Istina o "antifasistima" Novog Sada

Nexus 6:
a ko je stvorio crnce, onda?

Dza (Jah)
smil431650dec0332.gif

Vi koji me pljujete ovde stavljate se na stranu ocigledno onih koji su prekinuli tribinu,a to su deklarisani NACISTI tako da je sada sve jasno!Moj je stav da sa nacistima i onima koji ih podrzavaju treba najsurovije postupati,to se zlo mora iskoreniti!Demokratija nije za neprijatelje demokratije,treba *****ima i njihovim ulizicama uskratiti svaka prava!

Nexus 6:
izvini zox, ali i ti si neprijatelj demokratije...

Ja niposto nisam neprijatelj demokratije,vec naprotiv,ja sam za puniju demokratiju,za nelicemernu,za radnicku demokratiju koja je dostupna svima a ne samo uskom krugu bogatuna!Ja jesam protiv LIBERALNE demokratije jer je ona samo formalno dostupna svima,a u sustini je diktatura burzoazije!Nije samo liberalna demokratija sa parlamentarnim sistemom,visepartijskim principom i slobodnim trzistem jedini oblik!To je samo demokratija za uski krug ljudi!

Ti si nacista i fasista, i nisi bolji od ovih koje su pohapsili, samo imas druga merila u odredjivanju protivnika.
Streljao bi onog ko se zalaze za drugacije ideje.
nacisti su ubijali zbog drugacije boje koze i sl, a ti bi zbog drugacijih ideja, tvoji pajtosi komunisticki prvaci su to vec radili, pa si to preuzeo od njih.

Tebe treba u prdekanu zajedno sa ovima, po mogucstvu u istoj celiji

Back