Ista kao ...

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Највише бих волела камени под свуда, без ичега. А како волим да ходам боса не знам како би то било у пракси.
Имам неколико кућа/станова из снова, а задовољила бих се једним од тога :)

Doduše, mi nemamo ni zavese, više iz praktičnih razloga zato to je muža mrzelo da postavlja garnišne :lol:
Moj muz je doveo majstore da stavljaju pvc prozore i vrata na terase.i posle dve nedelje ja da spustim roletnu,nema one gurtne.gledam,izadjem na terasu,nema roletni :eek: :eek: :eek:
Kaze muz,pa bilo je jeftinije,a mi i onako nikad ne spustamo roletne:dash:

Највише бих волела камени под свуда, без ичега. А како волим да ходам боса не знам како би то било у пракси.
i ja isto
i idealno bi bilo podno grejanje u toj varijanti

Ako nisi zimogroziva bilo bi ti ok. Jos bi imala zbog cega da koristis sve one ustekane carape za skidanje koze osvojene na nagradnoj igri u apoteci:lol:

Meni uz kuhinju i trpezariju ne ide tepih, iz praktičnih razloga
kuhinja je uglavnom svima u plocicama, meni tepih ili bilo sta drugo tipa staza ili krpara ne ide uz plocice. moja ttrpezarija i dnevna soba su jedna velika prostorija, tako da imamo dva ista tepiha razlizite velicine ispod dva stola. u jednoj decijoj sobi je staza, u drugoj nista, niti u nasoj spavacoj sobi. bas je lako za odrzavanje, parket se lako usisa i posle obrise, manje posla nego sa tepisima

Не знам колико је оно здраво... Али је практично.
Ако нешто наружи животни простор, то су радијатори, чак и закамуфлирани.
a sto nije zdravo podno grejanje? za radijatore se slazem, ali ne za zakamuflirane, nama je prostor bas lep otkako smo ih zakamuflirali :D

Ovde imam roletne, tamo ce biti zavese. Samo sto ja ne stavljam one providne zavese, samo debele uvece da se navice.
Volim tepihe, daju toplinu i ulepsavaju prostor, tako da cu tepihe imati u svakoj sobi.

Mi smo parcijalno radili prozore,kad skupimo pare,tako da svuda imam roletne,ali ne i u spavacoj gde je najvaznije :)
Moram da menjam na jos tri prostorije,bas su skupi
Inace imala sam podno grejanje u podgorici( zice uvijene u najlon,preko tepih,pa se ukljuci u struju) zaista kazu da nije dobro ko ima vene.nama je bilo super.preziveli smo bez strujnog udara

Back