ISKUSTVO SA MLADJIM MUSKARCIMA

• Začetnik teme Začetnik teme Minna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisu bitne godine, vec stupanj svesti... ima osoba chiji je stupanj svesti na nivou osoba mladjih od sebe, pa im ne smeta... i obratno... takodje ima njih koje ni sa 50 ne stignu tamo gde su momci, koji mogu sinovi da im budu... tu vec stupa sujeta na scenu...

etotako:
Margott:
strashno je kad neko pokushava da nadoknadi neprozivljenu mladost kroz druge... "ljubavi"..
bash jeste

Уф, а ви бисте баш биле јако гадљиве кад би вас стартовао неки млађи, затегнут, преплануо, благо набилдован и леп као Аполон, а? :wink:

Hellen:
etotako:
Margott:
strashno je kad neko pokushava da nadoknadi neprozivljenu mladost kroz druge... "ljubavi"..
bash jeste

Уф, а ви бисте баш биле јако гадљиве кад би вас стартовао неки млађи, затегнут, преплануо, благо набилдован и леп као Аполон, а? :wink:
pa ne kapirash... been there, done that :)

hellen, i shta da radim kad me startuje apolon?... shta da radim s apolonom kad mu telo bude bilo puno bora ko shar peju?... kad bude zabo u fotelju sa sve novinama?
ne radi se o gadljivosti vec o nezainteresovanosti... bar kod mene... lepota je vrlo prolazna i povrshna... povrh svega, mene njegovo lepo mlado telo ne moze da nahrani... duh je ono shto meni treba, lepotane ostavljam barbikama, kokoshkama i duhovnim ljushturama...

chemical ali:
Hellen:
...Их, ја сам имала то искуство и са три године старијим! :?
Jeste duhovito... Ali, pusti sad to.
Čini mi se, da ti nešto spremaš. Imaš li šta da saopštiš, tim povodom?

Мени уопште није било духовито, веруј ми! :(

А шта спремам? Па сармице, бре, а објавићу кад буду готове! :wink:

Margott:
hellen, i shta da radim kad me startuje apolon?... shta da radim s apolonom kad mu telo bude bilo puno bora ko shar peju?... kad bude zabo u fotelju sa sve novinama?
ne radi se o gadljivosti vec o nezainteresovanosti... bar kod mene... lepota je vrlo prolazna i povrshna... povrh svega, mene njegovo lepo mlado telo ne moze da nahrani... duh je ono shto meni treba, lepotane ostavljam barbikama, kokoshkama i duhovnim ljushturama...[/quote]

Pa draga Margot,nemoj biti tako nesigurna.Siguran sam da mozes nekog lepotana odbraniti od gore pomenutih.I oni imaju dusu.

Back