A
Aleksej_BASO
Gost
Gazdarica:AB, onakve postove nemoj vise da ostavljas!
OK?
Na koji konkretno mislis, nije mi jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:AB, onakve postove nemoj vise da ostavljas!
OK?
Gazdarica:Jasno ti je, mojne se pravis mutav!![]()
rastamann:Svojevremeno sam imao jednog nenormalnog prijatelja....Na pitanje drugog drugara:"Jel' bi pushio Saletu za stan u centru?", on je odgovorio:"Chuj pushio, gutao bih!!!"
Ahahhahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
mislis, opalio bi dobru zensku i dao stan i auto? a sto se tice tih 1000 evra, nemam pojma sta si mislio: za njen ili tvoj orgazam... i ko placa.....delujes mi potpuno izgubljeno....ili mozda napaljeno......ALEKSA, ALEKSA, te stvari se ne placaju niti se za to uzima lova.Potrudi se i tucaces dobru zensku i bez love........ali ako vec nemas nista osim love da toj dami da ponudis ...e ..onda plati.Aleksej_BASO:Ja bih opalio neku dobru zensku za auto, ili stan.
Moze ovako, za svaki orgazam 1000 evra, pa da vidimo.![]()
A ako ne bude orgazma onda nista od para...To je lepo od tebe...Aleksej_BASO:Ja bih opalio neku dobru zensku za auto, ili stan.
Moze ovako, za svaki orgazam 1000 evra, pa da vidimo.![]()
Neces dobiti po guzi, nego banom po glavi!Aleksej_BASO:Uh znas ti koliko ja napisem postova za koje mislim da se tebi nece svideti...?
Tako da nisam 100% siguran.
Ali ako cu da dobijem po guzi, onda moze!
paul:mislis, opalio bi dobru zensku i dao stan i auto? a sto se tice tih 1000 evra, nemam pojma sta si mislio: za njen ili tvoj orgazam... i ko placa.....delujes mi potpuno izgubljeno....ili mozda napaljeno......ALEKSA, ALEKSA, te stvari se ne placaju niti se za to uzima lova.Potrudi se i tucaces dobru zensku i bez love........ali ako vec nemas nista osim love da toj dami da ponudis ...e ..onda plati.
teresa:A ako ne bude orgazma onda nista od para...To je lepo od tebe...
Samo pazi moze da ti se desi da budes na gubitku...![]()
Gazdarica:Neces dobiti po guzi, nego banom po glavi!
Kako za koga, dragi moj... Kako za koga...Aleksej_BASO:Uh ne bi valjda zaboravila sve one divne trenutke koje smo proveli zajedno???
Uostalom znas da od mog banovanja nece da bude nista dobro......
Gazdarica:Da, vjeruj, meni bi to jako tesko palo...![]()
![]()
Psihologue:Aleksej nemoj chatovati na temi...ImaŠ neki razlog? Napravio si ispad, GAZDARICA te opomenula i sad
ti kao neznaš gde si napravio MISTAKE!!!