ISTI POL?

Koliko sam ja shvatio sve su mogućnosti dozvoljene..Pitanje je samo koliko jedan strejt muškarac
ima novčanih potraživanja da bi spavao sa muškarcem ili obrnuto žena sa ženom a da pri tom nije
sklona sopstvenom polu...

rastamann:
Svojevremeno sam imao jednog nenormalnog prijatelja....Na pitanje drugog drugara:"Jel' bi pushio Saletu za stan u centru?", on je odgovorio:"Chuj pushio, gutao bih!!!"

Ahahhahaha
:D :D :D :D

hihihihihhihih, i ja bih gutala ma i grizala za stan u centru............. :grin:

Aleksej_BASO:
Ja bih opalio neku dobru zensku za auto, ili stan.

Moze ovako, za svaki orgazam 1000 evra, pa da vidimo.:D
mislis, opalio bi dobru zensku i dao stan i auto? a sto se tice tih 1000 evra, nemam pojma sta si mislio: za njen ili tvoj orgazam... i ko placa.....delujes mi potpuno izgubljeno....ili mozda napaljeno......ALEKSA, ALEKSA, te stvari se ne placaju niti se za to uzima lova.Potrudi se i tucaces dobru zensku i bez love........ali ako vec nemas nista osim love da toj dami da ponudis ...e ..onda plati.

paul:
mislis, opalio bi dobru zensku i dao stan i auto? a sto se tice tih 1000 evra, nemam pojma sta si mislio: za njen ili tvoj orgazam... i ko placa.....delujes mi potpuno izgubljeno....ili mozda napaljeno......ALEKSA, ALEKSA, te stvari se ne placaju niti se za to uzima lova.Potrudi se i tucaces dobru zensku i bez love........ali ako vec nemas nista osim love da toj dami da ponudis ...e ..onda plati.

Ej brate dok ne naucis neke stvari ovde na forumu zaobidji me, OK?

Ako hoces da se pravis pametan predlazem ti da nadjes nekog drugog koga ces da "ucis".

teresa:
A ako ne bude orgazma onda nista od para...To je lepo od tebe...:)
Samo pazi moze da ti se desi da budes na gubitku...:)

Ma da! Takav sam ja... Ma ja bih sa 20e po orgazmu koje zena dozivi do sada vec imao citavo bogatstvo.....

PA za svakoga....

Bice vrlo neprijatno svima...

Onima koji budu pritiskali da se "odbanujem" meni koji budem morao da otavram novi nik, tebi, onima koji budu gledali to sa strane.....

Gazdarica:
Da, vjeruj, meni bi to jako tesko palo... :lol: :lol:

Ne verujem... :( :)

Psihologue:
Aleksej nemoj chatovati na temi...ImaŠ neki razlog? Napravio si ispad, GAZDARICA te opomenula i sad
ti kao neznaš gde si napravio MISTAKE!!!

Malo jaci ispad.... :roll:

Niti sam jedini koji cetuje niti sam jedini koij pravi ispade niti sam najgori...

Prema tome ne kenyaj. :wink:

Back