Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa četvrtkom ga Liluška iznajmljuje Slatkom životu. Bar takav dogovor je postignut. Sad ne znam ima li kakvih promena od tada.

pa sta mislite otkud ja bas u cetvrtak na ovoj temi :lol:

Pa kakav si to Četvrko kad se šetaš ovde :D
El te Dolče pustila na pauzu :lol:

Ma, vidiš, bolje ti je Dolče, zamisli da si Wandi dopao :eek:

ma dolce verovatno seta kera umesto da iskoristi situaciju :rotf:

Ma kada se vrati iskoristiće ona svo propušteno vreme... Nemoj da brineš... :per:

dolce je u sweet spa, relaksira se fizicki i psihicki za tebe!!!

Danas četvrtak...:eek::eek::eek:
Nisam šetala kera, bila sam u kozmetičkom salonu, nabačila frizuricu... :rumenko:
Pa, trač parti sa koleZinicama, uz žito sa šlagom... :azdaja:
Kad bolje razmislim, pošteno sam zaslužila malo po guzi... :zplez:

Poslednja izmena:
Aha...znači Pop započeo Veliku turneju obilaska grešnica...
Je l imate i vi ona blindirana kola iz kojih mašete od oduševljenja obeznanjenim grešnicama (ko vaš koleZa Papa) ili koristite neka druga prevozna sredstva...
I molimo vas da grešnicama prosledite "rutu" da bi vas adekvatno dočekale....Moram da nađem najlepši brus i bacim na vas ako prođete mojom ulicom...(sad me ovo asocira na Riblju čorbu i "nemooj da ideš mojom ulicom...."....i deo sa pištoljem i švercerom na crno.....)

Je l imate i vi ona blindirana kola iz kojih mašete od oduševljenja obeznanjenim grešnicama (ko vaš koleZa Papa) ili koristite neka druga prevozna sredstva...
I molimo vas da grešnicama prosledite "rutu" da bi vas adekvatno dočekale....Moram da nađem najlepši brus i bacim na vas ako prođete mojom ulicom...(sad me ovo asocira na Riblju čorbu i "nemooj da ideš mojom ulicom...."....i deo sa pištoljem i švercerom na crno.....)

...ima i ona...s' one strane ulice stanuju djevojch'ce...kojima, kojima...
...imam i kola...al' ne blindiraTa...Kragujevac je chudo...dao staru zastavu...dobiJo Punto...:lol:...al' ne pravU josh sa tu zashtitU...:lol:

...ima i ona...s' one strane ulice stanuju djevojch'ce...kojima, kojima...
...imam i kola...al' ne blindiraTa...Kragujevac je chudo...dao staru zastavu...dobiJo Punto...:lol:...al' ne pravU josh sa tu zashtitU...:lol:

Ih za tako "značajnu" ličnost kao što si ti, ima da napravU jedan primerak...A na retrovizoru će da okače Mirkinu sliku, umesto amajlije.....:mrgreen:

A devojčicama miriše koža...nije da nije.....Samo što grešnice poodavno ne mirišu tim opojnim mirisom rane adolescencije......:roll: (sad će da me linčuju)

Muerte priznaje samo tangice :D

Karte su kod Lilu....ako si zainteresovana....Ali poželjna je adekvatna garderoba i obavezno padanje u neOsvest pred Popovim likom i delom.....:mrgreen:[/QUOTE

A sto bas mora da mi pozli , ja se nadam da nece :lol:, nego sto se garderobe tice , nemam nista crveno i tacka.com ( sto bi reko moj stefa) .........ali mislim da nemora bas sve u tonu, pasce njemu mrak na oci , nece belu macku videti ....................:rumenko: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Karte su kod Lilu....ako si zainteresovana....Ali poželjna je adekvatna garderoba i obavezno padanje u neOsvest pred Popovim likom i delom.....:mrgreen:[/QUOTE

A sto bas mora da mi pozli , ja se nadam da nece, nego sto se garderobe tice , nemam nista crveno i tacka.com ( sto bi reko moj stefa) .........ali mislim da nemora bas sve u tonu, pasce njemu mrak na oci , nece belu macku videti ....................:rumenko: :mrgreen:

Pop vidi samo plave mačke.....Od belih (sedih) beži ko dete od vakcine....:mrgreen:

...Vidim da ste se zabrinuli za mene posle VENI VIDI Wanda...? :lol:...+ josh jedna forumashica...nije bila sama (wanda-riba)...

Право да Вам кажем, Попе, ја се забринула!
Већ сам кренула да исповедим како ја немам ништа са Поповим нестанком!
А и друга се форумашица брине, пита да ли се поп јављао, ја кажем, занемео...
А зашто, то још не знамо... :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back