Ista kao ...

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Screenshot_2021-01-14-12-44-39-138_com.google.android.apps.photos.jpg

Aha, mljeveni kvarc sa smolama. Prvi put ovo vidim:rumenko:
jeftinije je resenje od mermera, a kvalitetnije za kuhinje i mnogo dobro izgleda zbog dezena koji su u ponudi
prijatelji su stavili mermer, i pokajali se jer su ga isflekali sa povrcem jakih boja
mislim da su neki cedjeni sok od cvekle spustili sa casom koja je na rubu bila umazana

a trojina kuhinja mnogo dobro izgleda i zbog poda i frontova najlepsa je sa drvenom plocom

jeftinije je resenje od mermera, a kvalitetnije za kuhinje i mnogo dobro izgleda zbog dezena koji su u ponudi
prijatelji su stavili mermer, i pokajali se jer su ga isflekali sa povrcem jakih boja
mislim da su neki cedjeni sok od cvekle spustili sa casom koja je na rubu bila umazana

a trojina kuhinja mnogo dobro izgleda i zbog poda i frontova najlepsa je sa drvenom plocom
i ja isto mislim da najlepse ide drvo

ja imam drvenu plocu, nti smirglam, niti lakiram, niti bilo sta. odrzavam kao i svaku drugu ravnu povrsinu. verovatno je to drvo tretirano necim, uopste se ne haba
Ovde je ona duboka sudopera od granita, (ja mislim) okolo je drvo. I primetila sam da se zastini sloj ogulio.
Jel znas sta ste koristili od preparata?

Back