- Poruka
- 42.782
Da li neko koristi šampone od kevin murphy? Zanima me vaše iskustvo
Da li ste zadovoljni?
Da li ste zadovoljni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan od najgorih sampona.ne , ali zakon je onaj headshoulders , bar po meni
a što , on je zakon kad je u pitanju perutanjeJedan od najgorih sampona.
korisito si ga?Jedan od najgorih sampona.
oups , puni su soliSamo breza i kopriva.
Meni ne odgovara davno sam koristio, samo Kosili koristim.a što , on je zakon kad je u pitanju perutanje
dzaba ovde pitas za taj sampon..nema ga u slobodnoj prodaji kod nas.Neki dan sam chitala u novinama
jedan frizerski salon u splitu, neki super duber salon gde im chak avionom mushterije doletju i oni koriste kevin murphy produkte
tako da sam naravno pretrazhivala
--------------------------------------------
U KEVIN.MURPHY, brinemo o ŽIVOTNOJ SREDINI. Oduvijek smo bili kompanija u kojoj je održivost u razvoju proizvoda na vrhu liste prioriteta.
Naše formulacije sadrže prirodne sastojke iz održivih i obnovljivih izvora koji ne štete okolišu. Elegantne, moderne i pravokutne, naše boce proizvoda se mogu reciklirati i dizajnirane su da drže mnogo, ali koriste manje plastičnog materijala za proizvodnju.
Naša strast prema okolišu također se ogleda u našoj suradnji s Alom Goreom i Climate Reality Project, Australian Conservation Foundation i Greenfleet-om kako bismo nadoknadili dio našeg ekološkog otiska. Fokusiramo se na dobrotvorne svrhe i želimo biti dio globalnog pokreta za promjenu sa THE HEART OF KEVIN.MURPHY.
Volimo svoje krznene prijatelje i ne testiramo na životinjama. IZBORI KOJE DONOSIMO: iza ovoga stoje naši izbori i naša posvećenost pitanjima životne sredine, čemu smo mi u KEVIN.MURPHY posvećeni.
translate sa njihovog sajta
Naravno ne pisem napamet.korisito si ga?
nopeima to i u beogradu
sigurna sam
Meni ne odgovara davno sam koristio, samo Kosili koristim.
mozda ga eventualno cvrle prodaje.ima to i u beogradu
sigurna sam
Nisam beba nego koristim sampon koji je vise na prirodnoj bazi.pa ti si beba, omg
![]()
,,,,eeeej,,,, zarezi su moji,,,Sve ti je to isto..........Kupi Limes iz Pirota......Odlican prirodan......
Nase babe su prale kosu cijedjem i svaka je imala odlicnu kosu........
Sve su to trikovi kozmeticke industrije.......A kosu treba i njegovati u srednjim godinama znacajnije.......I koristiti neke prirodnije farbe.......Ako je moguce.....Danas je dosta toga dostupno na netu........Covjek ako se malo izvjesti moze i sam sebi pristojno napravit frizuru(mislim na zene).....
ko je cvrle!?mozda ga eventualno cvrle prodaje.
ma ok je , šalim seNisam beba nego koristim sampon koji je vise na prirodnoj bazi.