Iskrenost...

O boze :)

Ma neka boli istina,posle nekog vremena se covek navikne da sve slusa.
Ja cu uvek poslusati pre nekog ko je iskren i kaze mi u lice-a pri tom je u pravu i slicno,nego nekog ko se folira predamnom...
Ahhh,valjda razumete sta zelim da kazem :)

ma vi ste mi ovde svi iskreni, daj nemojte daa jedete .....
vi ste bre samim tim shto ste rekli da ste iskreni, rekli LAZ!!!!
uh, i jos nesto iskrenost nije samo govoriti istinu vec i ne izbegavati odgovore, ne koristiti se demagogijom, ne skretati sa teme.....itd bla,bla, bla....sam sebe smorih :)

i na kraju, neki ljudi samo pokushava da budu iskreni, ne postoji skroz,potpuno...bla,bla..iskren chovek :)

Niko nije rekao da postoji skroz iskren covek...i ne treba nam :P
Koji si ti sitnicar Dacho...kad kazemo da smo uvek iskreni,ne mislimo na svaku ebenu recenicu koja nam izadje iz usta :P Vec na neke bitnije stvari..

Pa kad bi neko bio potpuno potpuno potpuno iskren,ne bih imao nikoga na svetu...
To je taj fazon sto kaze Bliz ;) za pidzamu :)
Jednostavno,ljdui i onoliko koliko je neko normalnoi iskren osudjuju...
Joj,sta bi tek bilo da je neko skroz iskren :shock:

Heh, naravno da ne postoji potpuno iskren čovek.
Opet ... 2 osnovana razloga....

kako samo mrzi da pišem....drugi put.

Moram da idem. Završiću već ovo.

Ćao, ćao drugari (iz virtuelnog sveta i...ćao za onu koju znam i...ovako :wink: )

love_girl:
Ma to je bilo jos odavno,i ne zelim da vracam tu pricu nazad...

A sada si me podsetila kada sam ja stvarno jednoj drugarici rekla koja se tako i ponasala "E Nado,iskreno,ponasas se kao fuxa".... i to sam rekla zato sto smo se i ja i jos moje 2 drugarice slozile kako to isto mislimo i kako bi trebale to da joj kazemo. I naravno,ja sam ispala grozna i sve najgore...:roll:

I isto tako....Kada je trebalo da se iskreno kaze jednoj drugarici koja je nepodnosljiva,ja i {iste te} dve drugarice smo se dogovorile da joj to kazemo,i kad je to trebalo...ja sam naravno rekla njoj iskreno u oci,a ove dve su bile jedno 5-6 metara udaljene...i opet sam ja ispala budala...

Ali mora i to neko :roll:
Ne,ne mora,ako ste se vec slozile da joj kazete,koji im je bio fazon da joj ti kazes,a da se one ponasaju kao da nemaju veze s njim?Jadno je sa njihove strane....Objasni mi samo kako mora i neko to,sta da ispadne budala?Izvini,ali to je glupo sto si rekla.

Mislim da je iskrenost vazna,ali ne treba biti iskren bas za sve,mislim valjda znamo kada i koliko iskreni treba da budemo.Ali to ne znaci da treba da lazemo,pogotovu ne nase prijatelje.Tako ja mislim...

Ne znam,u prijateljstvu je iskrenost presudna.
Postoji svega par ljudi za koje bi ja stavila ruku u vatru.
Ali najvise na svetu mrzim da mi neko govori iza ledja.
Smatram da je to mnogo gore nego da mi neko to kaze u lice.
Ako mi direktno kazes neku uvredu,vise cu te postovati nego da me ogovaras uankolo.
Mada,smatram da skoro svi tako misle,a opet i oni sami su skloni ogovaranju.
Zato ja,nikad,ama bas nikad,ne ucestvujem ni u jednom tracu.

@Camisa negra
Ma nemam pojma,sada sam u fazonu da je to proslo i gotovo...
I ako se opet desi,samo bih im stavila do znanja da vise nemam apsolutno ni malo poverenja u njih...

Ja recimo volim da ogovaram.Ali ne fazon JAOJ,ONI SU SE SMUVALI,JAOJ ONI SU SE KRESNULI,JAOJ,OVA JE OVAKVA,JAOJ ONA JE ONAKVA,a pri tom pricam iza ledja.Ne,uvek sam iskrena.
Ali jednostavno,nekad ne mogu a da ne prokomentarisem neku fuxu kojadok hoda izbacuje neverovatno kurvinski bulju,u diskoteci tj.na zurci je obucena kao na plazi...to jednostavno ne mogu a da ne prokomentarisem...:roll:

Danas je iskrenost medju ljudima tabula raza. To se moze oprostiti jako mladima kojima je moda uvek izigravanje nekog drugog. Kod svih ostalih ukoliko covek nije iskren on ima dva problema: Ili se gadno opekao u zivotu i ne veruje nikome, ili je psihosomatsko oboljenje vezano za sujetu i identitet tog pojedinca. Ovo drugo ako se ne leci moze dovesti do rascepa licnosti i kasnije sizofrenije.

Znam da svi ogovaraju iako kazu da nije tako,priznajem i ja imam obicaj da prokomentarisem ljude,najcesce njihovo oblacenje,npr. devojka dosla na zurku u boksericama(pa toliko,bogami,nije bilo vruce!!),i s tim ljudima nikada necu imati kontakta pa me boli uvo iskreno.Ali nikada ne bih mogla da ogovaram osobu s kojom sam svaki dan vise od deset sati zajedno i cujem se s njom kada nismo zajedno,to mi je bas,bas jadno.Ako mi se nesto kod nje ne svidja reci cu joj,ne vazno da li ce se ona naljutiti na mene posle toga,barem ce me postovati jer sam bila iskrena.

Isti slucaj i kod mene..

Ja sam bila iskrena sinoc,i rekla drugarici da mi se spava i da se cujemo,i taman sto sam trebalq da zaspim,ona mi je u roku od 5 min poslala 3 poruke i iscimala...I kada sam joj rekla da me zamara i da mi se spava,ona se naljutila :roll:

love_girl:
Isti slucaj i kod mene..

Ja sam bila iskrena sinoc,i rekla drugarici da mi se spava i da se cujemo,i taman sto sam trebalq da zaspim,ona mi je u roku od 5 min poslala 3 poruke i iscimala...I kada sam joj rekla da me zamara i da mi se spava,ona se naljutila :roll:
ma jaka si mi ti drugarica....:roll:
mislim ja bi u takvoj situaciji uradio sledece...posle prve poruke iskljuchi bi zvono i to je to.prosto proshireno...8-)

Back