oskar vajld
Početnik
- Poruka
- 4
Nema nista bez "Smederevca".
Pozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blist Ambasador LM R, по наводима произвођача даје 9-10 KW. Било каква друга "реклама" је неадекватна и имаш проблем са продавцем а не са произвођачем.Bezi od njih. Ja kupio Blist Ambasador lm 22 kw, montirao, ma nema veze sa vezom. Svuda se reklamira kao 22 kw a pozadi na peci nalepnica, snaga na izlazu 9-10 kw ? Plus sto mi pola toplote najmanje pobegne kroz dimnjak. A dimnjak fi 200 visok 8 metara a drva suva al ne mogu 50 stepeni da nabijem na izlasku ?
kupio sam termo vulkan pec koristim je manje od mesec dana od nove sobe i kuce napravio sam haos,pec toliko dimi da je NE preporucujem nikom da je kupi,u zivotu nisam video da toliko lose neka pec radi kuca je nova i sve je novo a od sobe sam napravio garez cela je pocrnela,nemojte ni u kom slucaju da kupujete ovu pec jer ce te baciti 70 000 hiljada i unistiti sobu nacisto,imam malo dete koje ce se jednog dana ugusiti od dima koliko lose radi pec,poslusajte moj savet i ne kupujte ni u kom slucaju TERMO VULKAN etaz jer je najgora pec na svetu
Zdravo svima,
potrebna mi je peć na čvrsto gorivo za 25 kvadrata.
Mislio sam da kupim ovu peć, stari model manja i viša od smederevca ali taj tip:
http://www.mbs.rs/project/pg1/
Da li je neko koristio ili koristi ovu peć i kakvi su utisci?
Hvala unapred!
i ja se sećam te peći i da je grejala kao luda,imala je neki svoj naziv,samo ne mogu da se setim sad![]()
...kraljica![]()
Hvala svima na odgovorima. Peć se ponovo proizvodi ali nigde nisam bio našao neke utiske pa sam pitao ovde. Po svoj prilici ću je uzeti, greje, kuva, šta ćeš više :-)
jeste ! peć koja dobro zna da ogreje i to na brzinu !
Ne znam tačno u koju kategoriju spada ova tema, ali kako najavljuju poslupljenje struje ja već razmišljam o sledećoj zimi. Na netu sam videla peć na drva i ugalj koju proizvodi Blist Valjevo, pa me interesuje da li je neko već ima i kakva su mu iskustva, pošto joj je cena malo visoka pa ne bih da se zaletim. Hvala unapred svima koji odgovore.
Alfa Plam Vranje.Imas za etazno i za obicno grejanje.Kupio sa lcerci i zetu,za etazno grejanje.Greje veoma dobro i mogu i drva i ugalj.Ne znam tačno u koju kategoriju spada ova tema, ali kako najavljuju poslupljenje struje ja već razmišljam o sledećoj zimi. Na netu sam videla peć na drva i ugalj koju proizvodi Blist Valjevo, pa me interesuje da li je neko već ima i kakva su mu iskustva, pošto joj je cena malo visoka pa ne bih da se zaletim. Hvala unapred svima koji odgovore.
Imam slicno iskustvo sa Termo Vulkan S (sa rernom). Pusta dim ispod ploce koja zatvara loziste. Limovi na koje ta ploca naleze su sklepani amaterski tako da ploca ne dihtuje. Vracam je prodavnici...kupio sam termo vulkan pec koristim je manje od mesec dana od nove sobe i kuce napravio sam haos,pec toliko dimi da je NE preporucujem nikom da je kupi,u zivotu nisam video da toliko lose neka pec radi kuca je nova i sve je novo a od sobe sam napravio garez cela je pocrnela,nemojte ni u kom slucaju da kupujete ovu pec jer ce te baciti 70 000 hiljada i unistiti sobu nacisto,imam malo dete koje ce se jednog dana ugusiti od dima koliko lose radi pec,poslusajte moj savet i ne kupujte ni u kom slucaju TERMO VULKAN etaz jer je najgora pec na svetu