Iskustvo je najbolja skola

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Pozdrav,covek moze zivot svoj posvetiti istrazivanju neke oblasti ili vise njih i biti veoma dobar u tome,moze uciti u praksi kako regovati u odredjenim situacijama
ali praksa je praksa nauci nesto ali ne istinski.
Najvise u zivotu ces nauciti ako prodjes licno kroz nesto iskusis na svojoj kozi kao sto je zlocin ako si policajac
lako je pricati sta bi neko radio kad nije bio u toj situaciji ili recimo bavio sam se jedno vreme kik boksom,
okolo ring svi vicu izmakni se ovako,izmakni se onako,udari mu levi krose itd a ne shvataju da nisam u dobroj sitaciji da bih to izveo
i onda kad izadjem iz ringa bude sto me nisi slusao ja bih ga razbio. Tada nastaju svadje jer ne znaju kako je bilo nisu iskusili to.
Ili npr tolerancija naravno tolerancija je dobra i prica kako svi trebaju da je praktikuju,medjutim postoje teske veoma teske osobe
koji su nepravedni prema nekome od koga zavise i kako prema njima imati tolerancije? Ako neko kontstantno vrsi pshicko nasilje nad vama.
Cak i u slucaju da zelite da postavite tu stariju osobu u staracki dom (mislim ako je u pitanju starija osoba) svi ce vam reci "AHHH stari LJUDI" imajte strpljenja prema njima.A nisu u vasoj kozi.

kakvi ucitelji takvi i djaci

Na primer Tomislav Master Nikolić.:lol: Ima iskustvo a sad je i školovan šta god to značilo u slučaju njegovog školovanja.
Čova se potrudio pod stare dane da se izobrazuje a derani navalili na njega te ovo, te ono.:hahaha:

Najgori je onaj Čanak.
attachment.php
Vid' šta je izjavio za gore pomenutog master-vojvodu četničkoga. I domaćina sa sve glanc novim putem asfaltnim do kuće u selu i heliodromom uz kuću. :mrgreen:

Dobiti Nikolić Master Tomislava za predsednika je kao dobiti triper sa klozetske daske

http://www.novinenovosadske.com/284...ao-dobiti-triper-sa-klozetske-daske/#comments

O tata ga zakarto' gde se ovoga setio :cepanje:

Eh da, za "master" biti danas. Godine i iskustvo su jako važni činioci. Posebno na privatnim univerzitetima.
attachment.php

Pozdrav,covek moze zivot svoj posvetiti istrazivanju neke oblasti ili vise njih i biti veoma dobar u tome,moze uciti u praksi kako regovati u odredjenim situacijama
Najvise u zivotu ces nauciti ako prodjes licno kroz nesto iskusis na svojoj kozi kao sto je zlocin ako si policajac
lako je pricati sta bi neko radio kad nije bio u toj situaciji ili recimo bavio sam se jedno vreme kik boksom,
okolo ring svi vicu izmakni se ovako,izmakni se onako,udari mu levi krose itd a ne shvataju da nisam u dobroj sitaciji da bih to izveo
i onda kad izadjem iz ringa bude sto me nisi slusao ja bih ga razbio. Tada nastaju svadje jer ne znaju kako je bilo nisu iskusili to.
Ili npr tolerancija naravno tolerancija je dobra i prica kako svi trebaju da je praktikuju,medjutim postoje teske veoma teske osobe
koji su nepravedni prema nekome od koga zavise i kako prema njima imati tolerancije? Ako neko kontstantno vrsi pshicko nasilje nad vama.
Cak i u slucaju da zelite da postavite tu stariju osobu u staracki dom (mislim ako je u pitanju starija osoba) svi ce vam reci "AHHH stari LJUDI" imajte strpljenja prema njima.A nisu u vasoj kozi.

Tacno je da ces najvise naucit ako sam prodjes kroz nesto. Cak iako nije pozitivno iskustvo, i ono ce te nauciti i mozes izvuci neku poentu iz toga.
A ako ne ulazis u razne zivotne situacije, ostaces zapravo na neki nacin onesposobljen i kratkovid.
To za boks. Vjerovatno si u pravu, jer da je ikad bila u ringu -shvatila bi da je slanje tih savjeta zapravo dovodi do dekoncetracije i ometanja takmicara.
Tako je za sve, ljudi misle da nesto znaju, a u stvari ne znaju i ne mogu nikad na pravi nacin ni znat dok ne iskuse sami.
A s druge str.to ako je taj lik(koji je za staracki dom)naporan, pa..i za to trebas iskoristit ovu pricu, da si proso ko i on, onda bi shvatio zasto je takav,tako naporan. Isto ko sto on nije proso ono sto i ti,tako ni ti nisi onno sto je on. Tesko je imati tolerancije dok si na terenu tj.u ringu ali van ringa mora se naci tolerancija.pozdrav

Iskustvom stičeš Nauke. Potrebne Lekcije. Sve ono što ti je potrebno kroz Život , a negde nije naučeno. Ali, svakako da tek kada na svojoj Koži osetiš i Nepravdu, Bol, Zlopaćenje, kao i lepe stvari: Ljubav, Nežnost, Pažnju...to je onda ono što zovemo Iskustvom. Ne može niko mesto i umesto nas. Ni da živi ni da oseća. Jedino je fora u tome, što kažu, da je škola kao škola uvek ista, ali da je školarina svaki put sve veća. Šteta što se cena mudrosti stiče tek...Iskustvom. Ponekad je cena prevelika...Povelika. Da bi se naučile stvari...Zlata vredne.

Back