istina je tamo negde...

gost 237967

Veoma poznat
Poruka
13.188
Gledanje u solju, taroti, natalne karte, gledanje u dlan, bob, butku, amajlije, bajalice... verujete ili ne verujete?! Meni prorekli nesto mnogo lose ... pa cisto da znam da li da se brinem ili jok... :lol:
Da li vam je iko ikada proricao sudbinu? Jel vam se desilo da se nesto od recenog nekad obistinilo? I kako to objasnjavate?

meni nije osim par stvari pogodjeno kroz horoskop koje su se desile i trebale desiti..onako ovlas pogodjeno nista preterano udubljivanje..ali imam ortaka koji je bas prso ono neki lik mu gleda nonstop u solju i ovaj to ponavalja mesecima u vezi neke ribe sta mu se desava..kao e pogodio mi to i to..reko mi da mi sledi joj 1 susret sigurno:dash::evil:

kazi ko ti je proreko da ti kazem dal' da brines :mrgreen:
salim se, ti iz tvoje okoline nisu ni za vojsku, bar oni za koje sam cula. nekim prijateljicama su sve omasili pa se ja ne bih bas sekirala. nadam se samo da nisi pukla neku silnu kintu na to.
a ovako, meni licno jesu, i desilo se sve u detalj tacno - a detalja je vala bilo ukljucujuci vremenski okvir dat sest meseci ranije, u nedelju dana tacan, izgled osobe o kojoj se radilo, mesto desavanja i sve ostalo. ne objasnjavam, sta me briga, meni je bitno da znam kome da se obratim kad mi treba.

isla sam kod astrologice i to na kraju vise ispade ko zenski razgovor, mada valjda to zaviis i od mene, nekako nisam dobila nesto toliko konkretno, bilo je ok ali nista konkretno
ali ne znam mozda bolje preskakati te stvari ipak, cak i ako ti pricaju lepo nekako ...
mada umirilo me je tad kad sam isla
a kao idem u crkvu. ali nekad tu magiju shvatam skoro ozbiljno i onda je ozbiljna a nekad je onako kao igrarija neka
a gledam te sajtove ji dji ngove i nekad astro ali to je dosta slozeno sve u stvari
kao valjda postoje te razne babe
a postoji imas neku crkvu tamo na zvezdari ima neki spec obred ali nisam to radila : )) ono ko madjija neka neke molitve paljenje sveca kozma i damjan
covek mora u neko ludilo da skrece :roll:
ali ima intuitivnih ljudi jako to sam sretala ali to vec ide u lov za vestice :twisted:

ahaha savatala me ciganka jednom na ulici ali bila je slatka mladja : )) i fina
samo me je nekako odmah uhvatila i nesto kao nesrecna si ovo ono sve fino i jednu novcanicu zapali 500 din
drugu joj dam
eto : ))

pa to i ako radi treba verovanto u nekim retkim ekstremnim situacijama
al ono tumaci znakove ako bas volis ima to

ma verujem ja kao u te natalne i to, pogadjaju bre nekim ljudima koje znam... al ono i skepticna sam, promucurniji tumac moze stosta da poveze pa da to ispadne tako da tebi to ima smisla nekog...
ma meni bre sinoc na pdf astrologija, za dz :mrgreen: nis me ne pitaj, opet peechvajz napravih :( kaze crno bRez ich belog, zovi advokata i to :lol:

mislim to jedino da ti pogode nesto bas konkretno tipa "tad i tad otidi tamo i tamo i desice se to i to"
ono kad pricaju "imas talenta za umetnost, jako si pametna" to je nekako nista. to mogu da osecaju i sta ti zelis da ti se kaze
ali sta znam valjda treba da se zna zasto se ide tamo i sto se pita :I
citala sam onu lauru day, prakticna intuicija

ma i ako je lose, bolje da se ne brines, od toga valjda gore

a recimo i pet puta pogode nesto, mogu sesti put da promase. oni bi vise bili kao neka smernica pa po nekima mozda sa mracne strane
da da ima u bibliji kao izbegavaj to, moze na to da se pozove : )) al to nije neko verovanje

haha mozda i sa milanom tarotom proveriti : )) to je mozda bar zabavno

Poslednja izmena:
mojoj kevi pre dvadesetak godina ciganka gledala u dlan... naisla nam pored dvorista... samo ova bila stara i bez zuba :lol:... trazila vodu samo, nije ni uzela pare posle kad joj keva dala, samo kruske iz baste... rekla joj da vidi kljuceve neke, a onda i probleme sa jednim detetom... sledece godine cale dobije stan od firme ( bila srecna vremena :aha:) a onda i neke frke s bratom... i tako... sad ga ti znaj

