрељањаш

постоје снимци који су рађени у сврхе застрађивања где лица .. груп еводе на 'стрељање' ... с,

Ти снимци су разним каланима слани Мохамеданцима да би се оканули рата

На непослатим деловим види се како 'стрељани' устају

Баш те снимке кориете као крунске доказе .....

Нису страдали жене .. деца ... стари који су непокретни ... То није геноцид .....

Када је Америка кренула на Ираш .. све што им је стојало на путу је спалила и спрћила.

Ирашани су имали за две класе гор орује... нису имали хемисјско орућј е.. па су опет сви спаљени ... Зар то није геноцид ?

Жалост з амртвима је јасно....

ММежутим све ово је исфабриковано да би се сакрлило 1 200 000 побијених жена деце Срба за светскога рата

Да би се заташкао геноцид 70% целе поулације у Великом рату

Ово је само једна епизода , а када се у обзир узме да са свих страна ископавају мртве и доносе у поточаре, да има

више рака са истим именима, да су пронажена стотина жћивих .. а наводно стрељаних ....није реч о 'теорији завере'

Већ о плану

Срби треба да настану прво са Запада дрине а потом са истока

Тај план одговара свима около

Хрватима Мађарима Румунима Бугарима Албанцима Грцима

Свако ће да добије део територије .

Ако разумеш ово разми ... ако не и опет је твојј еправо
Meni je sve ovo jasno, jasan mi je taj gnev najblaze receno, ta muka, jad i bol, ali opet, nije trebalo nasedati i ovako postupiti.

Bilo je ratova i ratova u istoriji verovatno i krvavijih, ali poenta je ratovati, u ratu ginuti ili ubijati neprijatelja a ne ovako kukavicki.

Za njihovu kukavnost necu ni da trosim reci, vazno je da mi budemo bolji od takvih i iznad takvih.

Meni je sve ovo jasno, jasan mi je taj gnev najblaze receno, ta muka i bol, ali opet, nije trebalo nasedati i ovako postupiti.

Bilo je ratova i ratova u istoriji verovatno i krvavijih, ali poenta je ratovati, u ratu ginuti ili ubijati neprijatelja a ne ovako kukavicki.

Za njihovu kukavnost necu ni da trosim reci, vazno je da mi budemo bolji od takvih i iznad takvih.

Римљани су ратовали са картагином 200 година.

Зна ли када су је пбедили.

Када су отишли на пиринеје .. Побили све по градовима ... Целу земљу посули сољу .

То данас раде Србима .....

Катаргена је само једна епизода у историји и данас се сви диве 'вечном риму'

Заљубљени иду по трговима и фонтаанама ...рима ... Манијак Весић .. 'окитио је фонтанама од нагробних рестлова ' београд

Нико и не мари за милионе нејачи картагене .....

Naravno, nije trebalo da Drinski korpus nasjedne ali..

Mora se pronaći istina i čak i najmanji doprinos tom zločinu mora biti rasvjetljen!!

Dok do toga ne dođe, Srebrenica je zatrpana lažima!

Meni je sve ovo jasno, jasan mi je taj gnev najblaze receno, ta muka, jad i bol, ali opet, nije trebalo nasedati i ovako postupiti.

Непријатењ ниј еубијен кикавишки

Орићеви 300 су наоуружали 5 000 и пустили их у јуриш .....

У индокини често једини начин борбе је било да деца носе експлозив јер су Американци пуцали на све што се мрда ...

а после некога времена американци су пуцали и на децу

60 000 Американаца је побило 2 000 000 само Кмабозанаца 8 000 000 виједнамаца ....

Да ли је то геноцид ?

По америчком суду ... као по римском.... судити му моће само Амерички суд ... који га ослободи јер је 'ширио демократију'и 'амерички начин

живоота '

И на крају ...

Шта смо м то 'срби'посебно бољи од остали х ?!

Валдари српски су вековима исто као сво женили малолетне ... убијали брачу очеве .. коалили очи .... терали јалове ....

Нема ту 'боље 'и 'лошије'

Хебреји у задњих 100 година поставе војнога командата који потисне непријатеља .. врати га орућано 30 година уназад...

све обаве за 10 дана .... извину се .. и буду мирни 10 година ....

Ово што су Србима урадили је исто .. са разликом да ЈНА није представљала реално никакву претњу

Повлачила се а да није ни напунила оружје...

Пет кодина војсци ЈНА је требало да се освести да против себе нема 'наоружани народ0' .. већ Усташе Белогадејце Балисте Хортијевце ...

сав онај мрак из светскога рата

Србија је у Велико м и Светском рату жртвовена ... примила сваку избеглицу из те исте Словеније Хрватске Босне

Рачун са свим племенима западне дрине ј ечист ... што се тише помоћи

Нема виш заједничке касе... А за главе .... иде време .... и то ће срби да изажу на квит

Back