Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
uhhh...ne smem ni da kazem koliko je mladji
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:KaziGoscica:uhhh...ne smem ni da kazem koliko je mladjiops:
:wink:Goscica:uhhh...ne smem ni da kazem koliko je mladjiops:

ops:
ops:
ops:
on je placaohanibal77:kao:
ti samostalna zena,radis,zivis sama i pozoves decka na veceru(jos ti placas)a on ti kaze:
"jao ne mogu ne daju mi moji,imam sutra pismeni iz matematike"![]()

hanibal77:kao:
ti samostalna zena,radis,zivis sama i pozoves decka na veceru(jos ti placas)a on ti kaze:
"jao ne mogu ne daju mi moji,imam sutra pismeni iz matematike"![]()
DA, bio je punoletanhanibal77:cetvrta godina srednje npr!
a sta bi ti sem vecere?(ova danasnja deca bezobzirna)

bash jesteMargott:strashno je kad neko pokushava da nadoknadi neprozivljenu mladost kroz druge... "ljubavi"..
etotako:bash jesteMargott:strashno je kad neko pokushava da nadoknadi neprozivljenu mladost kroz druge... "ljubavi"..
majija:nikad u zivotu. mladji muskarci su nevidjeno zlo. bila sam sa jednim 3 godine. nezrelo, uvek tri koraka unazad i ocekuje od tebe da mu budes mama. svaka cast izuzecima, ali ja sam imala grozno iskustvo. :x
pa ne kapirash... been there, done thatHellen:etotako:bash jesteMargott:strashno je kad neko pokushava da nadoknadi neprozivljenu mladost kroz druge... "ljubavi"..
Уф, а ви бисте баш биле јако гадљиве кад би вас стартовао неки млађи, затегнут, преплануо, благо набилдован и леп као Аполон, а? :wink:

Jeste duhovito... Ali, pusti sad to.Hellen:...Их, ја сам имала то искуство и са три године старијим! :?
chemical ali:Jeste duhovito... Ali, pusti sad to.Hellen:...Их, ја сам имала то искуство и са три године старијим! :?
Čini mi se, da ti nešto spremaš. Imaš li šta da saopštiš, tim povodom?
Margott:hellen, i shta da radim kad me startuje apolon?... shta da radim s apolonom kad mu telo bude bilo puno bora ko shar peju?... kad bude zabo u fotelju sa sve novinama?
ne radi se o gadljivosti vec o nezainteresovanosti... bar kod mene... lepota je vrlo prolazna i povrshna... povrh svega, mene njegovo lepo mlado telo ne moze da nahrani... duh je ono shto meni treba, lepotane ostavljam barbikama, kokoshkama i duhovnim ljushturama...[/quote]
Pa draga Margot,nemoj biti tako nesigurna.Siguran sam da mozes nekog lepotana odbraniti od gore pomenutih.I oni imaju dusu.