Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas kupila jedne sandale ( a necu ih nositi ni tri put) , jos jedne "ostavila" za posle uskrsa, bila sam na jednom rodjendanu i zaboravila kupiti cokoladu detetu ( poklon sam kupila ali me dete sacekalo na vratima i trazilo cokoladu .....sutra ce tetka cici ...zaboravila :rumenko: ) , kupila stefanu tocak neplanirano ( vristi dete , kaze tebi sve kupujes meni neces :lol:) ....promenila i boju i friz .....ludnica :lol: ............. dosta je ionako popa nema ..........

i da, domacica je za sve imala vremena samo za tortu za uskrs nije, ...kupila sam i stidim se zbog toga najvise, stefan obozava moje torte ( nadam se da cu sutra to odraditi i pored kupljene) :rumenko:

Dođe momak sredovečnih godina (negdw oko 37-38 godina ) kod popa da se ispovedi, pa kaže:
- '' Oče, imam tri velika greha''...
- '' Koji ti je prvi greh sine'', upita ga pop.
- '' Pa, jednoga dana, izađem iz kuće, kad vidim svastiku kako okopava cveće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i..., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Dobro sine, koji ti je drugi greh''?
- '' Pa, drugoga dana, izađem ih kuće, kad vidim komšinicu kako sadi povrće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i...., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Dobro sine, koji ti je treći greh''?
- '' Pa, trećega dana, izađem iz kuće, kad vidim taštu kako pere veš u dvorištu. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i......, a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Slušaj sine, stavi ti zvončiće na qra*, a mravi neka gledaju kuda idu''.

Dođe momak sredovečnih godina (negdw oko 37-38 godina ) kod popa da se ispovedi, pa kaže:
- '' Pa, jednoga dana, izađem iz kuće, kad vidim svastiku kako okopava cveće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i..., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Pa, drugoga dana, izađem ih kuće, kad vidim komšinicu kako sadi povrće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i...., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Pa, trećega dana, izađem iz kuće, kad vidim taštu kako pere veš u dvorištu. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i......, a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.

He he heee:per:

:hahaha: Je l' to čika Manijak promenio mesto nošenja zvončića.... :hahaha::hahaha::hahaha:

...vidim da su noćas grešnice pratile u JNA nekog...:hahaha:
Bas naprotiv pope , mi smo to ispracale tvoju temu u vecna lovista kako dolikuje.

Ili organizovale Veseli parastos.....:mrgreen:

Bice i parastos samo da prodje 40 dana :lol:

jao pa ja cu onda da pozurim u vas karaj :mrgreen:
(ne dolazim ove godine smrc)

:eek: :besna: Zar ja ovako da saznam ????
Zastoooooooooooooooooooooooooo mi to nisi rekla a ja vec kujem planoveeeeee ??? :besna:

I da, PILE, jedna tako rollala u svakom postu kao ti sad sto rolas , pa smo joj ljubazno pokazali gde joj je mesto.....nemoj pile tako obilato koristiti taj smajli da i tebe ne zadesi slicna sudbina .

Manijace....

1edac30a34.jpg

:vatromet::vatromet::vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back