Iskustva sa astrolozima

• Začetnik teme Začetnik teme Gost31
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je l bio neko ikad kod Milana Šašića? Drugarica me smara da idem kod njega, kaže sve joj pogodio, a meni lik deluje polupano iskreno, pa ne bih da bacim pare :zcepanje:
pratim ga na fb... pa svako ko se bavi ovim stvarima mora delovati malo nesvakidašnje, nemam ličnog iskustva s dotičnim, ali imam sa Sanjom Coljom, prošlost, sadašnjost i budućnost (10god od tada) sve je pogodila što je rekla da će se izdešava. Eto što se tiče ostalih koji su se prilično ozbiljno bavili iz nekog hobija, nisu se baš mnogo proslavili, jer smatram da čovek mora imati i prirodnog dara, neko to 6to čulo, a ne samo interesovanje za bavljenje nečim... Ja novac nisam kod nje bacila, eto samo sam to htela da kažem, možda ti pomogne.

Ja bila...Iskustvo......Hm...Rekao mi drugačije od svih ostalih, a opet, savršeno opisao te osobe o kojima govori,s tim što neke stvari niko nije znao osim mene. I upozorio me na neke stvari... Iskreno, ne znam šta da mislim. Ali čekam , da vidim da li će doći do toga.... To bi onda značilo da mi je on jedini pogodio. Iako zaista zvuči neverovatno

Zašto ovdje ne iznose imena(osim jedan slučaj) onih koji su im pogodili?
Valjda je to poenta objave...pa da se dođe do nekog zaključka ko je +,ko -.
Ja ću nahvaliti par tradicionalnih astrologa,tj čuveni trio tradicionalista Karalić,Končar,Čukić koji i obrazovno djeluju u pogledu astrološkog obrazovanja nas zainteresovanih za to.
Konkretno,svojevremeno sam postavio Čukiću horarno pitanje kad sam imao zdravstveni problem i neopisivu frku.Čovjek je bio u pravu sasvim.Konkretno i precizno.I priznajem da kad sam čitao odgovor nijesam povjerovao,da bi rezultati ispitivanja skroz potvrdili ono što je napisao.Naglašavam da čovjek mene lično ne poznaje.To je samo detalj koji mi govori da je tradicija i kao pravac,a i njeni praktikanti na potrebnom nivou kvaliteta.

Back