Isprebijano nekoliko pripadnika DS-a i LDP-a

Da li smatrate da su ovakve radnje isplanirane od strane DOS-a pred izbore?

• Da?

• Ne?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
JerryRopero:
Ovo reziraju pripadnici ove 2 partije da bi kod zena u SRbiji stvorili osecaj sopstvene ugrozenosti i time ih motivisale da glasaju za njih. Vec vidjeno. Ko bi normalan tukao DS-ovca ili jos gore LDP-ovca. Pa za mene je vece ponizenje tuci LDP-ovca, kao muskarca koji nema muda iliti zenu u telu muskarca nego pretuci pravu zenu.
:roll: Radikali, šta čekate, da dođete na vlast pa da tek onda prionete na uništavanje "bele kuge". Ništa vas nije sprečavalo da na tome počnete da radite mnogo ranije.

satarichar:
Bio sam večeras na slavi Svetog Jovana, kod prijatelja i tu je bila neka LDP stoka, koja je toliko smarala i agitovala, da je to prevršilo svaku meru. Možda nije član, već samo simpatizer, ne znam, ali budala je celo veče pokušavala da nametne priču o LDP-u i izborima. O crkvi i pravoslavlju je lupetao kojekakve gluposti i gadosti i to sa ustima punim slavskog pečenja.
Na kraju domaćin se toliko iznervirao, ponašanjem i bezobrazlukom LDP spodobe, da ga je zamolio da napusti proslavu i da se nosi sa svojim LDP-om u tri njegove lepepičkematerine. Takođe je primetio i porast besa gostiju, koji su tako krajnje revoltirani mogli escajgom da se obračunaju sa LDP-om u svojim redovima, pa je morao brzo da reaguje. Čak i sud u Hagu bi ovo prihvatio kao samoodbranu.
Preko četrdest ljudi je aplauzom pozdravilo domaćina koji je zaštitio svoje goste od LDP-zombija.
A onda su svi otisli kuci i ziveli sretno i zadovoljno do pred sam kraj svog zivota.
Satira nema sta. Smaranje politikom na slavama je odlika radikala pored ostalih lepih osobina kao sto su pretnja batinama i pretnja seksom (sreca sve se uglavnom zavrsi na pretnjama).

Back