Manijak
Ističe se
- Poruka
- 2.637
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo...Frcokline nogice....Pogledajte prilog 53511

Pa Pilence, ne dogovorismo se tako.... Šta učini...![]()

) , kupila stefanu tocak neplanirano ( vristi dete , kaze tebi sve kupujes meni neces
) ....promenila i boju i friz .....ludnica
............. dosta je ionako popa nema .......... 

Pesma za Tebe.....da slusas..
A što vako agesivne spotoveja sam jedan miroljubiv tip
sav sam se isprepadao
![]()
Pesma za Tebe.....da slusas..
A što vako agesivne spotoveja sam jedan miroljubiv tip
sav sam se isprepadao
![]()
Sorry..sto je agresivan..evo ovaj valjda nije ..samo pazi da te Pop ne vidi..odmah ces u ispovedaonicu..
Pa reklamiram te dušo.....mislim tvoju novu haljinu....![]()

Dođe momak sredovečnih godina (negdw oko 37-38 godina ) kod popa da se ispovedi, pa kaže:
- '' Oče, imam tri velika greha''...
- '' Koji ti je prvi greh sine'', upita ga pop.
- '' Pa, jednoga dana, izađem iz kuće, kad vidim svastiku kako okopava cveće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i..., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Dobro sine, koji ti je drugi greh''?
- '' Pa, drugoga dana, izađem ih kuće, kad vidim komšinicu kako sadi povrće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i...., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Dobro sine, koji ti je treći greh''?
- '' Pa, trećega dana, izađem iz kuće, kad vidim taštu kako pere veš u dvorištu. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i......, a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Slušaj sine, stavi ti zvončiće na qra*, a mravi neka gledaju kuda idu''.

Dođe momak sredovečnih godina (negdw oko 37-38 godina ) kod popa da se ispovedi, pa kaže:
- '' Oče, imam tri velika greha''...
- '' Koji ti je prvi greh sine'', upita ga pop.
- '' Pa, jednoga dana, izađem iz kuće, kad vidim svastiku kako okopava cveće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i..., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Dobro sine, koji ti je drugi greh''?
- '' Pa, drugoga dana, izađem ih kuće, kad vidim komšinicu kako sadi povrće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i...., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Dobro sine, koji ti je treći greh''?
- '' Pa, trećega dana, izađem iz kuće, kad vidim taštu kako pere veš u dvorištu. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i......, a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Slušaj sine, stavi ti zvončiće na qra*, a mravi neka gledaju kuda idu''.
Je l' to čika Manijak promenio mesto nošenja zvončića.... 

Ja zato i pitam... Da znam da l' da se okrećem...![]()
primetićeš garantujem 
Bas naprotiv pope , mi smo to ispracale tvoju temu u vecna lovista kako dolikuje....vidim da su noćas grešnice pratile u JNA nekog...![]()
Ili organizovale Veseli parastos.....![]()
jao pa ja cu onda da pozurim u vas karaj
(ne dolazim ove godine smrc)
Zar ja ovako da saznam ????
Nema potrebeprimetićeš garantujem
![]()

I da, PILE, jedna tako rollala u svakom postu kao ti sad sto rolas , pa smo joj ljubazno pokazali gde joj je mesto.....nemoj pile tako obilato koristiti taj smajli da i tebe ne zadesi slicna sudbina .

e isto tako
prolece je krenulo prilicno obecavajuce,kad ono okrenu se za 180 stepeni otkad sam kolegu oladila,nestalo one magije,sad sam i dalje obicna postenazena.com![]()

Znala sam da ćete u Rim da je pošaljete... Da je ubedite da se zbliži sa Ocem...![]()

nekoliko puta