Poslednja izmena:
Gledanje u solju, taroti, natalne karte, gledanje u dlan, bob, butku, amajlije, bajalice... verujete ili ne verujete?! Meni prorekli nesto mnogo lose ... pa cisto da znam da li da se brinem ili jok... :lol:
Da li vam je iko ikada proricao sudbinu? Jel vam se desilo da se nesto od recenog nekad obistinilo? I kako to objasnjavate?

Ne verujem.
Evo šta se desilo kevinoj kolegenici.
Imala je puno porodičnih problema i čula je za neku ženu koja gleda u karte i otišla tamo kod nje. Izmedju ostalog što je čeka, žena joj je rekla da joj neki rodjak želi zlo i da je on kriv u zgradi prokišnjava krov tačno iznad njihovih vrata. Žena je bila frapirana odakle ova to može znati. Krov prokšnjava, odnosno neka voda iznad njihovih vrata, a nisu na poslednjem spratu, bio je zaista neki čudan put te vode i nije bilo najjasnije kako se ona slivala tu, ali očigledno je imala veze sa nekim prokišnjavanjem.
Da bi godinu dana kasnije saznala da toj što gleda u karte u toj zgradi živi brat i snaja.

e da al ne smes valjda da im prekines taj tok, ona kad ti pridje, jednom sam pitala Posto i tako sam je prekinula pa mi nije nista ni rekla
znaci oni setaju izmedju psihologa i tog tumaca ako im se otvori to sto mozda ipak ima
ali ima retkih ljudi i ovako samo ih pronadji ili sam nesto bunari samo tu ne treba da se plasis valjda misli

ali recimo kaze ti umrece ti taj neko tad i tad, to ti sluzi jedino za sta, da spremis sahranu na vreme. ono postavis mu kalendar neki : ))

ma de bre... mislim, nisu svi spremni da cuju tako nesto... ja licno ne bih volela da znam kad i sta lose moze da se desi... svakako nema beganja, jos ti samo fali da odbrojavas i panicno precrtavas dane u kalendaru... al eto, kao zanimljivo mi sve to
a jos se i uvrede ako si skeptican pa ti onda shiknu nesto zeznuto cisto da te malo iscimaju

ne verujem i ne obracam puno paznje na to
mogu da se pronadjem u svakom horoskopu
ali svejedno redovno procitam nedeljni horoskop iz tv dodatka iz novosadskog dnevnika,pise nena radasin
jednom mi je pisalo dobro bi vam doslo da odete u neku banju,recimo u madjarskoj i mene za dva dana pozovu drugarice i stvarno odemo u morohalom :D
ne obracam paznju ni kad kazu da ce mi se nesto dobro,a ni lose desili

ja sam za sve u fazonu,pa 'ebe mi se :manikir:

Poslednja izmena:
nemam pojma kako to funkcionise, ali koliko sam uhvatila nacin na koji razmisljaju, to su kao prilike koje mozes da iskoristis ili ne
nekad prodjes pored njih, nekada odskrines vrata a nekada bas podjes tim putem, ali meni pomaze kad me neko upozori pa obratim paznju na detalj na koji inace ne bih :)

ok al tamo u americi valjda koirste te "intuitivce" znaci ljudi koji tako kao nesto osecaju i to nije neozbiljno, opet preko te laure day sam saznala, nesto kao medijum, ima bas tamo u epizodi jednoj
da u firmama ima takvih likova
to nisu proroci ali vlajda kao... malo da se koristi to
to valjda svako ima pa razvije ako oce ili mu je prirodno jace

Back