gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
...Vidim da ste se zabrinuli za mene posle VENI VIDI Wanda...?
...+ josh jedna forumashica...nije bila sama (wanda-riba)...
...+ josh jedna forumashica...nije bila sama (wanda-riba)...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...+ josh jedna forumashica...nije bila sama (wanda-riba)...mog brata danas odbili na razgovoru za posao jer ne govori perfektno engleski![]()

Pa četvrtkom ga Liluška iznajmljuje Slatkom životu. Bar takav dogovor je postignut. Sad ne znam ima li kakvih promena od tada.
pa sta mislite otkud ja bas u cetvrtak na ovoj temi![]()
Pa kakav si to Četvrko kad se šetaš ovde
El te Dolče pustila na pauzu
Ma, vidiš, bolje ti je Dolče, zamisli da si Wandi dopao![]()
ma dolce verovatno seta kera umesto da iskoristi situaciju![]()
Ma kada se vrati iskoristiće ona svo propušteno vreme... Nemoj da brineš...![]()
dolce je u sweet spa, relaksira se fizicki i psihicki za tebe!!!

Danas četvrtak...![]()
Nisam šetala kera, bila sam u kozmetičkom salonu, nabačila friz...![]()
Pa, trač parti sa koleginicama, uz žito sa šlagom...
Kad bolje razmislim, pošteno sam zaslužila malo po guzi...![]()

...samo...?![]()

S obzirom na jucerasnje bahanalije i trojke... a vidim da ste se jedva oporavili... zadovoljicu se i malim......![]()

Aha...znači Pop započeo Veliku turneju obilaska grešnica...
Je l imate i vi ona blindirana kola iz kojih mašete od oduševljenja obeznanjenim grešnicama (ko vaš koleZa Papa) ili koristite neka druga prevozna sredstva...
I molimo vas da grešnicama prosledite "rutu" da bi vas adekvatno dočekale....Moram da nađem najlepši brus i bacim na vas ako prođete mojom ulicom...(sad me ovo asocira na Riblju čorbu i "nemooj da ideš mojom ulicom...."....i deo sa pištoljem i švercerom na crno.....)
...al' ne pravU josh sa tu zashtitU...

sto obilazak??? kakva turneja???![]()

...ima i ona...s' one strane ulice stanuju djevojch'ce...kojima, kojima...
...imam i kola...al' ne blindiraTa...Kragujevac je chudo...dao staru zastavu...dobiJo Punto......al' ne pravU josh sa tu zashtitU...
![]()

sto obilazak??? kakva turneja???![]()

Aha...znači Pop započeo Veliku turneju obilaska grešnica...
Je l imate i vi ona blindirana kola iz kojih mašete od oduševljenja obeznanjenim grešnicama (ko vaš koleZa Papa) ili koristite neka druga prevozna sredstva...
I molimo vas da grešnicama prosledite "rutu" da bi vas adekvatno dočekale....Moram da nađem najlepši brus i bacim na vas ako prođete mojom ulicom...(sad me ovo asocira na Riblju čorbu i "nemooj da ideš mojom ulicom...."....i deo sa pištoljem i švercerom na crno.....)
Karte su kod Lilu....ako si zainteresovana....Ali poželjna je adekvatna garderoba i obavezno padanje u neOsvest pred Popovim likom i delom.....[/QUOTE
A sto bas mora da mi pozli , ja se nadam da nece, nego sto se garderobe tice , nemam nista crveno i tacka.com ( sto bi reko moj stefa) .........ali mislim da nemora bas sve u tonu, pasce njemu mrak na oci , nece belu macku videti ....................
![]()
![]()
Karte su kod Lilu....ako si zainteresovana....Ali poželjna je adekvatna garderoba i obavezno padanje u neOsvest pred Popovim likom i delom.....[/QUOTE
A sto bas mora da mi pozli , ja se nadam da nece, nego sto se garderobe tice , nemam nista crveno i tacka.com ( sto bi reko moj stefa) .........ali mislim da nemora bas sve u tonu, pasce njemu mrak na oci , nece belu macku videti ....................![]()
![]()
Pop vidi samo plave mačke.....Od belih (sedih) beži ko dete od vakcine....![]()
Muerte priznaje samo tangice![]()
E pa ja nosim "domaćinke"..čuvaju bubrege...da se ne na'ladim....

Muerte priznaje samo tangice![]()

Ko i ja
I Cici treba ti nesto roze za susret sa popom.

pozajmicu rukavice od hellen ili od wande ( neznam gde su trenutno)![]()

...Vidim da ste se zabrinuli za mene posle VENI VIDI Wanda...?...+ josh jedna forumashica...nije bila sama (wanda-riba)...