Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobroPrevise smatras.![]()
zato uzmes jaje sa daljinskim i svrsis na javnom mestu..super fora..probao par puta..dama bila presrecnada se vlaže na javnom mestu, da im lupa srce itd..
Pre je do toga nego do gubljenja želje !A čuj, nakon 20 godina braka/veze postaju kao brat i sestra, nakon 30 postaju dvije sestre. Nek se sestrinski dogovore![]()
ma do stanja genitalijado stanja i genetike
ma do stanja genitalija![]()
u stvari ne..mladje imaju vecu energiju i tu trava ne nice..kad se setim jedne.. besika me bolela par dana koliko je zestoko skakutala..starije nemaju vise tu energiju i brzinu..ali zato imaju iskustvo i znanje koje mladje nemaju..sve ima svoje.Smatram sa zenom 40+ ne treba se saliti. Tu trava ne nice kad je ona iapocupa.![]()
Sve dok ima prst ne mora ni da mu bude čvrstma do stanja genitalija![]()
Ima i pozitivnih strana
Mnoge su žene nakon menopauze doživjele procvat vlastite seksualnosti povezavši se ponovno kroz sve promjene koje su prolazile sa svojim dugogodišnjim partnerima. Neke su se napokon oslobodile straha od trudnoće zbog kojega nikada zapravo nisu uživale u spolnim odnosima. Prestanak mjesečnih krvarenja, promjena raspoloženja kod PMS-a i migrena povezanih sa ciklusom te ulazak u zrelije životne godine mogu biti oslobađajuće iskustvo.
Neugodni se simptomi menopauze današnjim metodama uspješno liječe te je moguće i godinama nakon ulaska u menopauzu održavati zadovoljavajuće seksualne odnose.
Već se samo sjećašu stvari ne..mladje imaju vecu energiju i tu trava ne nice..kad se setim jedne.. besika me bolela par dana koliko je zestoko jedna skakutala..starije nemaju vise tu energiju i brzinu..ali zato imaju iskustvo i znanje koje mladje nemaju..sve ima svoje.
a godine stisle.. ali nadje se i sad neka 15+ mladjaVeć se samo sjećaš![]()
Sto si ti tako ljubomorna na druge zene i na ljude u vezama/brakovima?A čuj, nakon 20 godina braka/veze postaju kao brat i sestra, nakon 30 postaju dvije sestre. Nek se sestrinski dogovore![]()
doduse i te 15+ su sve starijea godine stisle.. ali nadje se i sad neka 15+ mladja![]()
Da.Ima i pozitivnih strana
Mnoge su žene nakon menopauze doživjele procvat vlastite seksualnosti povezavši se ponovno kroz sve promjene koje su prolazile sa svojim dugogodišnjim partnerima. Neke su se napokon oslobodile straha od trudnoće zbog kojega nikada zapravo nisu uživale u spolnim odnosima. Prestanak mjesečnih krvarenja, promjena raspoloženja kod PMS-a i migrena povezanih sa ciklusom te ulazak u zrelije životne godine mogu biti oslobađajuće iskustvo.
Neugodni se simptomi menopauze današnjim metodama uspješno liječe te je moguće i godinama nakon ulaska u menopauzu održavati zadovoljavajuće seksualne odnose.
15 mlađa znači već su došle na red te u menopauzia godine stisle.. ali nadje se i sad neka 15+ mladja![]()
davno rekao bora corba legendaSve dok ima prst ne mora ni da mu bude čvrst![]()
Prst je slabo zadovoljstvoSve dok ima prst ne mora ni da mu bude čvrst![]()
i sam sam posle to konstatovao15 mlađa znači već su došle na red te u menopauzi![]()
ja moj prst zovem eksplorer..gde je sve on bio i nikad nije omanuoPrst je slabo zadovoljstvo
Dobar penis zlata vredi![]()
Prst je slabo zadovoljstvo
Dobar penis zlata vredi![]()
A ENTER?ja moj prst zovem eksplorer..gde je sve on bio i nikad nije omanuo![]()
ne daj boze da nije pri ruci, znacilo bi da je otpaoma ako su ti još uvek na mestu i pri ruci sve je Ok !
![]()