Pa osim banke ima veze i gde je poslovnica, cudo ali je tako...
Nemam mnogo iskustva sa bankama, mislim imam sa raznim ali malo puta...
Vojvodjanska je tipicno srpska, znaci namerno dvosmisleno naprave ponudu i tipicno seljacki srpski uzivaju kad su te zaebali...
Ali sa druge strane, nisu imali mesecni trosak za odrzavanje tekuceg i zamrznu ga mesec dana ako ga ne koristis...tako da bar tu nema drpanja..
Postanska stedionica mi je uplatu proknjizila na pogresan ziro racun, a onda priznala gresku ali nije vratila pare jos mi pripisala minus koji je tako napravljen...
Nisam vise njihov stedisa...
Intesa , dok je bila Miskoviceva mi je bila odlicna banka, urednost i brzina i sve sto treba...
A sad, mi je normalna banka, sto znaci malo su veci redovi kod uplate, nude aparate za automatsku uplatu , nude online, i slicno...
Devizni racun im ni u dzep ni iz dzepa, tj 0% kamate, ali se nije naplacivalo ni odrzavanje u BG.
E tu ima razlike da li je BG ili unutrasnjost, jer npr u radu sa internet visa karticom, to kao da nisu iste banke...
U bg mi promena legne na karticu ama 15 min od desavanja, a nekad i pre...
Van BG , promena legne 3,4 dana posle promene...
Kako je to moguce, ne znam niti je logicno niti bi trebalo da je tako , ali je u praksi tako..
A da, unutrasnjost naplacuje izdavanje visa kartice , mozda je pocelo od skoro...
Ali da imam problema sa Intesom, nemam.
Njihov online servis ostavlja utisak kao da ga pravi neko ko blage veze nema sa racunarima, tj neki zesci pocetnik, gori od mene...
Ali su nasli racunicu u tome da te ne diraju i da im leze tvoje pare , malo po malo...
Svaki net korisnik nek drzi po 40e na racunu to je 40mil e godisnje bez kamate, a kapital...
Komercijalna mi uvek jedan dva dana odugovlaci, inace je bila poznata kao rezimska banka za pranje para...tj predamnom su dolazili ljudi krimosi da uzimaju koferce sa parama , poslao ih ministar...mislim....
Tako da sto se mene tice, BG Intesa mi zvuci najsolidniji izbor, em ih ima dosta, em ponekad rade i malo duze od ostalih banaka, a znate da banke izvlace godisnje praznike bolje nego crkva sto izvlaci crvena slova iz kalendara...