iskustvo sa iracionalnim strahom i pobjeda istog

poz naslov sam kaze, imam iracionalni strah naravno zatvorio sam se kao skoljka pa mi dosta logicnih poteza izgleda nelogicni :0 prepao sam se ko grlica :D iracionalno, je li ga ko pobijedio i iskustvo tog probijanja (straha)... ono nije racionalni ne preti mi niko, nemam otvorene opasnosti vec strah "od sebe"

Kakav strah tacno imas?

Da li imas agorafobiju mozda ( strah od javnih ustanova, mostova, velikih ulica, mesta gde se okuplja puno ljudi itd) ?

Ne smes da se zatvaras, moras da krenes korak po korak da se suocavas sa strahom, npr izadjes u dvoriste, pa na ulicu posle, pa do druge ulice pa do obliznjeg parka, i na kraju grad i objketi.

Koliko godina imas, cime se bavis?

p.s. Tek sad videh, kako si se to 'zatvorio" ? Gde si se zatvorio?

poz naslov sam kaze, imam iracionalni strah naravno zatvorio sam se kao skoljka pa mi dosta logicnih poteza izgleda nelogicni :0 prepao sam se ko grlica :D iracionalno, je li ga ko pobijedio i iskustvo tog probijanja (straha)... ono nije racionalni ne preti mi niko, nemam otvorene opasnosti vec strah "od sebe"

sta te plasi babaroga :DDDDDDDDDDDDDDD

Kakav strah tacno imas?

Da li imas agorafobiju mozda ( strah od javnih ustanova, mostova, velikih ulica, mesta gde se okuplja puno ljudi itd) ?

Ne smes da se zatvaras, moras da krenes korak po korak da se suocavas sa strahom, npr izadjes u dvoriste, pa na ulicu posle, pa do druge ulice pa do obliznjeg parka, i na kraju grad i objketi.

Koliko godina imas, cime se bavis?

p.s. Tek sad videh, kako si se to 'zatvorio" ? Gde si se zatvorio?

u podrum :DDDDDDDDDDDDDD

od sebe nemam strah, sa sobom sam oduvijek na TI

Baci na kolena, pričaj s Bogom, otvori mu se, dozvoli mu da te On uzme pod kontrolom.

Citaj Bibliju... ( za postavljaca teme )

JAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOO sranja li na sve strane a onda vrhunsko resenje CITAJ BIBLIJU aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dl bre toliko ograniceni ljudi postoje da veruju u te gluposti jbt 1000000 puta su do sad dokazali da je 90% biblije cista fora i obmana i onda se pojavi ovako neka monaliza i kaze citaj bibliju jooooooooooooooooj

Pocetak anksioznosti.Porazgovaraj s'nekim ko je strucan u toj oblasti.Nista strasno ako se reaguje na vreme.I da,neces poludeti.

Da ce da odlepi.

vish darknuti
Citaj Bibliju... ( za postavljaca teme )

omg *le facepalm kroz celi svemir*

JAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOO sranja li na sve strane a onda vrhunsko resenje CITAJ BIBLIJU aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dl bre toliko ograniceni ljudi postoje da veruju u te gluposti jbt 1000000 puta su do sad dokazali da je 90% biblije cista fora i obmana i onda se pojavi ovako neka monaliza i kaze citaj bibliju jooooooooooooooooj

ilija mozhda ne spavash al si normalniji od gomile normalnih :cmok2:

kako to misliš od sebe?
plašiš se da ćeš nekoga iseći ako te naljuti?

kako to misliš od sebe?
plašiš se da ćeš nekoga iseći ako te naljuti?

у корену свих ирационалних страхова је неки потиснут проблем- који се испољава кроз ''страх од себе''- тј. страх да човек неће моћи управљати својим поступцима, да ће добити напад панике, да ће сам себе повредити итд.

Back