istina je tamo negde

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aj što je ova prsla ko oblanda al me zanima koja je to prsotina zove ovakvu dijabolu u jutarnji program?:lol:

Oni, a pogotovo Jovana su uvek voleli da se sprdaju s gostima, a i vole te ekskluzive...tj. kao svaki dobar medijski radnik nanjusili su da se o tome prica i da vredi dovesti tako nekog, da se eto cuje ta strana price.

Mislim dobro su uradili, znaju oni sta rade...verovatno su se posle zajedno smejali svemu tome :lol: ...a i dodje im kao dobra sega jedno vreme

Pada mislim da je ipak Jovanu malo iscimala, mozda je bude vatala neka jeza, al tu je Zeljko tako da :cmok: :lol:

Oni, a pogotovo Jovana su uvek voleli da se sprdaju s gostima, a i vole te ekskluzive...tj. kao svaki dobar medijski radnik nanjusili su da se o tome prica i da vredi dovesti tako nekog, da se eto cuje ta strana price.

Mislim dobro su uradili, znaju oni sta rade...verovatno su se posle zajedno smejali svemu tome :lol: ...a i dodje im kao dobra sega jedno vreme

Pada mislim da je ipak Jovanu malo iscimala, mozda je bude vatala neka jeza, al tu je Zeljko tako da :cmok: :lol:

Jovana je jedna prepotentna glupača !
Narcisoidna do bolesti ....

Pa da...uvek napusava svoje goste ako joj se ne svijda ono sto pricaju, ova jadnica je jos dobro prosla :lol:, a i kad je ovaj drugi pored nje nekako je normalnija valjda on pozitivno utice na nju, kad je sama onda je katastrofa :roll:

Back