Islam???

• Začetnik teme Začetnik teme amina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево како изгледа демонска наука мухамеданства и шта је потребно да би се ушло у "рај" и оргијало са девицама:

Alahov poslanik reče: "Neko dođe kod mene od Gospoda i donese vesti da ako bilo koji od mojih sledbenika umre ne klanjajući se nikome sem Alahu, taj će ući u Raj." Ja upitah: "Čak ako je počinio i preljubu i krao ?" On odgovori: "Čak ako je počinio preljubu i krao." (Букари 2, 23, 329)

Шта нам овај хадис говори ?

Кради, блудничи колико ти воља, и све док се клањаш само алаху, следује ти оргијање са девицама у "рају" !!!

Да би се схватило од кога долазе овакве лажи, не треба имати више од две мождане ћелије. :roll:

E ja stvarno ne znam sta je sa tobom i sta si se uhvatio te sekte.A koliko vidim ovde se nigde ne pominju ni device ni orgije. Mozes li mi reci koja to devica ide na orgije,u stvari znas li ti sta su uopste device :oops:

sos radar:
amina lepo ti je ime a kako je pre bilo ???

Slusajte, stvarno ste dokurcili svima s tim kako je bilo pre.Neko radi grehove, pa se pokaje i postane dobar.Tako smo mi muslimani evoluirali i presli u mladju noviju, bolju i napredniju veru i toga se ne stidimo.A sigurno ne pada nam na pamet da se vracamo korak unazad jer to nije prirodno. :idea:

Tako smo mi muslimani evoluirali i presli u mladju noviju, bolju i napredniju veru...

Историјске чњенице нам кажу да је неки од ваших предака био СРЕБРОЉУБАЦ, није хтео да плаћа харач, па се потурчио, и од тада постадосте ПОТУРЧЕНИ Срби - потурице. Дакле, због СРЕБРОЉУБЉА окренуо леђа Богу и Христу.

Тако да је ваше лупетање овде само - шарена лажа. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back