Istina o "antifasistima" Novog Sada

Тачно. Хитлер је тако почео. А кад је постао то што јесте? Кад му је дошао капитал преко баре, који је омогућио да постане то што је постао.

Evo primer...27 mart '41. Istorija nam je pisala da je narod izasao na ulice i vikao "Bolje rat..nego pakt"...imamo demonstrante u onom motorciklu sa zastavama...bunt...narodni. Kur moj. Evo Englezi pre dve godine zvanicno priznali da su oni organizovali ceo cirkus i poimenice koji su ljudi bili umesani. Kina...studentski nemiri...isto sra*e, USA platila kao ove iz Otpora da testiraju zute i njihove strpljenje. Samo oni nisu naivni. Oni to ne resavaju kao pokerasi ameri. Jel tako? Jel treba jos? Causesku :lol: Kastro :lol:

Ma nema teorije...teorija je kad je nesto fiksacija, kad npr. elaboriramo kada ce kineski postati jezik u svetu broj 1. Ovo nema veze sa teorijom, priznala sadasnja MI6, sta je ondasnja sluzba radila u Jugi. A na Sorosevom sajtu lepo pise kome su i koliko dali love za prevrat...kao i spontanom studentskom pokretu Otpor. :lol: :lol: :lol:

Ма отпор је узео силне паре, када су били протести у Приштини дође неки лик из Бг члан ДС да нам као помогне ми као мутави, први пут дошао нем ни банке подераних тена, панталона спавао по дому, прошло месец дана дошао са новим опелом и у армани оделу, питах га одакле му шолди, каже то је нама наша борба дала а ви национлисти смо се уздајте у НАЦИОНАЛНЕ ПАРТИЈЕ видим колико су вам дале.После литра брље признаде да му дао сорош

Кад смо већ код Отпора...
Неки Отпорник доби награду за дизајн оне чувене песнице; као "дизајн године", или шта већ. А лепо је човек марн'о из "Цивилизације 2". Ко је играо - зна!
Волим креативне људе. :lol:

Adalv:
Неки Отпорник доби награду за дизајн оне чувене песнице; као "дизајн године", или шта већ. А лепо је човек марн'о из "Цивилизације 2". Ко је играо - зна!

da dobro si primetio...falsifikovao nam pesnicu iz civil disorder-a!!!!!
zivela CIVILIZATION !!!!!!!! JEL IZASHLA CIV 4?

ra-ta-tat:
Nisam rekla da ti plakati zasigurno nisu lepljeni jer ih ja nisam videla, nego samo ukazala na cinjenicu da ti nisi dokazao svoje izjave... dok smo one huligane na filozofskom svi lepo videli, a oni i priznaju i slicno... dakle, incident na fakultetu se nesumnjivo desio, dok su tvoji plakati i teorije nekako sumnjivi dok se ne dokaze suprotno.

I nemoj ti mene sa tim laickim tripovima, nisam video, znaci ne postoji...
ali moja parola je bila i bice... mislim, sumnjam dakle, postojim
:razz:

U svakom slucaju ne vidim zasto si ti to tako licno prihvatio, da li je deo tvoje licnosti da raskrinkas neke lazne liberale... ako su oni lazni liberali, prva cu da pljunem na njih :-D

Sta ja ima da dokazujem...i kako?
Naisao sam na doticni post i stavio ga ovde, nisam ja bio tamo nego ocigledno lik od koga sam uzeo prvi post.

Rekao sam tj. pitao to sto sam pitao...jer si rekavsi da nisi videla plakate imlicirala da je sve to netacno i da ih nikad nije bilo...a ja sam ti odgovorio,( kako sam vec odgovorio) da ne mora da znaci da ako ih ti nisi videla da ih nema ili da ih nije bilo, to je to

Ovo drugo je smesno, tako da necu da komentarisem, mislim to: deo moje licnosti, licno prihvatanje...nema veze s vezom

p.s. onaj tvoj post je kao stvoren za, kako si ih nazvala iako nije to to, laicke tripove :D

@ ne znam ko bese
bio sam u Novom Sadu

Pozdravljam hapsenje nazi olosa i nadam se da ce dobiti najstroze kazne,pozdravljam i tribinu i smatram da treba da je sto vise antifasistickog obrazovanja Srba!Ponavljam DENACIFIKACIJA Srbije ODMAH!Ja nisam bio na toj tribini niti sam znao da se odrzava!Sto se nalepnice tice tu nema krivicnog dela jer se iznosi stav da je pravilno bilo streljati fasisticku ulizicu Drazu,uostalom to je tada i uradjeno po pozitivnom pravu i bilo je i legalno i legitimno.Ponavljam nalepnica nije krivicno delo jer ne mozes dva puta da streljas nekoga,to je samo podrzavanje politike koju su vlasti tadasnje zemlje sprovodili!Tako sam ja bar shvatio poruku sa iste kada sam je video na ulici!

zox:
Pozdravljam hapsenje nazi olosa i nadam se da ce dobiti najstroze kazne,pozdravljam i tribinu i smatram da treba da je sto vise antifasistickog obrazovanja Srba!Ponavljam DENACIFIKACIJA Srbije ODMAH!Ja nisam bio na toj tribini niti sam znao da se odrzava!Sto se nalepnice tice tu nema krivicnog dela jer se iznosi stav da je pravilno bilo streljati fasisticku ulizicu Drazu,uostalom to je tada i uradjeno po pozitivnom pravu i bilo je i legalno i legitimno.Ponavljam nalepnica nije krivicno delo jer ne mozes dva puta da streljas nekoga,to je samo podrzavanje politike koju su vlasti tadasnje zemlje sprovodili!Tako sam ja bar shvatio poruku sa iste kada sam je video na ulici!

Дакле, ево, комуњара ЗОКС је наведену плакату лично видео на улици... значи нема више никаквог смисла да остали левичари на форуму дробе о томе да ли је плакат веродостојан или не.

Наведени плакат са поновним убијањем Ђенерала Драже Михајловића је ужасна провокација на коју је је?ена власт морала да реагује... али није... реаговали су једино они који су најмање позвани за то тзв."национални строј" ...

... а када прочитам са колико крвожедности и и жељом да Ти се омогући да легално можеш да вршиш злочин убиства Зоксе пишеш своје постове... одмах ми је жао што није отворен нови Голи Оток за преваспитавање комуњара - очигледно генетских убица. :evil: :evil: :evil:

Adalv:

Ahaha, do jaja si izvalio.... to ono kad "Civil disorder"... vidim poznato mi od nekud, a nisam nikako ne izvaljujem

Back