iskusan astrolog imate li pitanja?

Vise koristim osmu kucu tesko ju je nadvladati :)

to je neverovatno kod tudjih karata sam bezgresna a kod mojeeee, veze nemam ni dve da sklopim

Bas me briga dala sam ispit dala sam ispit.....a tranziti su mi losi ...........ZNACi NE veruJTE bas Uvek PLAnetama. VErUJTE SBi

Khirona:
Cena jeste sitnica znas kako nema dzabe ni kod babe!
Ali naravno pomoci cu ljudima u granici normale!
Nemojte da trazite zivotni horoskop i sl.
Zadovoljan KRVOLOK?
Imas li pitanja?

Khirona lik si sto se tice nekih postova, i u pravu si za vecinu stvari koje si pisala ALI... nije mi jasno zasto si tako arogantna a sama se petljas u temu? Znaci pitas: Koga sta zanima, ljudi pitaju a ti se ljutis sto su pitali i nikome ne odgovoris. Ja stvarno ne razumem poentu.

I da rascistimo: nisam trazila tumacenje cele karte!!!!!!!!! POBOGU! Ako si pratila postove a vidim da jesi, vidis da se ja bavim astrologijom. Htela sam da prodiskutujem o punoj 8.kuci, jer je moj horoskop jako karakteristican, a tema 8. kuce mi je jako zanimljiva.

Dakle niko te ne izrabljuje i ne iskoriscava, vec treba da razumes da ne znaju svi ljudi ovde na forumu koliko truda je potrebno da bi se rastumacio natal. Imaj malo vise strpljenja cisto tebe radi

POZZZ

Khirona lik si sto se tice nekih postova, i u pravu si za vecinu stvari koje si pisala ALI... nije mi jasno zasto si tako arogantna a sama se petljas u temu? Znaci pitas: Koga sta zanima, ljudi pitaju a ti se ljutis sto su pitali i nikome ne odgovoris. Ja stvarno ne razumem poentu.

I da rascistimo: nisam trazila tumacenje cele karte!!!!!!!!! POBOGU! Ako si pratila postove a vidim da jesi, vidis da se ja bavim astrologijom. Htela sam da prodiskutujem o punoj 8.kuci, jer je moj horoskop jako karakteristican, a tema 8. kuce mi je jako zanimljiva.

Dakle niko te ne izrabljuje i ne iskoriscava, vec treba da razumes da ne znaju svi ljudi ovde na forumu koliko truda je potrebno da bi se rastumacio natal. Imaj malo vise strpljenja cisto tebe radi

POZZZ

Zagrej ti stolicu i zavrsices 100%....pusti ti ove baba-gatare ovde :) :) :) :)

Elem,kazi mi samo koja si godina vise?

Tvoja sedma kuca jeste malo problematicna, ako si oetila poljuljanu koncentaciju i slicne manifestacije koje te sprecavaju u ucenju to je zbog urana koji ce uskoro da udje u tvoju sedmu kucu.E sad pitam te koja si godina jer ako ti je malo ostalo odmah to izguraj do kraja!!!!!!

Tranzitni jupiter pravi trigon sa tvojim merkurom, ali nece dugo tako ostati , a kada uran udje u 7 bice ti jako tesko....Nemoj pogresno da shvatis, samo teze nego sada.. Tako da iskoristi narednih godinu dana obavezno i zavrsi te obaveze, sad ti je dobar period.
UZivAJ!!!!*****
pozz

amanzaman:

POZZZ
Nisam arogantna,:cry:
Pogledala sam tvoju 8. kucu ne razumem sta te muci?
Nije katastrofalno ali je lose...Sunce,Mesec,Mars,Merkur...hm,ne znam sta da ti kazem?
Ne volim lose kombinacije jer ne umem adekvatno da sklopim pricu ali posto vidim da ne verujes u Astrologiju slepo.Mesec ovde moze da ti donese smrt partnera,takodje i Sun. konj.Mars ,kada uzmemo u obzir da je Mes. u konj. sa Sun.to donosi opasnosti i po tebe.Trebalo bi da vodis racuna u saobracaju,od struje,masina i sl.Takodje izbegavaj mracna mesta,sukobe sa opasnim tipovima...Jer tvoja 8.definitivno govori o nerazjasnjenoj smrti,nesrecnom slucaju i sl.

da li se nadas spasenju i sta ti o tome kaze horoskop?Znas li za biblisko proklestvo tvoje branse
28.gif

Back