Stasha_ns1
Početnik
- Poruka
- 4
Naj vise me je promenila svest da nisam u stanju da imam svoje biolosko dete a posto je moj moto``ne ocajavajte nikad`` postala sam hraniteljica!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam krenuo u zabavište i shvatio da su neke grupe već oformljene, i da se ne uklapam ni u jednu.
Tada još nisam znao šta znači "Dete je otac čovekove ličnosti"
Kad su otišli na izlet, a vaspitačica me ostavila zato što nisam taj izlet uplatio. Dugo sam gledao za autobusom, u nadi da će stati.
Kad sam pošao u prvi razred i ugledao Sašku.
Četiri godine ću biti zaljubljen u nju.
Kad sam pošao u peti razred, čvrsto rešen da budem glavni.
Naravno da to nikada nisam postao.
Kad je Rajka rekla da Dragana želi da me upozna, da se zaljubila u moj rano mutirani glas, a Dragana izgubila glas i tresla se kao otrovan miš dok je pružala ruku.
Kad sam neodlučno otišao sa školske olimpijade, čežnjutivo pogledajući na osunčane tribine i neobično veliku gužvu zbog dece iz raznih škola.
Trebao je da se kopa krompir.
Utešio sam se sa najnovijim primerkom "Marti Misterija"
Kad sam krenuo u srednju i shvatio da sam pao sa konja na magarca, zaprepašćenjo i sa prezirom posmatrajući gomilu magaraca koje drma pubertet ...najstrašnije, dok lepte klupe i stolice po učionici.
"Profesori" su bili još veće razočaranje.
Kad sam Zorici pokušao da izjavim ljubav, potpuno nevešto i pogrešno, pošto me dobrih godinu dana gledala, ali sam ja to gledanje potpuno pogrešno protumačio.
Kad sam otišao u vojsku.
Kad sam gledao onaj film jedva raznanzavajući prevod, i čuo dva treska.
Prvi, kad su pala drva , i drugi, kad je pao otac.
Tada nismo imali telefon.
Trčao sam kroz dubok sneg, u skokovima, nizbrdo, do Mirjane, da bi pozvala Hitnu, a onda nazad, sve dok mi pluća nisu postala suva i vrela i dok nisam pao u sneg, teškom mukom obuzadajući paniku, i ubeđujući sebe da moram da zastanem, ili ću umreti.
Samo sam gubio vreme, na kraju sam upregao krave i odvezao ga na dvokolici do magistrale.
I to je bilo uzaludno.
Kad je RTS objavio da je počeo rat, a pozivari u 02 h stigli kod mene.
Majci su cvokotal zubi kao da je najstrašniji mraz. Nije bio, bila je topla martovska noć.
Kada sam upoznao Tamaru.
I, tako...ima još ponešto.
Iz iskustva znam da neke žene padaju na ovakve priče jer budiš u njima potrebu da te usreće. Ali nemoj to stalno da potenciraš jer kad se pretera, liči na kukumavčenje.
Koje iskustvo vas je najvise promenilo (oblikovalo) kao osobu do sad?
Npr. prvi posao (seks, muz, ljubavnik...itd.), porodjaj, deca, porodica, diploma ova/ona...
I koliko ste uopste spremne/i na promene licne&slicne?