Iskrenost...

To najvishe mrzim. To je licemerje... :roll:
Kad se meni neko poveri moze da bude siguran da nikad, nikome necu reci. Ali, ako mi ne kaze pre toga da nikom ne kazem onda ne smatram da je to TAJNA. Mislim, naravno, necu reci ako je neshto stvarno TAJNOVITO...

Naravno da cu sacuvati tajnu,pogotovo nekoga meni bliskog,ako mi se poveri.Smatram da je to vazna osobina,kakav je to covek koji prica okolo tudje tajne!Ja licno znam kome mogu da se poveravam,kome verujem.A kada kazem nesto nekome iskreno,pa da i na mene se naljute,nije mi bas jasno zasto.A kada meni nesto neko kaze ja ga saslusam,sad da li cu ja nesto promeniti ili ne to je drugo,ali rado saslusam.

pa znas kako bila sam u takvoj prilici....i to je nesto najodvratnije...i mrzim takve osobe...
moja "NAJBOLJA" drugarica je rekla nekoj devojci iz škole kako sam ja pričala za nju da je
k_ _ _a,a ja tu devojku ni ne poznajem...i onda me je ta devojka zajedno sa mojom Najboljom drugaricom napala u skoli i ja sam skroz bila znaci....ne znam...kad znas da nisi nesto uradio,a svi te ubedjuju da jesi...

to se desilo pre godinu dana...jos pricam sa mojom sada vise ne najboljom drugaricom ali nije to to....jbg...

ispala je grozna!

Ma nista posebno,standardno njihovo kuliranje..
Samo sto su sada upoznate s tim da su me razocarale i da nemam vise poverenja u njih...

Kao sto sam ti vec rekla.... Dobro ti je isto sto i glupo :(

Ovako,ne spadam u one koji cim nesto saznaju oglasavaju na sva zvona i prva ja mrzim da kad kazem nekom nesto u poverenju,a sledeci dan svi saznaju...Sto se tice iskrenosti:volim kad je neko iskren prema meni(i ja sam takva u 90% slucajeva),ali ponekad ume da bude surova...

ja sam iskrena samo prema onima koji to zasluzuju. :p :grin: :grin: :p :p
necu ja da nekom ko mi nije blizak kazem istinu, pa onda bude - jao, kako si mogla, vidi kako si ljubomorna... :shock: :roll:
ali ocekujem da je moja naj drugarica iskrena prema meni.
naravno, svi mi imamo male tajne. intimnost.
~~~
ali naj drustvu se moze reci - pa, do neke granice.

ja uwek kazem shta mislim (ewo pr od juche:pita me ortakinja kako joj stoji neka suknja--i ja joj lepo kazem, ne stoji ti nishta spec(tachnije rekla sam joj da joj je dupe nekakao chudno:lol:),crwena boja ti nikako ne ide...nashta se ona naljutila na mene....pa shto me uopshte pita ako ne zeli da chuje shta imam da kazem)
tako da swi koji se druze samnom znaju da shta god da me pitaju chuce samo golu istinu od mene...iako mi se to cheeesto odbilo o tintaru...ali jbg...jednostawno sam takwa...

joj sve je to ok, iskrenost bla bla, al neki ljudi znaju bit stvarno brutalno iskreni... :roll:
jbg ne mora se uvijek recji bash sve, preshutish neshto, neshto kazhesh na ljepshi nachin, a ne ono, dogovorish se da izadjesh s drugaricom, i kad ste vecj napolju kazhesh joj 'ruzhna ti frizura' or something.
totalno nepotrebno...

a ja
*november rain*:
joj sve je to ok, iskrenost bla bla, al neki ljudi znaju bit stvarno brutalno iskreni... :roll:
jbg ne mora se uvijek recji bash sve, preshutish neshto, neshto kazhesh na ljepshi nachin, a ne ono, dogovorish se da izadjesh s drugaricom, i kad ste vecj napolju kazhesh joj 'ruzhna ti frizura' or something.
totalno nepotrebno...

e jbg to je jedna od mojih najwecih mana...ja sam shto ti kazesh brutalno iskrena pa se chesto desi da izwuchem deblji kraj...:?:-|

Back