Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Pa zato što je gori slučaj ako su ljudi u okviru kuće.Sta te boli cka ko je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato što je gori slučaj ako su ljudi u okviru kuće.Sta te boli cka ko je.
A ti znas koji je slucaj gori ili manje los jer si po zanimanju sta?Pa zato što je gori slučaj ako su ljudi u okviru kuće.
Hoćeš reći, 'ko si bre ti', ovan time.A ti znas koji je slucaj gori ili manje los jer si po zanimanju sta?
Hocu reci ne guraj mi ruke u gaće dok te ne pozovem da to uradiš, a ni drugima jer je šta? Necivilizovano.Hoćeš reći, 'ko si bre ti', ovan time.
Dobro, Ario, izvini na indiskreciji.
Ti, Ario da si civilizovana odgovorila bi 'ne bih o tome, ne pitaj me ništa'.Hocu reci ne guraj mi ruke u gaće dok te ne pozovem da to uradiš, a ni drugima jer je šta? Necivilizovano.
Opusteno, ne zameram ja nista, ovo je bilo prijateljsko potprckivanje.
Mars mi u skorpiji, sta cu.Ti, Ario da si civilizovana odgovorila bi 'ne bih o tome, ne pitaj me ništa'.
Naravno zašto opušteno kad može potprckivački.![]()
Pa baš i gde mu je mestoMars mi u skorpiji, sta cu.
Da, i ja, pa imam pitanje (da vidim da li se to dešava samo meni ili i drugima)Imam potrebu da ispričam, kao da se rasteretim i mogu i da zaboravim nakon toga.
Dešavalo se da opišem neke stvari iz prošlosti, ali potpuno neutralnim, pripovedačkim tonom, bez patetike i prenaglašavanja
Može da bude ni loš ni dobar, imam u životu par takvih osoba, ali i ja volim da "znam na čemu sam".Iskren čovek ne može da bude loš, jer ćeš uvek znati na čemu si i šta i koliko možeš da očekuješ.
Da, i ja, pa imam pitanje (da vidim da li se to dešava samo meni ili i drugima)
Ja, kada tako nešto ispričam, bukvalno bude ono "čujem sebe" i skapiram vremenom da se neke stvari iskristališu tek kada ih izgovorim (naglas).
evo ja priznajem da nisam bila iskrena prema psihijatru"Iskrenost je jedina istina za koju sam sposoban."
Interesuje me jedna stvar, a to je: koliko smo iskreni...
Definitivno jedva nekako. Evo zapitajte se...
Onda, vrhunac! Kad odemo kod psihoterapeuta, jedan na jedan, mi platili, sve informacije zakonom zaštićene, KO LI KO SMO IS KRE NI?
Da li je bolje pitanje 'koliko smo svesni sebe'? Uzroka i posledica naših postupaka i reči...
U duhu teme dodala bih i pitanje: koliko smo hrabri? Hrabri da priznamo uslovno rečeno 'grešku'. Na primer ako smo slagali, da priznamo da smo slagali. Ako smo odali nečiju tajnu, da priznamo da smo odali.
Dakle, koliko smo iskreni... i da li je to važno.
Tebi i ne treba psihijatar, svaka čast na ovako realnom pristupu, ovo što si rekla je nešto što može da kaže samo neko ko zaista razume kako psiha funkcioniše.evo ja priznajem da nisam bila iskrena prema psihijatru
jer mi je bilo stalo do njegovog misljenja o meni
iako sam svesna da on meni nije ni prijatelj ni brat, i da ne mora da me tapse po ramenu da bi lecenje bilo uspesno
ipak mi je tasko da prevalim preko usana neke stvari
i uvek kazem, e, na sledecoj kontroli, reci cu mu sve
al cvrc
laksi mi je bio prvi pregled kod ginekologa, nego treca kontrola kod psihijatra
i da napomenem> moje dete je pacijent, al to mu dodje na isto, ustvari jos gore, jer ovo znaci priznati da si negde omanuo kao roditelj
ko kad se lecimo od vasaka, npr, ako dete ima vaske,svi moramo prat glavu sa specijalnim samponom
pa isto i ovo// ako mislimo pomoci detetu, svi u kuci moramo da se menjamo
Te određene stavke pomažu da se bolje razume to zbog čega se odlazi kod njega.Kad smo već kod psihijatra
Da li je nekom psihijatar tražio da piše dnevnik sa određenim stavkama?
U kojim slučajevima se to traži?
jasno je meni zašto je to dobro da se piše
ali dr to nije reko da pišemo, nego meni palo na pamet
pa ne znam jel će to on da čita
a dobro bi bilo, jelte, da i on ima kompletan uvid i to sve
i zato pitam za lična iskustva
Važno je.Zbog nas samih ."Iskrenost je jedina istina za koju sam sposoban."
Interesuje me jedna stvar, a to je: koliko smo iskreni...
Definitivno jedva nekako. Evo zapitajte se...
Onda, vrhunac! Kad odemo kod psihoterapeuta, jedan na jedan, mi platili, sve informacije zakonom zaštićene, KO LI KO SMO IS KRE NI?
Da li je bolje pitanje 'koliko smo svesni sebe'? Uzroka i posledica naših postupaka i reči...
U duhu teme dodala bih i pitanje: koliko smo hrabri? Hrabri da priznamo uslovno rečeno 'grešku'. Na primer ako smo slagali, da priznamo da smo slagali. Ako smo odali nečiju tajnu, da priznamo da smo odali.
Dakle, koliko smo iskreni... i da li je to važno.