otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
KoscheiBesmertnii:Нисам ни ја сам на овом свету... има и мене ко да брани, јел` тако?![]()
tako je....eeeee...na sta si ti spao...da te hrvati brane...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KoscheiBesmertnii:Нисам ни ја сам на овом свету... има и мене ко да брани, јел` тако?![]()
ljuta_mamba:joj seo bi u keca i obisao jugu...sad bi rado zapalio u makarsku ili tucepe
ali bre bojim se,proganjame sta ce biti kad nas mine ta ljubav,mislim,strast,ko ono partneri kad se dugo nevide pa se povataju,tako bi i mi,a sta kad se oladimo,pa ponovo stare price dza bu,a ja ponovo u tenakpa putevima prve proleterske
![]()
Немој само да пукне брукаljuta_mamba:ma jesi u pravu,jednom se zivi,a da se mre moze kad ocesvala da padne jedno vatanje,pa kud puklo da puklo
![]()
KoscheiBesmertnii:Немој само да пукне брука![]()
ljuta_mamba:ma jesi u pravu,jednom se zivi,a da se mre moze kad ocesvala da padne jedno vatanje,pa kud puklo da puklo
![]()
ljuta_mamba:ali bre bojim se,proganjame sta ce biti kad nas mine ta ljubav,mislim,strast,ko ono partneri kad se dugo nevide pa se povataju,tako bi i mi,a sta kad se oladimo,pa ponovo stare price dza bu,a ja ponovo u tenakpa putevima prve proleterske
![]()
otkacena slavonka:imas pravo..odo ja da stisnem djoleta malo.. :wink:
ima da se iznenadi... :wink:
Registra.:![]()
![]()
Čuj, iznenadi, šta ima da se iznenadi? To mu je valjda normalno?