Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Право да Вам кажем, Попе, ја се забринула!
Већ сам кренула да исповедим како ја немам ништа са Поповим нестанком!
А и друга се форумашица брине, пита да ли се поп јављао, ја кажем, занемео...
А зашто, то још не знамо... :confused:

E ako je zanemeo zbog tebe....:worth:

Иначе, ја немам шта да пријавим у грехе.
Ових дана се осећам некако духовно прочишћено, некако узвишено...посвећујем се тиховању, смерности и скрушености... :andjeo: Како само благотворно на душу и тело делује искрено и дубоко исповедање грехова...немате појма! :per:

Cek, jel ja da ugovaram taj sveti dogadjaj ???? :per:
OOOoooo pa ja cu još i pare da namlatim :lol:

Imajte poverenja u mene , bice to sve perfektno organizovano kao sto i prilici takvim osobama .
Organizacija počinje koliko sutra ...dobro ne sutra , sutra se ne ukljucuju vijuge :lol: crveno je slovo, al evo utorak ....utorak je THE DAY.
Bicemo u kontaktu . :)

...NAKON VENI VIDI WANDA...+ još jedna forumašica...:lol:

...ukratko...navedene su "iskijale" sve grehe...klanjale se...i na karaju...obećale, da se posvećuju Qihovanju...
...obasut laticama...grešnica ovog Qarohijskog okruga...Pop sede u svoju bombu Kragujku...( Punto dobijen za stoenića :mrgreen: )...i obreh se na Qarohijskom po-selu u ravničarskom delu...na salašu sa egzotičnom muzikom...i debelim snašama...
...i u naredna 2 dana...Qarohijski mudraci su zasedali i doneli (teškom mukom) sledeće...

....1. Zamolio bih Wukrstinu Administraciju...Monsignore-a TabiSlaviusa Levisoviča 503-icu i Lady Queensy...da na Grosse Montag...u ponoć...(sa Montag-a na Dienstag) zatvore Ispovedaonicu zbog uvođenja nekih novina...(novine će biti izložene pod tačkom 3)...( 72h unapred)...:lol:
...2. Pošto se ovaj deo planete nalazi na "raskrsnici"...a leva i desna strana Planete nikako da se dogovore čije je ispravno merenje Đizuza...jer...jedni mu mere od karaja pa na-dole...a drugi...od na-dole ka karaju...dogovoreno je (od strane mudrih Qarohijskih glava) da se angažuje Sv Linda Forumska, stručnjak za ispravne mere...da se napokon dokaže...čija je mera Kriva...a čija Prava...
...3. U novoj Ispovedaonici...posle Grosse Montag-a...grešnice će imati A.E.G....jedna mala sprava...za Akumulaciju Energije Greha...funkcioniše po principu, nabijeni greh pod pritiskom oslobađa energiju...koja koristi svakoj grešnici u njenom Ispravljanju...na prav put...npr...
...- Sv Mirka-Magdalena ŠiZZ...oslobođenom enrgijom napajaće predajnik Roza TV...i napokon će uživati u istoj...
...- Sv Linda Forumska...će napajati njen Wudu TeTris...i moći će sve da uklopi u praznine...i igri nikad karaja...
...- sestra Wanda-riba...će elektrifikovati podrum...da mi onaj njen Domar više ne dosađuje...gde je Wanda...jer bi samo kući da je vodi...
...- setra ljubinka...dobija džak za udaranje koji ispušta krike...
...-sestra DoTURka...elektriĆni megafon...Tabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dodŽi Vamo...
...-setra Hellen...Swing spravicu...prvi koraci swinga za rodbinu-sve do pašenoga...

...i još mnogo toga...ali na jedno pitanje nismo se usaglasili...:dash:

...Šta sa MINIĆEM sestre Cici...???????...njena energija se usmerava na ventilator (ispod nje)...a ona će kao Merlinka...da "čuva" minić...ali, tu nastaje problem...A.E.G. se sklapa u Kragujevcu...i nisu ugradili uzemljenje...pa se postavlja pitanje...šta ako sestru Cici "zvekne" nešto...neka struja (ne Moderator)...???

...Molim buduće generacije...da reše ovaj problem...
...St Muerte ode u Q-raj...međ 101 "očišćenu"...

...Veliki Pozdrav...:bye:

emo-sjalici%20za%20petu%20stranu%20sveta%20no%20105.gif

...NAKON VENI VIDI WANDA...+ još jedna forumašica...:lol:

...ukratko...navedene su "iskijale" sve grehe...klanjale se...i na karaju...obećale, da se posvećuju Qihovanju...
...obasut laticama...grešnica ovog Qarohijskog okruga...Pop sede u svoju bombu Kragujku...( Punto dobijen za stoenića :mrgreen: )...i obreh se na Qarohijskom po-selu u ravničarskom delu...na salašu sa egzotičnom muzikom...i debelim snašama...
...i u naredna 2 dana...Qarohijski mudraci su zasedali i doneli (teškom mukom) sledeće...

....1. Zamolio bih Wukrstinu Administraciju...Monsignore-a TabiSlaviusa Levisoviča 503-icu i Lady Queensy...da na Grosse Montag...u ponoć...(sa Montag-a na Dienstag) zatvore Ispovedaonicu zbog uvođenja nekih novina...(novine će biti izložene pod tačkom 3)...( 72h unapred)...:lol:
...2. Pošto se ovaj deo planete nalazi na "raskrsnici"...a leva i desna strana Planete nikako da se dogovore čije je ispravno merenje Đizuza...jer...jedni mu mere od karaja pa na-dole...a drugi...od na-dole ka karaju...dogovoreno je (od strane mudrih Qarohijskih glava) da se angažuje Sv Linda Forumska, stručnjak za ispravne mere...da se napokon dokaže...čija je mera Kriva...a čija Prava...
...3. U novoj Ispovedaonici...posle Grosse Montag-a...grešnice će imati A.E.G....jedna mala sprava...za Akumulaciju Energije Greha...funkcioniše po principu, nabijeni greh pod pritiskom oslobađa energiju...koja koristi svakoj grešnici u njenom Ispravljanju...na prav put...npr...
...- Sv Mirka-Magdalena ŠiZZ...oslobođenom enrgijom napajaće predajnik Roza TV...i napokon će uživati u istoj...
...- Sv Linda Forumska...će napajati njen Wudu TeTris...i moći će sve da uklopi u praznine...i igri nikad karaja...
...- sestra Wanda-riba...će elektrifikovati podrum...da mi onaj njen Domar više ne dosađuje...gde je Wanda...jer bi samo kući da je vodi...
...- setra ljubinka...dobija džak za udaranje koji ispušta krike...
...-sestra DoTURka...elektriĆni megafon...Tabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dodŽi Vamo...
...-setra Hellen...Swing spravicu...prvi koraci swinga za rodbinu-sve do pašenoga...

...i još mnogo toga...ali na jedno pitanje nismo se usaglasili...:dash:

...Šta sa MINIĆEM sestre Cici...???????...njena energija se usmerava na ventilator (ispod nje)...a ona će kao Merlinka...da "čuva" minić...ali, tu nastaje problem...A.E.G. se sklapa u Kragujevcu...i nisu ugradili uzemljenje...pa se postavlja pitanje...šta ako sestru Cici "zvekne" nešto...neka struja (ne Moderator)...???

...Molim buduće generacije...da reše ovaj problem...
...St Muerte ode u Q-raj...međ 101 "očišćenu"...

...Veliki Pozdrav...:bye:

sta treba da radim precasni?da kazem ciji je pravi?pa je l vidite vi u cijoj se ja crkvi molim,dakle samo je jedan el muerte:mrgreen:
pitanje:nisam pre dve nedelje ofarbala nijedno katolicko jaje,da li treba to prvo da uradim pre nego zapocnem farbanje ovih pravoslavnih:think:

E pa pope da ne citiram ono saopstenje od jutros al mnogo ste me razocarali,
Svi dobise zadatke i poklone kakvi im dolikuju samo ja kaznu !
a050.gif

Napustam Qarohiju dok se ta greska ,slucajna il namerna ne zanima me, ne ispravi.
Ostajte mi zdravo i zivo.
e030.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back